Kirppislöytö ja hiusinspiraatio


Kuvan Broadway n.y. -merkkinen laukku lähti mukaan kirppikseltä muistaakseni parilla eurolla. Tykästyin erityisesti noihin kauniisiin hihnoihin ja laukun tilavuuteen, koska mulla usein tapana kantaa mukana kaikki ylimääräinenkin.. 

♥  Ja jostain iski inspiraatio alkaa kasvattamaan hiuksia.. on meinaan ikävä sitä oikein pitkän pitkää ponihäntää (viime kesänä en voinut välttää hiusten leikkaamista, koska latvat olivat lähinnä ylihauraat..) Onhan noi hiukset tällä hetkelläkin aika pitkät, mutta tekis mieli vielä pidempiä. Ja tänä keväänä jätän ghd-raudan liian innokkaan käytön väliin, koska ei mikään rauta ole täysin hiusystävällinen, joten annan hiusten levätä kaikelta turhalta käsittelyltä.

Mutta nyt lopetan tän höpöttämisen tähän ja suuntaan kohti keittiötä tarkoituksena leipoa jotain tähän loputtomaan makeanhimoon, heippa ja ihanaa viikonloppua! :-)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Suloinen pikkukoira

Joku toivoi esittelyä perheestä, joten ensimmäisenä kuvia meidän pikku Paavosta. ;-) ♥ Kuvia tuli nyt ihan kiitettävä kokoelma, mutta kuvien suloisuus tuotti valinnan vaikeutta.. Tämä bichon frise hauveli saapui kotiimme vuoden 2008 toukokuussa.

Kuvista sen verran, että koiravauvan saapuessa kotiimme innostuin oikeastaan ensimmäistä kertaa elämässäni ottamaan kuvia, olihan Paavon pentuaika ikuistettava. Ylä-aste oli niin tanssin täyteistä, ettei aika riittänyt kaikkeen, mutta nyt lopetettuani tanssin olen innostunut valokuvauksen ihmeellisestä maailmasta, joten hankin järjestelmäkamerankin vuoden 2010 syksyllä. Koko valokuvausinto lähti siis oikeestaan tämän koiran kuvaamisen myötä. :-)

 ♥ Loma alkoi vihdoin ja viimein, olin tätä päivää odottanutkin jo kauan, etenkin koeviikolla, jolloin olisin voinut elää pikakelauksella tähän päivään. Suunnitelmissa nyt lomalle on shoppailua (kaipaan kipeästi uusia farkkuja!), eri tuotantokausien kahlaamista läpi sen muutamaan kertaan, tietenkin lempparieni: teen ja suklaan kanssa, sekä viimeisenä ja tärkeimpänä: blogin tekemistä. Nyt unten maille ja korvaamaan koko viikon univelkoja..

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Ilahduttava kirppislöytö

Eiliset asukuvat eivät oikeen onnistuneet.. Mutta ainakin sain hyvät kuvat näistä Bianco nilkkureista, jotka löydin kirppikseltä muistaakseni neljällä eurolla. Täytyy sanoa, että näistä kyllä tykkään! Sopivat ihanan hyvin monien eri vaatteiden kanssa, korkoa on juuri sopivasti etenkin arkeen, eivätkä ole kuitenkaan aivan tylsimykset takana olevien 'rusettien' ansiosta. Mitäs mieltä te ootte? :>

 ♥ Ja sain vihdoin sen kameranjalustan! Toivottavasti sen kanssa kuvaaminen ei tuota suurempia vaikeuksia.. Ja vaikka olen nyt jo ihan lomatunnelmissa, yritän jatkaa psykan kokeeseen lukemista.. Huomiseen! :-)

Tykkää-merkinnät

Kommentit