Mökille !

Aurinkoista huomenta! :) Mä oon nyt aamun vaan pakkaillut, siivonnut mustikkaämpäriä ja nyt ollaan just lähössä mökille, joten tänään ei tän parempaa postausta tiedossa :) Huomasinkin just, että mulla on enää yhteensä neljä vapaapäivää ennen kun alkaa koulut! Elokuun alussa siis kauheesti töitä, mutta yhtenä niistä vapaapäivistä lähden Helsingissä käymään, arvaatte varmasti mitä ostamaan ;) 
Mitäs te meinaatte tehdä vielä ennen koulujen alkamista? Mua harmittaa vähän kun en pääsekään sinne Pipefesteille kun on töitä. Pitää nyt ottaa kaikki irti näistä muutamista vapaapäivistä ja tänään otankin vain aurinkoa laiturilla ja uin koko päivän. On vaan vähän kipee olo, eikä auttanut edes pari särkylääkettä. Mutta ihania lomapäiviä teille lukijoille!<3 Ja postaan kun palailen kotiin sieltä mökiltä. 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Asukuvaa viime viikolta :)

Muistin just, että mullahan on julkaisematta vielä viime viikon asukuvia. Mulla oli noi vaatteet illalla päällä kun lähdin sinne rantaan kavereitten kans. Vaikka päivällä oli hellettä, illalla ja yöllä oli paljon viileempää, joten sen takia farkut päällä :)

Mustat kiilakorot kirppis 2€
Farkut Vila jeans kirppis 2€
Vyö kirppis 1€
Laukku Guess alennuksesta 70€
Toppi Zara kirppis 1€
Kengistä unohtui ottaa nyt lähikuvia, mutta täytyy laittaa jossain vaiheessa.  Mukavaa loppupäivää kaikille! :)
Ps. Vastaan illalla teidän lähettämiinne kommenteihin opiskelupostaukseen. Kiitän jo tässä teitä kun laitoitte niin ystävällisiä kommentteja :) Nyt pitää lähtee kiireesti töihin illaksi!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Väriä pintaan!

Itse en oo ehtinyt mitenkään älyttömästi kesällä aurinkoa ottamaan, mitä nyt muutamia tunteja välillä terassilla ja joskus kun on ehtinyt niin rannalla. Enkä rusketu kovin helposti, joten etten olisi ihan vaalea, käytän välillä sävyttävää rasvaa :) Ja tää on ollut mun mielestä tosi hyvä!


Kyseessä on Aco Sun kissed bodylotion 

Kaikin puolin mahtava tuote! Levittyy iholle tosi hyvin ja tasaisesti. Antaa just sopivasti sävyä, mutta ei tee ihosta kellertävää tai liian ruskeaa. Imeytyy tosi nopeesti. Oon käyttänyt tätä myös kasvoihin, mitä en ole monen sävyttävän rasvan kanssa uskaltanut kokeilla. Mutta tää tuote ei jätä mitään läikkiä ihoon, vaan antaa luonnollisen näköisen lopputuloksen. Yleensä monet itseruskettavat haisee tosi pahalle, mutta tässä on ihan raikas tuoksu. En tarkalleen muista tän rasvan hintaa kun ostin tän alennuksesta, mutta luulisin, että jotain kympin luokkaa? Ja löysin tuotteen Apteekista. Käytättekö sävyttäviä rasvoja, mistä olette tykänneet? Onko kenellään muulla kokemusta kyseisestä rasvasta? :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit