Leopardia ja pakkaamista

Saappaat Sassy By Felmini Andiamosta -75% alennus hintaa jäi 50€ (Ostettu jo pari vuotta sitten)
Legginsit Gina Tricot 14,95€
Leopardipaita Gina Tricot noin 10€
Korut H&M

Huomenna olenkin jo Alanyassa! Niin nopeesti tää aika vierähti ja odotankin jo aivan täpinöissäni huomista. :-D Ennen lentokentälle menoa poiketaan Ikeassa  jos sattuisin löytämään uudet valokuvakehykset huoneeseeni ja toivottavasti jotain muutakin kivaa tarttuisi mukaan. Huonepostauksen teen kun kotiudun reissusta. :-) Pakkauksen suhteen olen hieman alkuvaiheessa.. Matkalaukku odottelee nimittäin tyhjillään tässä vieressäni, joten täytyy lähteä kesävaatteiden kimppuun. Mutta viikon ja kolmen päivän päästä palaillaan lomakuvien merkeissä! :-))

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Bareminerals Get Started Eyes Cheeks Lips

Tilasimme Feelunique nettisivulta kolme uutta Bareminerals pakettia: Bare Escentuals Get Stared (tämä on sama paketti minkä olemme jo aikaisemmin tilanneet, mutta olemme niin tyytyväisiä tuotteisiin, että tilasimme toisen samanlaisen) , Bareescentuals Get Started Eyes Cheeks Lips ja Bare escentuals Precious Gold Collection.
Täytyy sanoa, että olen kyllä tosi positiivisesti yllättynyt kun olen näitä alkanut nyt enemmän käyttämään! On niin ihanaa kun näillä meikatessa tulee niin tasaisen ja luonnollisen näköinen ihon pinta. Olen aivan äärettömän tyytyväinen! :-) Kuvasin tähän Bare minerals Get Started Eyes Cheeks Lips paketin sisällön:

- Bare Escentuals Kiss Blush 0.57g
- Bare Escentuals Smoke Eyeshadow 0.28g
- Bare Escentuals Winter White Glimpse 0.28g
- Bare Escentuals Nurture Liner Shadow 0.28g
- Bare Escentuals Dolly Buxom Lips 1.99ml
- Bare Escentuals Tapered Blush Brush
- Bare Escentuals Double-Ended Quick Color & Crease Brush- Bare Escentuals Heavenly Liner Blending Brush

Olen tehnyt jo aikasemminkin näistä Bareminerals meikeistä tänne blogin puolelle postauksia, niistä lisää täältä.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sunnuntain vaatteet ja ihana ginan löytö

Nilkkurit Made in Italy Fashion Boot merkkiset kirppis 2€
Legginsit RoseBullet Spirit Store 10€
Valkoinen paita lepakkohihoilla GinaTricot kirppis 1-2€
Rannekoru kirppis 1€
Huivi kirppis 1€

Elämäni nopeiten mennyt viikonloppu! :> En edes oikein tiedä miten aika näin vain hujahti, mutta onneksi sain jotain aikaan. Tekemättömiä hommia nimittäin piisasi, enkä väitä, että nytkään olen kaikkea saanut valmiiksi. Onhan asiat niiin ihana unohtaa, mutta ne tahtovat kuitenkin aina ilahduttaa, enemmin tai myöhemmin.. Niimpä lupauduin lähes koko viikonlopun koulukirjoille.. Mutta se siitä lukemisen täyteisestä viikonlopusta ja tosiaan löysin kuvassa olevan Ginan paidan kirppikseltä, paita on kivan rento päällä. Nyt haen suklaamuffinseja ja teekupin, koska meinaan viettää loppuiltaa katsellen koko viikonlopun telkkariohjelmat tallennuksesta! :-)

Ps. Kosmetiikkatilaus joka saapui jo jonkin aikaa sitten on tekstiä vaille valmis blogiin julkaistavaksi, joten se siis ilmestyy tänne lähipäivinä. :-)

Tykkää-merkinnät

Kommentit