2018

*Yhteistyössä Nunuco / In collaboration with Nunuco
En oo tottunut käyttämään pelkästään esimerkiksi puhelimen kalenteria. Käytän siis ihan perinteistä paperista kalenteria, enkä usko, että siitä tulen ihan helpolla luopumaan. :) Kalenteriin merkkaan ylös kaiken mahdollisen niin työvuorot, blogityöt, tentit, jumpat ja niin edelleen, mutta myös kaikki ihan pienetkin asiat, jotka varmasti muuten unohtuisivat. Kalenterin käyttämisen lisäksi teen lähes jokaiselle päivälle to do -listan. Tällä hetkellä kun on vähän kiireisempää, on suunnittelu erityisen tärkeää, että paketti pysyy niin sanotusti kasassa ja löytyy aikaa myös rentoutumiselle. Kalentereiden ja to do -listojen tekeminen helpottaa kyllä arkea! Ei turhaan sanota, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.
Kalenterin ja koneen lisäksi mulla on päivittäin käytössä myös noi Lumenen ihanat tuotteet, jotka eivät olekaan vielä näkyneet täällä blogin puolella. Toi uus hajuvesi on myös jäänyt käyttöön. Arkena silloin kun teen kotoa käsin töitä, on kiva edes hiukan laittautua, tekee heti pirteämmän olon itselle.
Pienet asiat kuten kukat, hyvä kahvi, kaunis kalenteri, uudet laadukkaat meikit, hyvä hajuvesi jne, ilahduttaa arkea. :)
Nyt alkuvuodesta otin käyttöön tämän kuvissa näkyvän Nunucon kalenterin, joka on mielestäni tosi kaunis! Lisäksi tässä näkyy koko viikko aina yhdellä aukeamalla, se helpottaa menojen suunnittelua, kun näkee koko viikon aina yhdellä kertaa niin sanotusti. Aukeaman lopussa on vielä tilaa omille muistiinpanoille. Ja jos se tila ei jostain syystä riitä, käytän yleensä pieniä post it-lappuja, joihin voi vielä lisäillä jotain tärkeitä muistettavia juttuja. Kalenteri on myös laadukkaan tuntuinen. Siinä on paksut kannet ja sivut, joten se pysyy varmasti hyvännäköisenä koko vuoden ajan.
 

Tästä kuvissa näkyvästä Nunucon 2018 vuosikalenterista löytyy lisäkuvia esimerkiksi Nunucon verkkokaupan sivuilta täältä. Kannattaa kurkata myös Nunucon instagram - kivoja kuvia!

Lisäksi sain teille lukijoille alennuskoodin: VEERAKAUTTO jota käyttämällä saat 15% alennuksen kaikista verkkokaupan tuotteista. Koodi on voimassa 27.1. saakka.

Tykkää-merkinnät