Lenkille piristymään

Mulla alkoikin tänään sitten kesäloma, huippua! :) Onkin kieltämättä niin väsynyttä kaks päivää takana, että onneks ne on nyt ohite! Toissapäivänä olin niin huonolla tuulella kuin vain voi olla, ja eilen unohtelin töissä kaiken aikaa jotain.. Mutta tänään on onneks uusi päivä! :) Lähdin lenkille vähän hengitteleen raikasta ilmaa ja piristymään, ipod on tosiaan edelleen hukassa, joka tietenkin vähän harmittaa. Lenkkeilettekö te kuulokkeet korvilla vai ilman? Musta tuntuu, että musiikista saa aina sellaista energiaa siihen lenkkiin :) Aurinkoista päivää teille!<3 Alkoikos siellä kenellään jo loma?
<

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Viimeinen tsemppaus vielä!

Huomenta te ihanat lukijat! :) Mä alotan nyt aamusta jo tekemään viimeiset koulujutut niin huomenna pääsen kesälomalle. Mutta joo, ei toi lukio ole minun paikkani. Olisin paljon paljon mielummin tällä hetkellä ammattikoulussa opiskelemassa jo parturikampaajaksi tai kosmetologiksi. Halusin ysiluokalla jo kosmetologiksi, mutta lähin koulu olisi ollut Jyväskylässä. Siihen aikaan kävin kuitenkin niin paljon tanssimassa, että ei olisi oikein aika riittänyt kulkemaan joka päivä Jyväskylään kouluun ja takaisin. Sen takia nyt siis Äänekosken lukiossa ja heti lukion jälkeen haen sinne kouluun missä todella haluaisin opiskella. Nimittäin hiukan (ja oikeestaan vähän enemmänkin) on motivaation puutosta ton lukion käymisessä kun tykkäisin paljon enemmän tehdä koko ajan jotain kuin istua. Oon tosi onnellinen siitä, että on ollut työvuoroja nyt samaan aikaan lukion kanssa, siellä on kuitenkin niin paljon tekemistä, että tulee vähän vaihtelua lukiolle. Onko siellä muita ketkä ei tunne olevansa oikeassa paikassa opiskemassa? En kai ole ainut.. vai olenko!:D Sellaisia onnekkeita siellä varmasti löytyy, ketkä tuntevat olevansa oikeassa koulussa ja opiskelemassa juuri itseään kiinnostavia asioita! :) Vaikka aika monta kertaa on käynyt mielessä, että hitsi jätän tän lukion kesken. Mutta kun kaksi vuotta on jo takana, niin mä yritän kuitenkin tsempata ton koulun loppuun, vaikka tympäsee koko lukio. Ainut motivaatio siinä kun on, että saisin keskiarvon jolla pääsisin (ainakin yrittäisin:D) päästä kosmetologi tai parturikampaajan koulutukseen. Sitä päivää odotellessa! :) Tulipas siihen nyt selostusta, mutta oli pakko tänne avautua. Mä jatkan nyt kuvan merkeissä. Mukavaa päivää teille!<3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Guess voittoiset vaatteet ja rentoutumista

Korkkarit Guess 100€
Vila farkut kirppis 2€
Paita Guess hintaa jäi alennuksen jälkeen noin 30€
Laukku Guess hintaa jäi alennuksen jälkeen 50-70€

Ihanaa iltaa sinne :) Mulla on ollut suoraan sanottuna ihan kauhea viikko. Lukemista, liikaa valvomista ja kokeiden tekemistä. Koko viikon vain toivoin, että olispa jo viikonloppu! On kyllä niin huojentunut olo kun voiton puolella oon noitten kokeiden suhteen. Kohta ajattelin käväistä pienellä lenkillä niin piristyis tässä vähän.. On kyllä mukava päästä pitkästä aikaa lukemaan jotain muuta kuin enkun kielioppia. Ootteko te löytäneet jotain hyviä lempparikirjoja? :) Tai ootteko lukemisesta innostuneita? Mä oon tykännyt ihan älyttämästi ainakin kirjasta Haukkamies joka on sellainen rakkaustarina, suosittelen! Sekä oon kyllä tämänkin varmaan joskus maininnut täällä blogissa, mutta kirja Pöytään ja vuoteeseen on tosi hyvä! Sen kirjoittaja on Laura Esquivel jos joku lukemisesta tykkäävä innoistuis sen vaikka jostain lainaamaan :)
Tällaisia etsin äsken keittiöstä. Kerrankin meiltä löytyi suklaata! Ihana äiti oli ostanut valmiiks ;) kun tietää mikä suklaasyöppö olen :D.. Mutta toi Maraboun pähkinäsuklaa on mun mielestä tosi hyvää! En ole ikinä maistanut tota jugurttia kun yleensä syön maustamattomia versioita, mutta täytyy kohta maistaa onko tosta mihinkään..

Tykkää-merkinnät

Kommentit