Toivepostaus

Moi! :) Eräs lukijani laittoi toiveen, että tekisin postauksen käytössäni olevista shampoista ja hoitoaineista. Ennen pesin hiuksia oikeastaan aina kananmunalla, siitä postausta löytyy täältä. Nykyään olen jostain syystä käyttänyt shampoota ja hoitoainetta, vaikka kananmunallakin saa hiukset aivan puhtaiksi.

Nämä Goldwellin shampoot ja hoitoaineet ovat mielestäni olleet hyviä tuotteita ja näistä tykkäänkin. Tuoksuvat ihanilta, tosin aika voimakkailta, pesevät hiukset hyvin ja etenkin Rich Repair -hoitoaine on tosi hoitava ja hyvä tuote. Annankin sen usein vaikuttaa aika pitkään. Keksin näistä kyllä miinuksenkin, nimittäin jos shampoota laittaa ihan vähänkin liikaa, se kuivattaa ainakin minun hiuksiani ja hiuspohjaa, ovat ilmeisesti niin voimmakkaita tuotteita.. Kun pesen hiukset näillä tuotteilla, riittää siis aivan pieni loraus shampoota.

Käytössäni ovat olleet jo pitkän aikaa Goldwell:in tuotteet ja purkeista osa vetelee jo aika viimeisiä, joten innolla odotan, että pääsen seuraavaksi kokeilemaan Redkenin shampoota ja hoitoainetta, jotka hankin seuraavaksi. :) Vaihtelu virkistää. :)
Yläpuolella näkyvä Rich Repair hoitoaine on suosikkini. Se hoitaa hiuksia, saa ne pehmeiksi ja hyväkuntoisen oloisiksi. Näitä Goldwellin shampoita ja hoitoaineita myydään esimerkiksi Lookfantastic ja Feelunique nettikaupoissa.

Ja vielä kysymys teille: Onko teillä kokemusta Redkenin hiustuotteista, ovatko ne Goldwellin tuotteita parempia teidän mielestä? :) 


Ps. Illalla toinen toivepostaus luvassa! ;)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Vappuja!:)


Heippaheii! :) Kerrankin muistin ottaa kameran mukaan kouluun ja kotimatkalla pyöräilin rannan kautta ja vähän kuvailin. Voi että mä rakastan kevättä (ja kesää varsinkin!) lämpöä ja aurinkoa! Siinä inhoonkin asua Suomessa kun täällä on suurimman osan vuodesta niin kauhean kylmä ja pimeää. Mä muuten leivon tänään jotain hyvää, ehdotuksia mikä tekisin. :) Suunnittelin, että ehkä jonkun hyvän marjapiirakan ja jätskiä päälle.

Oikein ihanaa päivää jokaiselle! <3 

 Kohta postailen toivepostauksen merkeissä. ;)


Tykkää-merkinnät

Kommentit

Viimeinen mahdollisuus :)

... Tilata kampaamoalan laadukkaita hiustuotteita Sokokselta
jopa -40% alennuksella. Toimituskulut ovat 0 euroa. :)
var uri = 'http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(19591420)a(2027214)' + new String (Math.random()).substring (2, 11); document.write('');

Tykkää-merkinnät

Kommentit