Lempparituoksu

Just palailin töistä kotiin ja kohta aletaan valmistautumaan iltaa varten. Tässä olis kuitenkin arvostelua yhdestä  kaikinpuolin ihanasta ja upeasta tuoksusta.
Emporio Armani Diamonds hajuvesi on todella ihana! Ehdottomasti voin suositella tätä tuoksua, tosi raikas, tyttömäinen, pehmeä, sellainen "söpö" tuoksu. Aivan uskottoman hyvä! :)Pysyy iholla kiitettävästi, aamulla suihkautin ja vielä illalla tuoksui hyvin ranteessa. Pullo on myös tyylikäs ja kaunis, kaiken lisäksi tätä on helppo käyttää kun ei tarvitse erikseen alkaa irrottelemaan mitään korkkeja, kun tästä voi suoraan suihkauttaa.
On myös kivan kokoinen ja tätä on helppo kuljettaa eri paikkoihin, kulkee laukussa kätevästi :)
Mielestäni sopii hyvin niin arki- kuin juhlatuoksuksi. Suosittelen! 

Onko jollain muulla käytössä tätä? Mitä te olette tykänneet :)


Ihanaa ja parasta Uutta vuotta kaikille lukijoilleni! <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Asukuvaa ja eilisen ostos :)

Moi! <3 Toissailtana oli ihan älyttömän hauskaa :) Ja eilinen päivä meni Jyväskylässä shoppailessa, illalla tulin kotiin ja tehtiin hyvää kasvispizzaa. Tänään olis vuorossa työpäivä ja huomenna myöskin! :)
Mietin äsken asua huomiselle kun on uus vuos, mutta en ole vielä ihan päässyt lopulliseen päätökseen.. Kuvassa Veera vähän väsyneen näköisenä.. :D 
Nilkkurit (kirppikseltä, en tiedä merkkiä)Housut H&MLaukku Louis VuittonSilkkipaita Vero Moda

En löytänyt Jyväskylästä mitään muuta kun uuden hiuslakan. Alennusmyynnit siellä oli just parhaillaan menossa, mutta kaikista kivoista vaatteista oli pienet koot loppuneet..
Onkos kukaan käyttänyt tätä hiuslakkaa? Anette suositteli tätä ja sattuikin olemaan juuri alennuksessa, joten tämä lähtee testaukseen.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

tanssimaan :)

Moikka! Ollaankin tässä just Aneten kanssa lähdössä vähäks aikaa Brahan tanssimaan! :) Luulin, että olisin ollut nyt paljon väsyneempi päivän jälkeen, mutta ihme kyllä, ei väsytä. Niin ajateltiin sittenkin lähteä vähäks aikaa, vaikka ei ollut alunperin tarkoitus :) Oon siis vieläkin täällä Jyväskylässä, ne kuvaukset meni toivottavasti hyvin. Vähän jännitti alussa! :D Mutta saa nähdä minkälaisia kuvia tuli :)
Ihanat illanjatkot kaikille!<3 Nauttikaa lomasta :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit