Lumene Natural Code Eye Dramatizer silmämeikkikynät

Hei kaikille! <3
Aloittaessani yhteistyön Lumenen kanssa, ensimmäisenä halusin kokeilla jo pitkään haavelistallani olleita Natural Code Eye Dramatizer silmämeikkikyniä. Tutustuin näihin ensi kerran ihastellessani Lempin ystävän Isabellan upean sävyisiä rajauksia, jotka oli tehty Natural Code silmämeikkikynällä sävyllä numero viisi. Jos oikein muistan.

Sävystä viisi (green) tulikin saman tien oma lempparini tänä aamuna kun loihdin sillä rajaukset ja voi miten tykkäsinkään. (Minua ei onnistanut tänään kuvien kanssa, mutta voin ottaa valmiista meikistä kuvia tuonnempana). Halusin kuitenkin tulla kertomaan, miten tyytyväinen olen ollut näihin kosmetiikkatuotteisiin, joita haluaisin kokeilla jossain vaiheessa vielä sävyissä petrol ja brown. Tähän saakka olen rajaukseni väkertänyt useimmiten mustalla, mutta huomasin, että vihreä, sininen ja erityisesti ruskea sopivat silmieni väriin huomattavasti paremmin. Suosittelen rohkeasti kokeilemaan muunkin kuin mustan sävyisiä rajauksia, voitte yllättyä niin kuin minäkin tänä aamuna.

Natural Code Eye Dramatizer silmämeikkikyniä löytyy kuudesta eri sävystä: black, brown, grey, blue, green ja petrol. Kokeilin aamulla green -sävyä ja mielestäni lopputulos oli erityisen kaunis, hiukan hohtava ja luonnollinen, oli mukava olla töissä koko päivän kun tykkäsin niin hurjasti meikistäni! Joskus voi tulla iloiseksi pienen pienestä asiasta.
Mutta asiaan. Kauniisti kehystetyn katseen saa aikaiseksi esimerkiksi näillä meikkikynillä ja erityisesti ihastuin näiden kynien pehmeyteen, sekä helppokäyttöisyyteen. Tästä tulikin mieleen, että tänään töissä ollessani yksi asiakas kysyi minulta, mitä silmämeikkikynää suosittelisin sellaiselle ihmisille, joka ei ole tehnyt oikeastaan koskaan rajauksia. Ihan ensimmäisenä mieleeni tulivat nämä Lumenen Natural Code kynät ja asiakas lähtikin hymyssä suin harjoittelemaan silmämeikin loihtimista uusien kynien kanssa. Minulle tuli hyvä mieli, koska tiesin suositelleeni täsmälleen oikeaa tuotetta asiakkaan toiveisiin ja tarpeisiin nähden.
Rajaukset pysyvät siistin ja hyvännäköisenä koko pitkän päivän, joten plussaa myös pitkäkestoisesta lopputuloksesta. Kaiken hyvän lisäksi kynää on helppo teroittaa, eivätkä ne sisällä silikonia, hajusteita, parabeeneja/muita säilöntäaineita, mineraaliöljyjä tai alkoholia. Olen todella tyyytyväinen näihin silmämeikkikyniin, ja voin ehdottomasti suositella näitä muillekin.


Aamun meikkinä sai loppusilauksen ripsiväristä, joka on päässyt aivan jokapäiväiseen käyttöön. Kyseessä on jo aikaisemmin mainitsema Yves Rocher Ultra Volume
maskara, josta olen kirjoittanut omia kokemuksia tänne.<
Ja ripsientaivuttimet, jotka olen todennut parhaiksi mitä olen tähän mennessä kokeillut. Kiitokset  muuten kaikille, ketkä suosittelivat minulle muitakin vaihtoehtoja tänne postaukseen.
Mun silmät on oikeesti kohta ihan ristissä, kello näyttää ihan liikaa, enkä jaksa enää edes oikolukea juuri kirjoittamaani tekstiä. Pakko lähteä unten maille ja vähän äkkiä... Huomenna onkin pitkä työpäivä, mutta ilta huipentuu pikkujouluihin! Palataan aamulla. Nukkukaa hyvin. Niin teen itsekin. :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Super Size villapaita

Tänään
Olen kietoutunut suureen ja lämpöiseen Lempin vaatekaapista löydettyyn Benettonin villapaitaan ja vihannut talvea. Olen meikannut punaiset huulet ja rakastanut pitää hiuksia letillä. Olen herännyt ovikellon soittoon ja juossut avaamaan oven läpinäkyvässä pitsitopissa ja hiukset sotkunutturalla.. Jonka jälkeen olen nauranut itselleni.. ja avannut paketin aina yhtä ihanaa kosmetiikkaa. Olen jutellut äidin kanssa monta tuntia ja kuunnellut sellaista musiikkia, mitä en koskaan kuuntele. Olen ollut töissä ja hymyillyt koko päivän. Nähnyt monia ystävällisiä asiakkaita ja niin sydämmellisiä työkavereita. Olen pähkäillyt lauantain pikkujoulun asua ja ostanut aivan liikaa suklaata... Olen käskyttänyt pikkusiskoa tuomaan minulle avaimia kaupungille ja palkinnut hänet geisharasialla, sekä suurella kiitoksella. Olen nauttinut vielä siitä, että olen kahdeksantoista, elänyt hetkessä ja haaveillut uudesta kamerasta.

