Illan salaattia ja rentoilua

Nyt on Täydelliset naiset katsottu, maistettu Lempin tekemää suklaamoussea (tai mitä lie) jotain hyvää se kuitenkin oli.. :) siivottu keittiö ja taas blogin pariin. Äiti oli tehnyt tänään salaattia, jota tässä just syön parhaillaan ja ajattelin laittaa teillekin ohjetta:

Salaatissa on:
- Rukolaa
- Paprikaa
- Kurkkua
- Raakaa kukkakaalia
- Salaatin lehtiä
- Keitetty kananmuna

Ja oman maun mukaan voi laittaa kaikkia noita sen verran kuin haluaa :) Ja tässä salaatissa on siis mitä vain kaapista sattui löytymään!

Ps. Huomenna luvassa paljon postauksia! ;) 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Äidin blogi! :)

Äitini on tässä sivussa seuraillut minun ja pikkusiskoni bloggailua ja tänään hän tempaisi omankin blogin kasaan ja muutaman jutunkin sinne! Käykää ehdottomasti katsomassa ja jääkää seurailemaan :) Äidin huumori ei välttämättä aina ihan kestä päivänvaloa :D mutta oikeasti todella hyväntahtoinen ihminen hän on! :)

Äidin blogiin nimeltä Eilistä paistoa pääset TÄSTÄ :) 


Tykkää-merkinnät

Kommentit

Heippa!


Ja nyt kotona taas! Siis voiko ihmistä enää enempää väsyttää.. Nyt voin kyllä (taas kerran..) syyttää vain ja ainoastaan ihan itseäni kun menin nukkumaan viime yönä muistaakseni kahen maissa ja aamulla piti lähtee kuntosalille kahdeksaksi, kun meillä oli liikkaa. Että voisi kyllä "hiukan" aikaistaa nukkumaan menoaikaa, mutta mä tykkään ihan kauheesti valvoa! Järjestelen usein huonetta myöhään tai uppoudun johonkin hyvään kirjaan, enkä haluis alkaa nukkumaan :D

Mutta tämä päivä hujahti siis kuntosalilla, koulussa ja sieltä kahvilan kautta menin töihin. Että sellaista tänään :)
Lemppari oli tehnyt valmiiksi tällaista hyvää hedelmäsalaattia. Siinä on sekaisin: Viinirypäleitä, mandariinia, banaania, hedelmäcocktail purkki, omenaa sekä loraus hedelmäkiisseliä. 

Tykkää-merkinnät

Kommentit