4 vuotta

Näihin aikoihin tulee tasan 4 vuotta täyteen yhdessä. Joskus muutamia kuukausia tapaamisen jälkeen olen kirjoittanut alla olevat kohdat... Tuli hyvä fiilis kun luin kyseiset kohdat uudelleen näin (noin) neljän vuoden jälkeen :)

"Vaisto kertoo elämässä suunnan oikeaan, ja voin sanoa olevani onnekas, että osaan kuunnella sitä pientä ääntä. Tämä vahva tunne kertoi minulle jo ensitapaamisista lähtien, että me tulemme viettämään paljon aikaa yhdessä, ja tulemme olemaan läheisiä, tosi läheisiä. Oletteko koskaan kokeneet sellaista tunnetta, että tapaatte ihmisen ensimmäistä kertaa elämässänne, mutta ikään kuin tuntisitte jo...? Niin minusta tuntui kun tapasin hänet ensimmäistä kertaa..."

"Viettämällä aikaa yhdessä, elämällä toistemme kanssa, tulemme saavuttamaan kaiken sen mitä haluamme, kaiken sen mistä haaveilemme ja kaiken sen, mistä olemme voineet vain unelmoida. Tämän vuoden aikana olen huomannut, että tällainen voimaa ja toisia tukeva suhde antaa paljon!"
Oon kiitollinen ja onnellinen tästä ajasta tähän mennessä. Paljon hyviä muistoja taskussa ja varmasti hieno yhteinen matka vielä edessä<3

Mukavaa ystävänpäivää kaikille!

 

Tykkää-merkinnät