Päivän asua ja poliisilaitoksella käymistä

Tänään mulla oli vain tunnin mittainen koulupäivä ja koulun jälkeen käytiin äidin kans poliisilaitoksella tekemässä rikosilmoitus. Tässä vähän aikaa sitten kuviani oli kopioitu joko blogistani tai facebookista ja niistä oli tehty tunnus Irc-galleriaan. Täytyy sanoa, että on kyllä tosi ajattelematonta ja tyhmää toimintaa, koska ei toisen nimellä, tiedoilla tai kuvilla voi lähteä tosta vaan pelleilemää. Kyseinen tunnus oli profiloitu tyylillä, joka ei tosiaankaan vastaa omia näkemyksiäni ja ajatuksiani. Tietenkin tosi noloa jos te blogin lukijat olette tunnuksen nähneet ja ajatelleet, että kyseessä on oma tunnukseni. En tosiaankaan ikinä ole Irc-galleriassa ilmoittanut, että "haen seuraa" tai muuta vastaavaa :D Jokatapauksessa tämä asia otettiin vakavasti vastaan poliisilaitoksella ja asian käsittely lähtee nyt eteenpäin.

Mitäs teidän perjantaihin kuuluu? :) Mun pitäis siivota ja illalla lähen käymään lenkillä. Tässä
päivän asua..


Converse All Star tennarit alennuksesta noin 35€
Farkut JC 40€
Valkoinen trikoopaita Zara kirppis 1€
Huivi kirppis 2€
Laukku LV 

Rentouttavaa viikonlopun alkua! <3 
<

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Haaveita ja aamupalaa

En oo oikeen vieläkään sisäistänyt sitä, että nyt on edessä syksy ja pitkä kylmä talvi. Jotenkin on vieläkin niin haikea olo, vaikka me oltiinkin tollaisella rantalomalla, niin se oli ehkä elämäni paras loma tähän mennessä, jos mietitään vaikkapa menneitä kesälomia ym. Rentouduin niin hyvin! Nyt on tiedossa hirveesti kouluhommia, mutta olis ihanaa päästä jossain vaiheessa taas käymään jossain lämpöisessä :) Mä käyn tänään lainaamassa englannin kielisiä kirjoja  ja tarkoituksena olis opiskella englantia oikein urakalla, koska mun suurimpana haaveena olis lähteä jossain vaiheessa toivottavasti pidemmäksikin aikaa Australiaan. Musta tuntuu, että sinne haluan eniten lähteä! Mutta joo, senkin takia nyt lähinnä otan ton englannin opiskelun oikein urakaksi.
Tässä muutama aamupala kuva:<
Yläkuvassa tän aamun aamupalaa. Taas leipä kuvassa, vaikka se ei sovikaan mulle yhtään! Ei jaksanut miettiä muutakaan syömistä :D (Jogurttia, mustikoita, mantelirouhetta,  leipä, porkkanoita ja inkivääriteetä)
Ja viimeisen lomapäivän aamupalaa Turkissa! :) (Kaurapuuroa, jonka sekaan on laitettu nokkosrouhetta ja kirsikkahilloa, luumuja, persikka, leipä sekä teetä)

Nyt terveystarkastukseen ja sitten kouluun! Illalla lisää postauksia luvassa ;) Ihanaa ja aurinkoista päivää! Tykkää-merkinnät

Kommentit

Ensimmäinen Mulberryn ostos

Olen jo pitkään haaveillut Mulberryn laukusta, mutta sellainen ei kuitenkaan tällä kertaa tarttunut mukaan, vaan yksi toinen kiva juttu! :)

Ennen Turkkiin lähtöä käytiin Mulberryn liikkeessä Helsinki-Vantaa lentokentällä kansainvälisellä puolella mistä tämän ihanan ostoksen bongasin. Ostos oli puoleen hintaan ja lisäksi EU:n alueelta kun poistuimme (ennen Turkin lennon lähtöä) , niin saimme ostoksesta vielä alv:in pois. (Nyt en muista paljonko alv on tarkalleen, mutta muistelisin, että 22% tai 23%). Jos joku lukijoista tietää nuo tarkat alv:it niin kiva jos kertoisit :)

Eli suosittelen tosiaan poikkeamaan Mulberryn liikkeessä (Helsinki-Vantaa lentokentällä kansainvälisellä puolella), palvelu oli aivan erityisen hyvää ja ystävällistä! Lisäksi ainakin tällä hetkellä liikkeessä oli paljon -40% ja -50% alennuksella erilaisia tuotteita kuten laukkuja, avaimenperiä, koruja, meikkipusseja, tietokonelaukkuja, rantalaukkuja, ihania strutsin nahkalaukkuja ja mitähän vielä.. :) Eli suosittelen todella paljon poikkeamaan siellä! :) Meillä oli harmi vain todella kiire kuin käytiin liikkeessä. Äitikin olisi halunnut ostaa laukun, mutta meidän oli pakko jo juosta koneeseen, että ehdimme ajoissa. Siinä kiireessä nappasin nyt vain tämän penaalin :) 
Ostos pakattiin tosi hyvin ja nätisti.
Kuitti laitettiin kirjekuoren sisälle (ylä kuva)
Ja itse ostos kuvassa: Mulberryn penaali. Klikkaa kuvaa jos haluat nähdä ostoksen suurempana :)

Unohdin kuvata vielä kaksi ihanaa Mulberry esitevihkoa, mitkä annettiin mukaan, laitan niistä kuvat huomenna. 
 

Tykkää-merkinnät

Kommentit