Viime päivien ostokset

...Ei paljoa, mutta jotain pientä. Hyviä alennuksia näky ainakin olevan Jyväskylässä, keräsin mukaan äitin joululahjan (parempi myöhään kun ei milloinkaan..),  pari pantaa, pari vyötä, korvikset ja legginsit. :-)
Kultapanta 1 e Seppälä, kukkapanta 1 e H&M
Korvikset Gina Tricot 4,95 e. (Oli puoleen hintaan)
Legginsit Gina Tricot 14,95 e (Ovat vähän paksummat, tosi joustavat, ja parhaat mitä oon tähän asti käyttäny!)
Molemmille tuli hinnaks 5 e, oli puoleen hintaan.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Elizabeth Arden

Oon pyöriny kaks päivää ostoksilla aamusta melkeen iltaan ja tehny kivoja löytöjä, joista kirjotan heti huomen aamulla paremmalla energialla.
Mutta tässä muutamia tehokkaiksi todettuja ihonpuhdistusaineita. Näillä tuotteilla pikkusiskolta katos jokaikinen näppy ja ainakin itselläni kasvot ovat kirkastuneet ja iho on huomattavasti paremmassa kunnossa! Tuotteet ovat siis:

Elisabeth Arden puhdistusvoide jolla lähtee meikki hyvin pois, mutta silmämeikkiä ei tosin irrota täysin pois. Tämä tuote on aivan huippu! Hyvän tuoksuinen, todella tehokas, eikä kuivata ihoa. Mielestäni paras näistä kolmesta!

 - Kuvassa keskellä oleva kasvojen tehopuhdistusvoide / syväpuhdistavavoide on nimensä mukaisesti todella tehokas! Ei tarvii paljoa käyttää ja ainakin itselläni riitti, että käytti vaan muutaman päivänä peräkkäin, niin iho tuli jo paljon parempaan kuntoon ja jokainen näppy hävis. Ainut miinus on, että hiukan kuivattaa ihoa ainakin näin talvisaikaan.

- Kasvovesi tuoksuu hyvälle ja on parhaimpia mitä ollaan käytetty. Joten, vaikka onkin hiukan hintavampia kuin esimerkiks Lumenen tai Nivean tuotteet, niin ovat myös huomattavasti tehokkaampia. Kannattaa kokeilla. :-)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Home Sweet Home

Hei taas rakkaat lukijat! Mä oon suoraan sanottuna ihan täysin hurahtanut tähän bloggailuun. Jos mulla ei muuta tekemistä kotona ole, niin mut näkee joko valokuvaamassa, huoneessa järjestelemässä sitä iän ikuista sotku-vaatekaappia, jonne ei vain yksinkertaisesti mahdu kaikki, koneella päivittässä blogia tai tekemässä jotain muuta tylsää.                                           Tässä postaus, jonka oon luvannut jo ties kuinka kauan aikaa sitten. Nimittäin oman kodin pieni esittely. Napsin kuvia sieltä täältä, toivottavasti selkeytyy kuva siitä, minkä tyylisessä kodissa asustelen.
Tulossa: Enemmän tyyli- ja vaatepostauksia, oman huoneen esittely, hiustenhoito vinkkejä, kirppislöytöjä, kynsilakkaesittely ja paljon paljon muutakin!

Benettonin kylpytakit on ihanan pehmosia, laadukkaita ja pirteen värisiä.

Tykkää-merkinnät

Kommentit