Kysymyksiin vastauksia osa 3

Tässä olis vielä viimeisiin kysymyksiin vastaukset! Toivottavasti jaksatte lukea näitä vielä :D

Muakin kiinnostaisi mistä saat rahaa tuohon kaikkeen? Ansaitseko itse jotenkin vai maksaako äiti kaiken? 
Saan omaa rahaa käymällä töissä. Esimerkiksi koko viime kesän tein melkein koko ajan töitä ja maksankin itse suurimman osan kaikista ostoksistani. Musta on kivaa tehdä töitä sellaisten asioiden eteen mitä haluaa ja maksaa ne myös itse! :)

Ärsyttääkö suakin noi anonyymit jotka yrittää saada kaikki uskomaan että sun vanhemmat maksaa sulle kaiken?
Tietenkin välillä ihmettelen, että mistä osa anonyymeistä on saanut päähänsä, että vanhempani maksaa minulle "kaiken", koska asia ei tosiaankaan ole niin! :) Teen todella paljon töitä ja maksan ostokseni omilla rahoillani.

Milloin muutat omaan asuntoon?
Näillä näkymin en vielä pitkään aikaan. Tykkään asua kotona ja teen lukion neljään vuoteen, niin ei mulla oo mikään kiire muuttaa täältä muualle :)

Mikset tee juttua sun isästä?Täytyypä tehdä! :)

Millasista elokuvista tykkäät? Mitkä on sun lempileffoja? :)Nyt täytyy myöntää, että katson tosi vähän elokuvia ja muutenkin telkkaria :) Jos katson telkkaria niin katson lähes aina jotain tuotantokausia, kuten Täydellisiä naisia. Elokuvien suhteen oon aika vaativa ja tykkään yleensä tosi harvoista elokuvista. Viimeksi katsoin elokuvan ehkä 4 kuukautta sitten :D Mutta muistaakseni noin vuosi sitten katsoin Slummien miljonääri elokuvan ja siitä ainakin tykkäsin. Se on lähinnä ihme jos mut näkee kotona katsomassa telkkaria :)


Mitä kaikkea ajattelit kirjoittaa ylioppilaskirjoituksissa ja mitkä ovat tavoitearvosanasi niistä? :)
Kirjoitan psykologian (noin kolmen viikon päästä) sekä äidinkielen, englannin, ruotsin ja ehkä terveystiedon. En oo miettinyt mitään tarkkoja tavoitearvosanoja, mutta psykan, terveystiedon ja äikän kohdalla mun tavoitteet on korkeammalla kuin kielien. En oo nimittäin kovin hyvä kielissä.

Syötkö terveellisesti?
Yleisesti ottaen ihan terveellisesti joo :)

Mistä ruokavaliosi pääosin koostuu?
Ykkösasiana mitä korostan on että kaikki ruoka olisi aikalailla luomua ja lähituotantoa esim. hedelmiä ei meille kovin paljoa osteta. Me kerätään tosi paljon marjoja. Marjat ja kotimaiset juurekset ja kasvikset, hapanmaitotuotteet kuten luonnonjogurtti, viilit, juustot ovat ruokavalioni pääasiallinen koostumus. Mitään kevytuotteita tai kovettuja kasvirasvoja meillä äiti ei käytä ruuanlaitossa. Me käytetään tosi pieninä lisukkeina makaronituotteita tai perunaa. Juodaan tosi paljon vihreää- sekä yrttiteetä. Me tehdäänkin paljon erilaisia yrttijuomia, joissa käytetään esimerkiksi nokkosta, koivun lehtiä, mustaherukan lehtiä jne. Äidillä on aika iso puutarha ja sieltä saamme paljon omenoita, luumuja, kirsikoita, päärynöitä, tyrninmarjoja, herukoita, yrttejä, kurpitsaa, mansikkaa jne. Isä metsästää jossain määrin ja aina välillä syödään riistaa kuten, lintuja tai joskus hirven lihaa. Kotiruuan pääpaino on siis perusraaka-aineissa ja pyrimme valitsemaan kaupasta sellaisia tuotteita, joista ei löydy lisäaineita.

Herkutteletko usein, syötkö usein karkkia?
Aina välillä herkuttelen, tietysti :) Suklaata syön ehkä noin kaks kertaa viikossa, irtokarkkeja paljon harvemmin. Mutta jos herkuttelen, niin en syö kovin paljoa kerralla, korkeintaan suklaapatukan tai vähän lakuja. En pystyis mättämään mitään puolen kilon karkkipussia varmaan ikinä :D

Miten usein harrastat liikuntaa? Joku liikunta- ja ruokapäiväkirja olisi kiinnostava! :)
Harrastan liikuntaa aika useasti, monta kertaa viikossa. Tosin tällähetkellä liikunnan määrä viikossa on tosi vaihtelevaa kun keskityn nyt enemmän kirjotuksiin lukemiseen. Mulla on muuten tarkoituksena julkaista täällä liikuntasuunnitelma, niin siitä näkee sitten tarkalleen kaikki viikon liikkumiseni :) Ja niitä ruokapäiväkirjoja oon toteuttanut nyt muutamaan kertaan ja niitä on tulossa lisää jos kiinnostusta löytyy! :)

Mitä pidät tärkeimpänä tavoitteenasi sitten kun olet aikuinen?
En oikeastaan asete mitään tiettyjä tavoitteita aikuisuutta varten, ikinä kun ei tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan :) Haaveissani on kuitenkin matkustaminen ja eri paikkojen näkeminen, mukava työ, lapsien saaminen, naimisiin meneminen sekä kaunis ja ihana koti. Pyrin ja toivon, että haaveeni tulee toteutumaan, mutta aika näyttää miten käy :) 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Louis Vuittonilta postia

Jälleen voin kiittää Louis Vuittonia hyvästä ja huomaavaisesta asiakaspalvelusta. Postilaatikkoon ilmestyi nimittäin kortti Louis Vuitton liikkeeltä, joka oli mukava yllätys! :)

Ja tuli mieleen, että omistaako kukaan Louis Vuitton Neverfull damier azur laukkua? Minua kiinnostaisi tietää, kuinka puhtaana ja siistinä se laukku sieltä sisältä pysyy? Niin vaaleaa kangasta kuitenkin näkyy olevan, että eikö se yhtään käytössä tummu? Haaveilen tosi paljon kyseisestä laukusta, mutta ei minulla ainakaan vielä pitkään aikaan oo mahdollisuutta sitä laukkua omistaa :) Rentouttavaa iltaa teille lukijat! <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Ruokapäiväkirja kuvien kera! :)

Toivottiin, että tekisin ruokapäiväkirjan niin, että laittaisin vähän kuviakin joukkoon, joten päätimpä toteuttaa sen saman tien! :) Tässä siis eilisen ruokapäiväkirjaa!

Aamulla:
Marjapuuro maidolla (kuvassa) 
Tee hunajalla<
Koulussa:
Paussipatukka
Suklaapatukka
Luumuja
Iso kuppi Roibosteetä

Koulussa:
Kasviskeitto
2 leipää voilla ja juustolla
Piimälasi

Iltapäivällä: (kuvassa)
Verigreippi
Viili jonka päälle sokeria ja kanelia
Ruisleipä voilla ja juustolla
Illalla:
Täytetty kesäkurpitsavene
Viili
Hunajamelonin palasia
Vähän irtokarkkeja

Tykkää-merkinnät

Kommentit