1-vuotisjuhlien suunnittelua

Karlan 1-vuotissynttärit lähenee. Juhlat pidetään Kuopiossa Karlan oikeana syntymäpäivänä lauantaina 4.5. Juhlien suunnittelu alkaa olla jo ihan hyvällä mallilla, vaikka tietysti kaikkea pientä tekemistä vielä riittää. Tässä vähän tämän hetkisiä suunnitelmia. :)

Kutsukortit tilasin Smartphoto -sivustolta. Siellä pystyi suunnittelemaan kutsukortit omilla kuvilla ja valitsinkin kortteihin Karlasta kuvia eri ikäisenä. Nämä eivät ole vielä tulleet, mutta kunhan saapuvat, laitan ne sitten heti vieraille eteenpäin. Ollaan jo varmistettu vierailta, ketkä pääsevät juhliin, mutta kutsukortissa on sitten vielä tarkemmat osoitetiedot, aikataulut jne. Lauantaina juhliin tulee siis molempien perhettä, mummot, papat ja sukulaisia. 

Mietimme eri vaihtoehtoja ruuan ja tarjoilujen suhteen ja päädyimme varaamaan Kuopion yhdestä hyväksi todetusta ravintolasta brunssin kaikille. Se alkaa kyseisenä lauantaina klo: 13.00. Aloitetaan siis juhlat siellä. Uskon myös, että tämä on vieraille tosi kiva! Meidän pöytään tulee kynttilöitä ja vaaleanpunaisia ruusuja, jotka otan mukaan brunssille mennessä.

Brunssin jälkeen ohjelmassa on kakkukahvit meillä kotona. Kotona olevaan kattaukseen laitan kakun lisäksi jotain pientä tarjolle, vaikka voi olla, ettei vieraat välttämättä brunssin jälkeen jaksa/halua enää kovin paljoa syödä. :) Juomia pitää vielä vähän miettiä. Kakun tilasin Kuopion Kakkutaiteesta. Meille tulee valkoinen korkean mallinen kakku (gluteenittomana) johon tulee päälle oikeita leikkokukkia ja muutama macarons-leivos. Kakusta tulee hempeän värinen ja varmasti tosi kaunis! Jotain ton tyylistä siis odotetaan, mitä noissa kollaasin kuvissa näkyy. Jännä nähdä minkälainen siitä sitten loppujen lopuksi ihan tarkalleen tulee! Tää on ensimmäinen kerta, kun tilataan kakku jostakin.

Ilmapallot ja muut koristeet tilasin Partyking -sivustolta ja PikkuVaniljasta. Tilaukseen lähti mm. suloinen 1-vuotispallo, tavallisia ilmapalloja, foliopalloja ja viiri. Värimaailma koristeiden suhteen tulee olemaan kulta, valkoinen ja hento vaaleanpunainen.

Ikeasta hain juhlia varten kynttilöitä, servettejä ja tämän messingin värisen muistitaulun. Muistitauluun laitan valokuvia Karlasta ja sen sitten esille kattauksen yhteyteen. Lisäksi mietin, että teettäisin paljon kuvia juhliin ja kaikki vieraat saisivat itse valita mitä kuvia haluaisivat ottaa mukaan. Tämä toteutettiin myös nimijuhlissa ja vieraat tykkäsivät. Silloin teetin paljon valokuvia ja ripustin ne pitkälle narulle esille. Tälläkin kertaa voisin toteuttaa saman jutun. 

Koristeiden lisäksi laitan juhliin esille Karlan PikkuVaniljasta ennen hänen syntymää hankitun "Suloinen tarina sinusta" -*vauvakirjan. Lisäksi pöytiin tulee kynttilöitä ja hennon sävyisiä kukkia (varmaankin ruusuja ja neilikoita).

Itse en vielä yhtään tiedä mitä puen päälle kyseisenä päivänä. Karlalle suunnittelin valkoista pitsistä mekkoa tai jotain hempeän sävyistä nättiä pitkähihaista mekkoa. Katsoin, että esim. Newbien mallistossa olisi tosi nättejä vaihtoehtoja. Olisi hyvä jos mekko olisi sellainen mitä voisi käyttää myös juhlien jälkeen. Mekon lisäksi ajattelin laittaa Karlalle pannan, neuletakin ja tossut/kengät. Kaulaan Karlalle tulee nimijuhlissa lahjaksi saadut aidot helmet, saa nähdä antaako hän pitää niitä kaulassa.

Onkohan vielä jotain mitä pitäisi ottaa huomioon tai onko jollain jotain kivoja ideoita 1-vuotisjuhliin? Kiitos jo etukäteen!

Kuvia nimijuhlissa ei tullut otettua kovin paljoa (ei vaan kerennyt), joten nyt olisi ihana saada vieraista ja muutenkin juhlista kuvia muistoksi. :)


*Tuote saatu
(Kuvat lainattu Pinterest-sivustolta)


Tykkää-merkinnät

Kommentit