Ostoksilla Helsingissä Louis Vuitton liikkeessä

Moikka! Mainitsin joskus täällä blogissani, että säästän rahaa yhteen juttuun, joten nyt voin sen paljastaa.. Säästin siis rahaa Louis Vuitton merkkiseen laukkuun ja tänään kävin sen sitten ostamassa :) Oikeestaan mukaan lähti kaksi laukkua, vaikka oli tarkoitus ostaa vain yksi.. :D Mutta oon nyt täällä hotellihuoneessa ja laukut ovat hyvin pakattuina laatikoihin ja paperikasseihin, joissa kuljetan ne kotiin asti ja siellä sitten tarkempaa kuvaa laukuista! :) Ja tosiaan olen siis laukut ihan kokonaan itse maksanut ja niiden eteen olen tehnyt tosi paljon töitä grillillä. Oon nyt tosi onnellinen, koska musta oli kiva ostaa sellainen asia, minkä eteen tietää tehneensä tosi paljon töitä ja mistä on pitkään haaveillut :) 
Kuva Helsingin Louis Vuitton liikkeen edessä ensimmäisen laukun ostamisen jälkeen :)
Kierreltiin vähän aikaa kaupungilla ja päätinkin palata takaisin Louis Vuitton liikkeeseen hakemaan toisen laukun :D..
Noi laukut pakattiin tosi hyvin ja muutenkin sain älyttömän hyvää palvelua. Huomenna paljastan mitkä laukut lähtivät mukaan ja laitan niistä kuvia. Hyvää yötä kaikille!<3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Terveisiä Helsingistä

Moi te ihanat lukijat siellä :) Pääsin nyt äidin ystävän koneella käymään, joten tässä tällainen pikapäivitys. Mä oon tosiaan nyt täällä Helsingin keskustassa hotellissa ja odottelen äidin ystävää töistä, koska olis tarkoitus lähteä tänään käymään Louis Vuittonin liikkeessä, mutta siitä lisää myöhemmin! ;) Täällä on ollut tosi mukavaa, kiersin äsken keskustassa ja mukaan tarttui Maybelline ripsiväri ja Clipper mustaherukkateetä. Mun jalat on vaan niin täynnä rakkoja ja kipeät, että tulin nyt tänne hotellihuoneeseen lukemaan ja syömään :D Sori kun nyt ei oo kuvia, ei oo tullut oikein otettua, vaikka kameraa olen koko ajan kyllä mukana kuljettanut. . Aurinkoista ja ihanaa päivää teille! :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Aamun myöhästyminen ja kesäkuulumisia

Moikka! Täällä blogissa ei ole hetkeen näkynyt asukuvia kun siskoni Lempi joka toimii melkeimpä aina kuvaajana on tällä hetkellä lomailemassa Helsingissä. Kun hän palaa kotiin onkin monta asua kuvattavana :)
Mulla oli tänään aika kauhee aamu. Olin satavarma, että meen ilta kuuteen töihin, istuin aamulla kaikessa rauhassa kirjottamassa blogia kunnes töistä soitetaan, että missä mä oon.. No mun pitikin mennä aamulla kello 11 töihin. En tiedä mistä olin saanut päähäni, että meen kuuteen, katsoin varmaan jo elokuun työvuorolistaa.. No eipä siinä sitten kun kauheella kiireellä pyörällä alamäki alas, onneks en myöhästynyt kun ihan vähän vain. Mulla ei oo ikinä käynyt töiden suhteen vastaavanlaisesti, mutta toi kyllä säikäytti. Onneks Anna pelasti päiväni kysyessään mua töiden jälkeen rannalle, siellä otettiin äsken ilta-aurinkoa ja juteltiin. Rannalla on vaan niin ihanaa! Ootteko te viettäneet paljon aikaa rannalla? :)  Mun pitää tästä jatkaa iltaa pakkailemisen merkeissä. Pitää nimittäin aamulla herätä aika ajoissa ja lähteä kohti Helsinkiä. Oon kyllä ensin päivän Jyväskylässä shoppailemassa ja sitten hyppään junaan. Huomenna illalla siis vasta Helsingissä, joten en tiedä ehdinkö huomenna välttämättä postaileen.. Mutta rentouttavaa iltaa sinne :)<
Nappasin äsken kuvan iltapalasta. Se on päivän jälkeen ihanaa vain istua, lukea ja syödä :D Toi uusin Kauneus ja Terveys lehti ei ollut mielestäni niin hyvä kuin jotkut aikaisemmat numerot, mutta tykkään kuitenkin tosta lehdestä. Mitä lehtiä te luette? :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit