365 ALEPÄIVÄÄ!

Olen mukana Indiedaysin ja Ostohyvityksen kampanjassa, jonka myötä kerron teille mahtavasta Ostohyvitys-palvelusta!
Kyseessä on ilmainen palvelu, jota käyttämällä saat nettiostoksista rahaa takaisin omalle tilillesi. Ostohyvityksen sivuilta löytyy yli 400 nettikauppaa ja ostohyvitystä tekemistäsi ostoksista maksetaan joko prosenttiosuus, tai kiinteä euromääräinen osuus nettikaupasta riippuen. Esimerkiksi itse tilasin Bootz.com nettikaupasta (hyvitysprosentti 10%) Eccon nilkkurit ja sain 139,90€ maksavista kengistä takaisin jopa 14€. Vaateverkkokauppojen lisäksi hyvitystä saa kerättyä esimerkiksi lennoista, hotelleista, kosmetiikasta tai elektroniikasta. (Mukana on mm. Nelly, Asos, Fitnesstukku, Yves Rocher, Hotels.com, Feelunique, Apple Store).
NÄIN SÄÄSTÄT RAHAA!
Kun olet rekisteröitynyt Ostohyvitys-palvelun käyttäjäksi, voit samantien aloittaa shoppailun! Sinun tulee kuitenkin muistaa siirtyä haluamaasi nettikauppaan ostohyvityksen kautta, kohdasta "siirry kauppiaan palveluun" ja ottaa huomioon, ettei ikkunassa ole muita välilehtiä auki (tällä varmistat, ettei mikään häiritse "yhteyttä"). Kun olet maksanut ostoksesi saat Ostohyvitykseltä sähköpostia, jossa kerrotaan bonustilillesi tulleista hyvityksistä, tämän voit tarkistaa myös Ostohyvityksen sivustolta. Kun olet kerryttänyt nettishoppailusta hyvityksiä 15 euron edestä, voit pyytää Ostohyvitykseltä, että rahat maksetaan tilillesi. Hyvitykset, jotka maksetaan tilillesi, voit tietenkin käyttää ihan miten itse haluat! :)

LIITTYMISLAHJA!
Jos Ostohyvitys on sinulle uusi juttu, suosittelen ehdottomasti liittymistä :) Kun liityt Ostohyvityksen käyttäjäksi Facebook tunnuksillasi allaolevan linkin kautta, tulee kiitos-sivullesi näkyviin Ärräkoodi, jolla voit lunastaa liittymislahjan (Fazerin 200g suklaalevyn!) miltä tahansa R-kioskilta 31.1.2014 mennessä. (Tämän liittymislahjan saa 1000 ensimmäistä, ketkä ovat uusia Ostohyvityksen asiakkaita!).
http://www.ostohyvitys.fi/merenhelmi

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
merenhelmi,
Hei Mona! 😊

Kiva kun laitoit kommenttia. 😊 Tosi ihanaa kuulla että blogini motivoi. Itselläni oli eilen täydellinen epätoivon päivä - purskahdin itkuun nähdessäni miten huonosti matematiikan testini oli mennyt, mutta ei auta kuin ajatella, että kyllä tästä vielä eteenpäin päästään! 😊 Se oma asenne on tosi tärkeä. Pääset varmasti kouluun jos haluat!! 😊 kouluun pääseminen vaatii töitä ja jos saisin itse palata ajassa takaisin, kävisin lukion paremmin 😊 Sylikaupalla motivaatiota opiskeluun. Ehkä se tsemppaa kun ajattelee sitä hetkeä kun lukio on ohitse ja pääsee opiskelemaan sellaisia asioita joita haluaa. Itse opiskelen avoimessa yliopistossa , mutta luen tällä hetkellä pääsykokeisiin. Tsemppiä lukemiseen ja lukion viimeiseen vuoteen, kaikki menee hyvin usko pois:)

Ihanaa perjantaita!:)
merenhelmi
merenhelmi,
Hei 😊 Vastasin juuri toiselle lukijalle tästä samasta aiheesta, joten kopioin vastaukseni myös tähän postaukseen, sillä kommentoit samasta asiasta 😊

Kiitos mielipiteestäsi – arvostan sitä todella paljon 😊 Teen blogia kuitenkin tällä hetkellä työkseni, joten toteutan blogissani Indiedaysin järjestämiä kampanjoita, koska bloggaan Indiedaysillä ja haluan kampanjoiden kuuluvan työnkuvaani. 😊
Bloggaajana koen tosi tärkeänä, että voin seisoa sataprosenttisesti sellaisten yritysten ja brändien takana, joiden kanssa teen yhteistyötä.

Toteutan yhteistyöpostaukset (esimerkiksi tuotearvostelut) aina omien mielipiteiden ja ajatusten pohjalta ja kirjoitan mitä mieltä olen oikeasti sillä hetkellä. Itse muiden blogien lukijana tykkään esimerkiksi Indiedaysin kampanjapostauksista todella paljon, niistä saa hyviä vinkkejä (esimerkiksi Ostohyvitys on oikeasti ihan mahtava vinkki säästää rahaa ja mielelläni kerron niin hyvästä vinkistä muillekin). Indiedaysin järjestämissä kampanjapostauksissa on usein mukana myös tosi hyvä arvonta. Esimerkiksi yhteistyöpostauksissa, joita olen toteuttanut viime aikoina on ollut tosi hyviä arvontapalkintoja lukijoille (mm. Nokia, Microsoft kampanjassa – Nokia 1020 puhelin, Instrun kampanjassa 150 euron lahjakortti Instrumentarium liikkeeseen, Shai sheivauspostauksessa 80 euron arvoinen Madara paketti, sekä vuoden ilmaiset sheivausterät..) Ja mm. edellämainitut kampanjat kuten kaikki muutkin yhteistyöt olen aina toteuttanut ajatusteni ja mielipiteideni mukaan.

Blogissani ei ole enää ollenkaan esimerkiksi TradeDoublerin tai TradeTrackerin mainoslinkkejä. Olen aina tehnyt niitä mainoslinkkejä aika vähän ja enää en tee ollenkaan 😊

Yhteistöihin joita teen tällä hetkellä, mukaanlukeutuu mm. tuote / palveluyhteistyöt, sekä Indiedaysin järjestämät hienot kampanjat – olen oikeasti todella otettu ja iloinen, että olen päässyt mukaan upeisiin kampanjoihin kuten Indiedaysin järjestämään Nokia – Microsoft kampanjaan. Esimerkiksi
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229