21

Tänään täällä vietetään mun syntymäpäivää! 21 on jotenkin jännittävä ikä! Kahdenkympin yli mentäessä on jo matkalla kohti seuraavaa täyttä kymmentä... Miten nopeasti se aikaa meneekään, tässähän ollaan kohta jo aikuisia! ;) Mä se jaksan olla vuodesta toiseen yhtä innoissani syntymäpäivistä ihan kuin pienenä tyttönä ;)

Ajateltiin, että juhlitaan "paremmin" mun syntymäpäiviä tulevana viikonloppuna, poikaystävällä on nyt nimittäin paljon tenttejä meneillään. Ehkä tässä iässä jaksaa odottaa juhlia muutaman päivän ;) Perjantaina käydään ravintolassa ja viikonlopun aikana Kuopion kaupunginteatterissa. Olisi myös tarkoitus leipoa viikonloppuna valkosuklaajuustokakkua.

Tänään kävin synttäripäivän kunniaksi kakkukahveilla kummitädin kanssa. Mietittiin Kahvila Kanelin ja Salacavalan väliltä, mutta päädyttiin jälkimmäiseen. Juustokakut olivat kyllä vertaansa vailla, itse valitsin mariannekarpalon ja hyvä kun jaksoin syödä sen loppuun, niin isot palat saatiin :) Ja oli kyllä todella hyvää! Saapuessani takaisin kotiin, täällä odotteli suklaata, kynttilöitä, kukkia ja puhdas, siivottu koti, kiitos poikaystävälleni! Illemmalla olisi tarkoitus istahtaa alas illallisen äärelle, ihanaa nauttia ruuasta pitkän kaavan mukaan :) Viiniä täytyy hakea vielä pullo kaupasta, vaikka itse jätänkin viinin välistä... Illallisen jälkeen kömmitään peiton alle Breaking Bad- sarjan ääreen hyvien juustojen, hedelmien ja muiden herkkujen kanssa. Mukava päivä kyllä tämäkin, täytyy sanoa :)
Tänään olen lakannut kynnet vähän juhlavammalla lakalla. Essien Rock at the top, Summit of style ja Jump in my jumpsuit -lakat ovat täydellisiä pikkujouluaikaan ja tällaiseen juhlapäivään! :)

Nyt kuitenkin kipin kapin tanssitunnille!

*Kynsilakat on saatu testikäyttöön

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Katoliina
,
Oikein paljon onnea!:) <3
Konkistadori,
Hyvää synttäriä sinne! <3

harmi kun ei törmätty pelissä! Olin auttamassa arvon toimittaja Hoopeeta paitamyynnissä siellä 😊 oon tulossa työasioissa sinne varmaan aika pian taas, mennään vaikka kahville sitten!
lifeofaconquistador.weebly.com
Iina
,
Huimasti onnea! 😊
Roosa
,
Paljon onnea! Oon jotenkin aina ajatellut, että olisit syntynyt 1994. Menitkö vuotta myöhemmin kouluun/kävitkö lukion neljään vuoteen, kun valmistuit samaan aikaan kuin 1994-syntyneet?:)
merenhelmi,
Hei!

Valitsin lukion käymisen neljään vuoteen 😊 Näin tekemällä pystyin keskittymään samalla töiden tekemiseen ja minulle tärkeisiin aineisiin. Olin lukioaikana paljon Keskolla (Citymarketissa) töissä, joinakin aikoina tein töitä käytännössä joka päivä. 😊
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
merenhelmi,
Kiitos ihana 😊
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Voi kiitos Salla 😊 Ilta oli kyllä onnistunut. Hyvää ruokaa ja seuraa 😊 Breaking bad on sarja, johon oon kyllä ihan hurahtanut! 😃 Joka päivä oikein odotan, että pääsen katsomaan yhden jakson ennen nukkumaanmenoa 😉 Tänään käytiin vielä synttärilounaalla Urban-ravintolassa. Viikonloppuna sitten jatkuu juhliminen, olisi kivaa mennä teatteriin! 😊

Ihanaa ja energistä päivänjatkoa sinne!
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Heippa! Niimpä! Olisi ollut tosi mukavaa tulla moikkaamaan sua, mutta ensi kerralla sitten 😊 ilmoittele ihmeessä kun olet tulossa tänne päin niin käydään vaikka kahvilla! 😊
merenhelmi.indiedays.com
merru
,
Myöhästyneet synttärionnittelut! 😊 kylläpä kuulosti ihanalta syntymäpäivältä ♥ Huomasimpa tuossa, että taidetaan olla samanikäisiä. Minäkin oon muuten käynyt lukion neljään vuoteen kaksoistutkinnon vuoksi. Nyt olen sitten yliopistossa toista vuotta unelma-ammattiin opiskelemassa! Tsemppiä opiskeluihin ja piristystä pimeneviin iltoihin! 😊