5. Vaaleanpunaista ja hopeaa

Hyvät huomenet! ♥ 

Aivan parhaiten en saanut nukuttua, mutta onnellisuus vie voiton, eikä väsymyskään tunnu enää missään! Jännittäminenkin on aivan turhaa, joten lähden innoissani kohtaamaan tulevan päivän! 
Olemmekin ihan pian lähdössä nauttimaan aamupalaa ystäväni seurassa. Ruuasta puheenollen.. :D Saamme täällä koululla niin aamupalan, lounaan jälkiruokineen kuin päivällisenkin. Olen kuullut ainoastaan kehuja ihanasta ja aina hyvästä ruuasta, joten istumme höpötellen ja syöden aamupalaa varmasti ihan kaikessa rauhassa. Se onnistuu minulta. ;D 
Iltapäivällä lähdemme yhdessä kohti koulun kirjastoa joka on tässä aivan lähellä. Uppoudumme matematiikan maailmaan muutamaksi tunniksi. <3 Toiveena olisi myös lähteä katsomaan paikan päälle lähellä olevaa satamaa, rantapolkuja ja järvimaisemaa. Luonto osoittaa parhaita puoliaan näin talvisin, vaikka tämä paikka on varmasti upea niin kevään kuin kesänkin koittaessa. 
Kaikista parasta tässä kaikessa muutoksessa on se, että elämään tulee selkeä rytmi. Saan ihan hetkessä tasapainoon kaiken elämääni kuuluvan. Opiskelun, liikunnan, nukkumisen, syömisen, työn ja blogin kirjoittamisen. Koen sen todella tärkeänä asiana ja se tasapaino tulee kaiken muutoksen myötä kuin itsestään. Uskon, että tästä tulee hyvä kevät kaikinpuolin! 

Farkut Vero Moda /Paita Lacoste / Laukku Lv / Korut ja kello Guess / Nahkasaappaat Tamaris♥  Halusin yhdistää hennon sävyiseen kauluspaitaan mustat saappaat, sekä lempilaukkuni tuoden hiukan asennetta muuten tyttömäisen tyylin vierelle:)


Energistä maanantai-aamua kaikille! :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
merenhelmi,
Moikka! 😊 Kiitos! Meen kurkkaamaan sinun blogin! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Krista
Krista,
IP: 82.99.3.229