10 x parasta juttua viime päiviltä!

Ajattelin taas listata ylös joitakin hyviä ja mukavia juttuja, jotka ovat jääneet erityisesti mieleen viime päiviltä :)
  1. Kasvislounas ja kirppiskierros äidin kanssa tiistaina Jyväskylässä. Oli mukavaa pitää vähän vapaata keskellä viikkoa!
  2. Uudet Mia Höytö -merkkiset ihonhoitotuotteet... Niin hyvän tuntuisia, että niitä on kyllä ilo käyttää :) Oon ennenkin käyttänyt kyseisiä tuotteita, mutta nyt otin testiin sellaisia, joita en ollut aikaisemmin kokeillut. Ajattelin, että teen niistä myös postausta tässä lähipäivinä.
  3. Viikon kauppareissu on tehty ja kaapit on taas täynnä vihanneksia, kasviksia, juureksia, hedelmiä ja kaikkea muuta hyvää! Huomenna on astetta kivempi nousta aamulla ylös kun kaikki jutut on kaapissa valmiina vihersmoothien ja banaanipannareiden tekemiseen. :)
  4. Kandi edistyy. Päivät ovat siis menneet yliopistolla. Sain tällä viikolla alta pois myös englannin suullisen kokeen. Ja kouluun liittyen... Oon pyöritellyt mielessä sitä, että pitäisikö lähteä vaihtoon kun sellainen mahdollisuus kuitenkin olisi käytettävänä! Jääkö sitä katumaan jälkeenpäin jos ei lähde?
  5. Sain todella hyviä CV-vinkkejä tänään!
  6. Löysin tori.fi -sivustolta uudet Leviksen korkeavyötäröiset farkut melko edullisesti! Olin itseasiassa sovittanut samaa mallia aikaisemmin kaupassa! Kannatti odottaa :)
  7. Ostin yks päivä lenkin yhteydessä lähikaupasta luomu Hari Tea -teetä ja se yllätti tosi positiivisesti! Kannattaa maistaa, tosi hyvää!
  8. Kävin hierojalla toissapäivänä ja se tuli kyllä tarpeeseen!
  9. Auringonpaiste ja kevään tuntu ilmassa. Tarvitseeko tähän enempää sanoa...
  10. Puhtaat lakanat, kynttilät ja iltasauna, sekä se fiilis kun voi rentoutua päivän jälkeen.

Tykkää-merkinnät