Tässä tämän kirpeän pakkaspäivän asua.Saappaat Tamaris
Kauluspaita Ralph Lauren
Villapaita Benetton
Housut H&M
Laukku Lv Alma 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Lv kaunokaiset

Moikka ihanat lukijat siellä! :) Täällä postaillaan jälleen toiveiden parissa. Olen saanut monia toiveita siihen suuntaan, että tekisin postauksen lv laukuistani. Jokaisella näistä on oma tarinansa, joten pistin tuumasta toimeen. ;) 
Jo pienestä tytöstä saakka haaveilin, että jokin kaunis päivä kävelen upea laukku olalla, korkeissa koroissa ja pitkät hiukset hulmuten. Niin olen kirjoittanut niihin moniin päiväkirjoihin, joita olen tulevien vuosien varrella löytänyt sieltä täältä. 

Olin 16 vuotias kun tein ensituttavuuteni Lv:n liikkeessä. Olin taivaissa, miten näin upeita luomuksia voikaan olla, ajattelin. Olin tehnyt koko kesän töitä, vapaapäivistä ei ollut tietoakaan ja halusin palkita itseni, samalla toteuttaa haaveeni ihka ensimmäisestä merkkilaukusta. Vietin aikaa liikkeessä sinä päivänä lähemmäksi neljä tuntia.. Ehkä kauemminkin. 
Ihmettelin, haaveilin ja sovittelin toinen toistaan ihanampia laukkuja. Kunnes tuli vaalean Speedyn vuoro. Se oli siinä. :) En halunnut lähteä kotiin tuliaisena vain itselleni paperikassissa oleva uusi kaunokainen. Halusin ilahduttaa äitini ja ostaa hänellä synttärilahjaksi Delightfull pm -laukun. Äiti ei ollut uskoa silmiään. Muistan sen päivän ikuisesti. Olen saanut äidiltä luvan lainata Delightfull laukkua aina kuin haluan. :)
Alkaessa lukion kolmas vuosi minun koulumotivaatio oli vähän hukassa. Tiesin sisimmissäni, että minun on vain, aivan pakko jatkaa, pakko taistella paremmat paperit ja menestyä. Olin jo monta vuotta haaveillut uudesta koululaukusta ja ajattelin, että nyt jos milloinkaan, on sen aika. Kieltämättä se piristi jokaista sateista aamua kun lähdin tarpomaan kohti lukiota ja sain heittää koulukirjat laukkuun, josta tykkään. Se on hankinta, johon olen ollut kaikista tyytyväisin. Neverfull on minulla aivan jokapäivä käytössä. Se soveltuu koululaukuksi, kaupungille, lomamatkalle lähtiessä käsimatkatavaroille, palvellut minua jopa "kauppakassina" Täydellinen, tilava ja kestävä. Kestää jopa 200 kilon painon (tosin ei ole tullut kokeiltua tätä ikinä..)

Sitten läheni 18 vuotissyntymäpäiväni ja oli aika iltalaukun: Pochette Millan. Minun ei tarvinnut kauan miettiä mitä haluan itseltäni synttärilahjaksi. Hankin tämän jo kesällä, mutta se odotti kiltisti hyllyni reunalla siihen päivään saakka kunnes ikämittariin tuli 18 täyteen. Ajattelin, että arvokas nainen tarvitsee arvokkaan laukun. ;D Vaalean kanssa saa kyllä olla varovainen, koska se on niin sanotusti yliherkkä. Mutta hyvänä se on säilynyt juhlailloista huolimatta.

Vuosi sitten syksyllä sain työpaikan, josta haaveilin ja voi sitä hymyn määrää!! Istuin ihan hiljaa itsekseni pitkän aikaa vain paikoillani, kuuntelin musiikkia, hymyilin, enkä ollut uskoa asiaa todeksi. Se oli yksi elämäni kohokohdista. En voi äitini lisäksi kiittää ketään niin paljon kuin heitä, jotka ottivat minut töihin. Teen työtä, josta tykkään todella paljon, jossa haluan kehittyä aina vain paremmaksi. Siihen aikaan kävin töissä ja opiskelin lukiolla, joten lähdin Helsinkiin ostamaan kalenteria. :D
No mikäpä minun elämässä menee niin kuin suunnittelen? Kalenteri vaihtui ruskeaan Speedy laukkuun, koska laukkukokoelmastani uupui pienempi malli. Muistan vieläkin miten miesmyyjä sanoi minulle, että tulet rakastamaan laukkua (en ikinä rakasta ainuttakaan tavaraa, rakastan ihmisiä ja elämää. Jokatapauksessa...) enemmän kuin kalenteria. Pointtina hän oli kyllä oikeassa. Sain sen mitä halusin ja olen tyytyväinen valintaan. Ruskea Speedy onkin yksi lempilaukuistani.

Ja viimeinen yksilö: Alma. Alma ei tarvitse sanoja, kuva puhukoon puolestaan, se oli kuin piste iin päälle. Musta laukku uupui minulta nimittäin pitkän aikaa, ja tämän toiveen täyttyessä, kokoelmastani tuli viimeistä vaille valmis. Alman tarinan voitte halutessa lukaista täältä
> Vaikka haaveilen salaa Chanelista, laukkuni eivät saa ehkä lisäystä moneen, moneen vuoteen. En ole ikinä suunnitellut kokoelmaani etukäteen, mutta nyt se kokonaisuudessaan sellainen, joka palvelee minua joka päivä, ja joka päivä koko loppuelämäni ajan. :) 

Tykkää-merkinnät

Kommentit