5. Vaaleanpunaista ja hopeaa

Hyvät huomenet! ♥ 

Aivan parhaiten en saanut nukuttua, mutta onnellisuus vie voiton, eikä väsymyskään tunnu enää missään! Jännittäminenkin on aivan turhaa, joten lähden innoissani kohtaamaan tulevan päivän! 
Olemmekin ihan pian lähdössä nauttimaan aamupalaa ystäväni seurassa. Ruuasta puheenollen.. :D Saamme täällä koululla niin aamupalan, lounaan jälkiruokineen kuin päivällisenkin. Olen kuullut ainoastaan kehuja ihanasta ja aina hyvästä ruuasta, joten istumme höpötellen ja syöden aamupalaa varmasti ihan kaikessa rauhassa. Se onnistuu minulta. ;D 
Iltapäivällä lähdemme yhdessä kohti koulun kirjastoa joka on tässä aivan lähellä. Uppoudumme matematiikan maailmaan muutamaksi tunniksi. <3 Toiveena olisi myös lähteä katsomaan paikan päälle lähellä olevaa satamaa, rantapolkuja ja järvimaisemaa. Luonto osoittaa parhaita puoliaan näin talvisin, vaikka tämä paikka on varmasti upea niin kevään kuin kesänkin koittaessa. 
Kaikista parasta tässä kaikessa muutoksessa on se, että elämään tulee selkeä rytmi. Saan ihan hetkessä tasapainoon kaiken elämääni kuuluvan. Opiskelun, liikunnan, nukkumisen, syömisen, työn ja blogin kirjoittamisen. Koen sen todella tärkeänä asiana ja se tasapaino tulee kaiken muutoksen myötä kuin itsestään. Uskon, että tästä tulee hyvä kevät kaikinpuolin! 

Farkut Vero Moda /Paita Lacoste / Laukku Lv / Korut ja kello Guess / Nahkasaappaat Tamaris♥  Halusin yhdistää hennon sävyiseen kauluspaitaan mustat saappaat, sekä lempilaukkuni tuoden hiukan asennetta muuten tyttömäisen tyylin vierelle:)


Energistä maanantai-aamua kaikille! :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Raparperi,
Onnea uusiin koitoksiin. Tulkoon kevästäsi todella ihana. Nauti näistä hetkistä. Niitä ei elä koko elämää <3
www.blogger.com/profile/092991687283869091
merenhelmi,
Moikka 😊

Aamupala on kyllä luksusta.. Oli kaiken lisäksi todella hyvä aamupala! Kahvi oli taivaallista.. teevaihtoehdoista puhumattakaan. Aamupalan suhteen oli myös paljon vaihtoehtoja, oli kyllä todella positiivinen yllätys. 😊 Niimpä! Aina ennen otin usein eväät kouluun, koska itse en oikeastaan ikinä kerennyt jostain kumman syystä syömään, lähdin aina kauhealla kiireellä ja join teekupin usein eteisessä toppatakki päällä.. 😃

Voi kiitos paljon.<3 Näin ensimmäisen päivän jälkeen olen kyllä ihan poikki. Mutta eiköhän tämä tästä lähde rullaamaan eteenpäin. Jännittävää edelleen:) Mukavaa illanjatkoa. 😊

www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
merenhelmi,
Voi kiitos, oletpas kultainen ja ystävällinen kauniine sanoineen! <3 Ihana kuulla. 😊 Motivaatiota minulla riittää ja intoa, mutta toivon, ettei suhtautumiseni keikahda stressaamisen puolelle. Koska sitten väsyn! Pyrin pitämään yllä sen ahkeruuden ja reippauden, mutten halua panikoida. 😊 Vautsi! Onneksi olkoon sinulle upeasta saavutuksesta! 😊 Siihen tähtään itsekin:)

Niimpä, aion varmasti hakea muuallekin, koska Helsinkiin on hankala päästä ja vielä ensimmäisellä yrittämällä. En tiedä vielä, että minne muualle haen. Kaikki on niin auki! Eiköhän sitten kun pitää täyttää hakulomake niin vaihtoehdot vain tule mieleen siinä järjestyksessä kuin haluaa.. Toivon mukaan. 😃 Mutta kiitos kommentistasi tosi paljon ja ajatuksista!<3 Ja Veera kiittää!<3:) Rentouttavaa illanjatkoa!:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Oi kiittii!<3 😊 Niin on! Minusta tuntuu ihan epätodelliselta vieläkin. 😃 En jotenkin voi ymmärtää, mitä kaikkea onkaan edessä. Päivä kerrallaan. 😊 Nyt on iloinen mieli kuitenkin ja on aivan ihanaa, että yksi ystävistäni on täällä!:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Voi ihanaa, kiiiitos! <3 😊 Mahtavaa uutta vuotta sinnekin! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Kiitoksia Raparperi 😊 Kiitos ilahduttavista sanoistasi. Tiedän, että kevääni tulee olemaan elämäni rankin, mutta mutta.. Kaikesta selviää! 😊 Ja toisaalta olen sellainen, että jos jotain haluan, voin tehdä kaikkeni jonkin asian eteen!:) Nautin kuitenkin tästä kaikesta ja tällaisesta elämänvaiheesta, pitää ottaa ilo irti aina kaikesta ja nähdä asioiden valoisat puolet. 😊 Haasteita on luvassa, mutta niinhän aina elämässä!:)

Ihanaa iltaa sinulle! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Hei Essi 😊 <3

Niimpä.. Muistan muuten sen elävästi lukioajoilta kun olin todella huono syömään aamupalaa ja odotin aina hirveästi ruokailua kaikki aamun tunnit.. 😃 Oi kiitoksia sinulle <3 Kaikki on mennyt aivan hyvin, niin paljon uutta, mutta onneksi minulle ollaan todella mukavia, ystävällisiä ja kivoja. Eniten minua mietitytti se, että löydänkö kavereita. Mutta olen onneksi löytänyt tosi mukavia ihmisiä. Siitä olen kiitollinen.

Oi kiitos, itse olet ihana kun kirjoitit noin postiivisen ja ilahduttavan viestin! 😊 Olen kiitollinen kaikesta, mitä olen saanut elämääni! 😊 Oikein mahtavaa päivää<3:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Moikka! 😊 Kiitos! Meen kurkkaamaan sinun blogin! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Krista,