kesäloma

Moikka :)

Nukuin tänään pitkät päiväunet, kävin pienellä lenkillä, rentouduin saunassa ja kuorin ihon blogin kautta saadulla Flow kosmetiikka Vanilja & appelsiini himalajansuolakuorinnalla on muuten uskomattoman hyvä tuote sekin. Tykkäsin tosi paljon. :) Halusin rentoutua tänään ihan kunnolla, joten tein hiushoidonkin hiuksiin ja menin saunaan istumaan kynttilöiden valoon. Ilallla katsottiin myös telkkaria ja juotiin lasit cavaa ihanien ihmisten kanssa. :) Tänään meen ajoissa nukkumaan, nimittäin pari seuraavaa päivää on töitä ja perjantaina suuntaan sitten Aneten ja Alexin luo. ;)Viime yönä kertaillessani viimeisiä koeasioita lupasin itselleni, että palkitsen jollain tavoin tämän uurastuksen. En oikein tiedä miten, en haluais ostaa välttämättä yhtikäs mitään (vaan päästä kaikesta ylimääräsestä muutenkin eroon) ja aion säästää rahaa, mutta saa nähdä mitähän keksin. Olisi kiva kun sais jonkun vaikka ihan pienenkin palkinnon. :) Oon kuin joku pikkulapsi? :D Vaikka itse sanonkin, niin yllättävän ahkerasti oon tehnyt kursseja alta pois, ja nyt se loma sitten vihdoin alkoi! On hyvä mieli kun on tehnyt, ja tehnyt parhaansa.

Kauniita unia. <3 Meillä on mahtava kesä edessä. :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kysymyspostaus!!! :)

Huomenta rakkkaat! Olen saanut uusia lukijoita, miten mukavaa, kiitoksia. :) Niimpä olis luvassa KYSYMYSPOSTAUS! :) Kysykää mitä haluatte ja kysykää paljon ;) lupaan vastata kaikkiin asiallisiin. Tai katsotaan nyt ensin mitä kysytte ;) Jos uskallan vastailen videolla. :)


Ettei tää postaus olis mennyt liian tylsäks etsin koneen kätköistä joitankin otoksia.. Jos olisin ottanut kuvan itsestäni tällä hetkellä, ette olis varmaan uskonut samaks ihmiseks. :D Oon nukkunut huimat 3 tuntia, joten tänään on kyllä päiväunien paikka...
Kysymysaikaa on 3. päivä sunnuntaihin saakka. Ja kysyä voi jättämällä kommentin joko nimellisenä tai nimettömänä tähän postaukseen.

Odotan innolla! :) Neljän tunnin päästä alkaa muuten loma! Uskomatonta<3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Flow kosmetiikka luomu mansikkavartalovoi


Kokeilin yks ilta FLOW kosmetiikka luomu mansikka vartalovoita ja täytyy sanoa, että rakastuin! Tästä tuli kerta heitolla lemppari ihorasvani. Ihana ja mahtava tuote kaikin puolin; levittyy helposti, jättää ihon kosteutetuksi ja pehmeän tuntuiseksi. Koostumukseltaan tämä on vaahtomaista ja on muuten varsin tehokas kosteuttaja, joten tätä kannattaa levittää illalla yötä vasten. Vartalovoissa on mielestäni sanoin kuvaamattoman ihana mansikan, ehkä jopa hiukan metsämansikan tuoksu, eikä se ole ainakaan omaan makuuni liian voimakas. "Metsämansikka" jää leijumaan iholle pidemmäksikin aikaa ja sehän on hyvä vain. :) Lisäplussaa luomusta ja siitä, että on tämä on valmistettu Suomessa. Enkä keksi yhtään miinusta, tämä tulee itselläni ahkeraan käyttöön, arjen hemmotteluun. :) 
Ja hieman kuulumisia.. Aamupäivällä olin kirjastossa viimeisiä tärppejä mieleen painamassa, sieltä töihin ja tässä sitä nyt istutaan. :) Ja tästä painun huoneeseen lukemaan.... Huomenna oon iloinen kun alkaa periaatteessa loma!!!<3 Nyt keittämään kahvit..

Vastaan kommentteihin huomenna. 

Tykkää-merkinnät

Kommentit