Juhlijat

Heippa pitkästä aikaa! <3

Olen joutunut vähän taukoilemaan tämän blogin kanssa, koska tällä hetkellä täytyisi hankkia uusi kone... Kiinnostus ei ole kovin korkealla asian suhteen, mutta pakko se on selvittää,  jotta pääsen taas päivittämään blogiani entiseen tapaan!:)

En ole pahemmin juhlimassa käynyt, mutta eilen lähdettiin ja voin kyllä sanoa, että oli yllättävän hauskaa! Vaikka kyseessä olikin paikallinen Kallio.. :D Kesällä en käynyt juhlimassa kuin muutaman kerran, mutta saa nähdä mitä syksy tuo tullessaan. Taitaakin kääntyä niin päin, että minä olen houkuttelemassa Anettea baariin... Niin kuin juuri yritinkin, joten ehkä lähdetään tänäänkin!;))

Mutta ei kai muuta ihmeempää, tehtiin juuri ihanaa omenapaistosta ja vaniljakastiketta sen päälle! Joten lähden tästä syömään!<3 Palailen taas takaisin tänne kun saan koneen, jolla pääsen päivittelemään. :)


Tykkää-merkinnät

Kommentit

Never say never !

Unelmia, ajatuksia ja tavoitteita
1. Haluan pidemmät hiukset. Ja aion kasvattaa vielä pidemmät hiukset, niin kuin minulla oli joskus kauan aikaa sitten. Miten tykkäänkään pitkistä hiuksista, jotka ovat hyväkuntoiset, luonnolliset ja vahvat! Minun unelmani. :) Voisin muuten tehdä hiustenhoitopostauksen jokin päivä.. Muistutuksena myös itselleni, miten voi hoitaa hiuksia hyvin.

2. Tanssia balettia. Tarvitseeko tähän enempää edes sanoa.. Kaapissa ovat jemmassa ihan uudet kärkitossut, joita en ole syystä jos toisesta etsinyt vielä käsiini, mutta se päivä koittaa. Toivottavasti lähiaikoina. :)
3. Kirjoittaa blogia. Päästä irti siitä kuluttavasta ja väsyttävästä ajatuksesta, joka joskus painaa minua. Että kaiken täytyy olla niin tarkkaan mietittyä mitä tänne kirjoitan. Pohdin joinakin hetkinä hiukan liikaakin "mitä voin kirjoittaa, mitä voin kertoa kaikille, mitä en, onko tämä juuri se minun tapani tehdä blogia". Tässä blogin kirjoittamisessa piilee nimittäin se toinen puoli, niin sanottu varjopuoli. Tieto siitä, että tänne blogiin pääsee kuka vain.. Se kadulla tuntematon vastaan kävelevä voi tietää minusta kaiken sen mitä täällä blogissakin lukee.. Siihen välillä havahtuu ja alkaa katumaan tätä kaikkea.. Onneksi se tunne menee yleensä nopeasti ohite. Varmasti kaikilla blogin kirjoittajilla on välillä tällaisia ajatuksia blogin pitämistä kohtaan? 
4. Lukea paljon kirjoja. Voi miten hyviä kirjoja olenkaan löytänyt! Tänään kirppikseltä tarttui mukaan kirja nimeltä "Enkeli lensi ohi - Nina Ramstadius", ja äsken luin huoneessani teemuki kädessä ja kynttilöitä poltellen  upeaa kirjaa: "Tuhat loistavaa aurinkoa - Khaled Hosseini"
5. Kiskoa itseni joka aamu kuudelta ylös ja lähteä kävelemään ja nauttimaan raikkaasta syksyaamuista. Vihaan talvea, joten en odota sitä tippaakaan. Niimpä lenkkeilen paljon syksyllä, talvella siinä kun ei ole mitään hohtoa. Olen sanonut varmaan aiemminkin sen kymmenen kertaa, tästä "suuresta" tavoitteestani, mutta kestää totutella siihen ajatukseen, että enää kello ei soi sillä viimeisellä mahdollisella minuutilla kun vielä ehtii sekuntiaikataululla kouluun, jos ehtii.. Vaan paljon aikaisemmin. Minulle unikeolle se tuottanee suurta vaikeutta, mutta yritän.Hyvää yötä. Huomenna meen kouluun, töihin ja enää yksi päivä niin saan seurakseni tänne meille monen moneksi päivää yhden, arvaatteko kenet? ;) Aneten! Me vähän suunniteltiin, että lähdetään tanssimaan Äänekosken paikalliseen. :D Mua naurattaa jo nyt. Olen muistaakseni sanonut, ettei minua enää näe siellä Kalliossa. Ikinä. 
"Never say never" 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Vapaapäivä !

Tänään olen viettänyt todella mukavan vapaapäivän Jyväskylässä!:) Kotiin palattuani mietin, että mistähän kirjoittaisin tai tekisin blogipäivitystä näin illalla.. Päivä on jo pitkällä ja paljon haluaisin ehtiä tekemään vielä ennen nukkumaan menoa, joten kuvasin jotain tämän päiväisiä löytöjä. :) Vaatteet ovat jo pesukoneessa, mutta vihdoin löysin täydellisesti istuvan kauluspaidan Benettonilta! Vaaleanpunaisen tietysti... :) 
BeSave kasvonaamio ja  Faith in nature Chocolate shampoo ja hoitoaine ovat Jyväskylän Katriinan kaupasta Toi kasvonaamio pääsee käyttöön aivan pian!<3 Ihania tuotteita!
Olen halunnut jo pitkään käydä hampaiden valkaisussa, mutta päätin ainakin ensin katsoa mitä YOTUEL 7 HOURS -hampaiden valkaisusetti saa aikaan. Uskoisin, että pääsen sillä jo sellaisiin tuloksiin kuin haluan... :) Ja kaveriksi ostin YOTUEL All in one valkaisevan hammastahnan.

Tykkää-merkinnät

Kommentit