Blogini lukijat! :)

Blogini lukijat... :) <3 Voin seurata paljonko niitä on päivässä, viikossa, koko blogin kirjoittamiseni aikana, mutta todellisuudessa tiedän teistä vain pienen osan. :)

Tiedän muutamia kymmeniä ihmisiä (ystävääni, sukulaista, tuttua, koulukaveria jne) jotka ovat kertoneet minulle lukevansa blogiani. Mutta oikeastaan suurin osa täällä vierailevista henkilöistä ovat minulle täysiä mysteereitä.. :) 
Te lukijat olette asia, joka saa minut jatkamaan tätä päivästä toiseen, joka ikinen aamu ensimmäisenä avaan koneen ja katson mitä kommentteja blogiini on sadellut. Ja ette voi uskoa sitä ilon määrää kun illalla tuun kotiin ja huomaan, että olette jättäneet ihania viestejä minulle! Te jaksatte piristää elämääni ystävällisillä, upeilla ja positiivisella kommenteilla päivästä ja kuukaudesta toiseen. Se on ihailtavaa, tuo hymyn huulille joka kerta, sekä antaitsee suuren kiitoksen. <3


Se on mukavaa, että laitatte kommentteja ja kerrotte myös jotain itsestänne. :) On kiva tietää keitä te suuri joukko olette, tai teistä edes osa :) mitä teidän päiviin kuuluu, oletteko kanssasi asioista samaa mieltä vai eri mieltä, ja niin edelleen lista on loputon. :) Kerron blogissa aika avoimesti itsestäni je elämästäni (laitan niin sanotusti itseni täysin likoon blogia tehdessäni) niin on hienoa kun tekin kerrotte jotain itsestänne, jaatta arkea kanssasi. :) 

Blogissani käy myös sellaisia lukijoita, jotka eivät ole niin ystävällisiä minua ja blogiani kohtaan. Mielipiteet ovat tottakai aina tervetulleita :) olkoon ne sitten kumpaan ääripäähän tahansa kuuluvia, mutta mielipiteet ja asiat voi mielestäni aina ilmaista asialliseen sävyyn. :) Niin kuin monet ovat ehkä huomanneet: vastaan niihin ilkeisiinkin anonyymien laittamiin viesteihin olemalla joka kerta ystävällinen ja asiallinen. :)


Olen muuten miettinyt niitä ihmisiä, ketkä haluavat kommentoida loukkaavasti. Ihmettelen sitä, miksi joku haluaa levittää negatiivisuutta ympärilleen ja tuoda siinä samalle itselleenkin kuitenkin hieman syyllisen olon. Tai käsi pystyyn kuka voi täysin rehellisyyden nimissä sanoa, että sisimmissään on onnellinen sanoessaan tai kirjoittaessaan toiselle jotain ilkeää. Niimpä, en usko, että kovin moni. :) Blogit antavat tähän oivan mahdollisuuden, mutta kannattaa miettiä, haluaako oikeasti hyödyntää sitä mahdollisuutta, että voi nimettömänä kirjoittaa toiselle jotain häntä mahdollisesti loukkaavaa. Tosin olen kasvanut ja oppinut tämän blogin aikana sen verran, että "pahimmatkaan" kommentit eivät saa minua enää surulliselle mielelle. 

Olen todella iloinen siitä, että näitä ilkeitä kommentteja en ole saanut kovin paljoa ja vaikka kävijämäärät ovat nousseet blogini alkuajoista, ovat negatiiviset kommentit vähentyneet. Kokonaisuudessaan olen saanut todella monia kauniista sanoista ja ajatuksista rakennettuja viestejä. <3 Olen saanut oman mahtavan lukijakuntani ja on ilo huomata, että osa lukijoista on säilynyt pitkän pitkän aikaa. <3 Mä kiitän teitä suuresti, koko sydämmeni pohjasta ja jokainen uusi lukija on enemmän kuin tervetullut. :) Te merkitsette minulle paljon, todella paljon. :) Te mahdollistatte sen, että jatkan positiivisella ja innokkaalla asenteella elämäni yhtä ihanimmista, luovimmista ja upeimmista harrastuksista, tätä blogia. 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Lauantain asua ja illan suunnitelmat :)

Moi! :) Vihdoinkin oon kirjoittamassa blogia. Oon odottanut tätä hetkeä. :D Tänään nukuin vähän pitkään.. Jonka jälkeen alettiin Lempin kanssa meikkaamaan, laittamaan hiuksia ja otettiin ulkona kuvia. Niitä onkin oikeesti ihan tajuttomasti, tää konekin meni ihan sekaisin. :) Kohta alan niitä tarkemmin selailemaan, siskoni Lempi julkaisikin just vähän aikaa sitten tämän päivän otoksia itsestään. :) Ne löytyvät täältä.
Just tulin uimasta ja illalla pitäis lukea sitä mantsaa, siivota ja käydä ehkä kaupassa (nimittäin tekis mieli suklaata! :D) Mietin, että oisin mennyt yksille messuille Jyväskylään, mutta se sitten jäi. Haluisin kyllä päästä Jyväskylään! Mutta jokatapauksessa tässä päivän asua.. Saappaat Tamaris Farkut Mango Paita Mango Laukku Lv Huivi Mulberry 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kevättuotteita

Heei! :) Mä tässä sängyssä kannettava sylissä kirjottelen vielä, vaikka pitäis olla jo nukkumassa.. Huomenna onkin vapaapäivä, koko päivä aikaa tehdä blogia, kouluhommia, siivota jne.
Tänään muuten uinti otti vähän koville jostain syystä, uintiin parisen kilometriä ja vaikka se menikin aika nopeasti, niin tuntui jo puolessa välissä, että tämä on tässä tältä päivältä. :D Mutta ei pidä antaa periksi. Ihan hyvin se loppumatka sitten menikin kun jaksoi jatkaa vain. Aletaan sitä matkaa nostamaan jossain vaiheessa, aina vähän kerrassaan. Välillä on oikeesti liikunnassa sellaisia päiviä, että tuntuu, ettei jaksa niin hyvin, ootte ehkä huomanneet? Oon kyllä saanut sellaisen kipinän nyt tohon uintiin, että oikein itsekin ihmettelen! Ehkä ihan hyvä vain kun on istunut parin kuukauden aikana ihan kiitettävästi, liikunta on hyödyllistä vaihtelua lukemiselle ja istumiselle. :)

Ja tässä vielä ennen nukahtamista pyörähdän Yver Rocher:in sivuilla, nimittäin huomasin, ettäs siellä on aika paljon kivoja tuotteita alennuksella. Osa jopa -50%. Kevätalennukset *  löytyy täältä

Nyt hyvää yötä sinne ruudun toiselle puolelle :) <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit