Pinnallinen ihminen?

Suurilta osin saan lukea ja ilahtua teidän todella kauniista ja ihanista viesteistä, joita saan tänne blogiini päivä toisensa jälkeen. Yhden lukijan ajatus sai minut kuitenkin hiukan ihmettelemään. 
Niin kauan muistan olen rakastanut kosmetiikkaa ja ollut kiinnostunut tyyliasioista. Kyllä, olen tyttömäinen, laukustani löytyy aina vähintään yksi huulipuna ja kirjoitan blogiini paljon kauneusasioista. Teen töitä meikkien ja vaatteiden parissa, jonka lisäksi olen solminut blogini kautta yhteistyösopimuksia eri kosmetiikkafirmojen kanssa. Olen sitoutunut täyttämään blogini kosmetiikkapurnukoiden arvosteluista ihan yhteistyösopimustenkin takia. Kaiken takaa löytyy kuitenkin mielenkiinto niin kosmetiikkaa kuin kauneusasioita kohtaan.


Minun mielestä on todella harmillista, että ihmistä joka on kiinnostunut kauneudesta ja kaikesta siihen liittyvästä tuomitaan liian usein pinnalliseksi ihmiseksi. En muodostaisi niin radikaalia ja yksipuolista mielipidettä kenestään yhden harrastuksen, työn tai mielenkiinnon kohteen perusteella. Edellämainitut asiat kun eivät kerro lähellekään koko totuutta siitä minkälainen ihminen sisimmiltään on. Ne kertovat vain yhden puolen, ja loppujen lopuksi niinkin pienen asian: kuin yhden ja ainoan mielenkiinnon kohteen.

Merenhelmi blogini ei kerro kaikkea minusta tai elämästäni. Kirjoitan tänne asioista joista osaan omasta mielestäni kirjoittaa ja kosmetiikka lukeutuu siihen. En ole tehnyt blogipostauksia joogaharrastuksestani, ravintoasioista tai taiteesta. Vaikka nekin ovat yhtälailla asioita, joista tykkään todella paljon.

Nyt sain sanottua sen mitä oli sydämmen päällä. Hyvää yötä kaikille! <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Illanviettoa

Olisko jo kaiken kosmetiikkakirjoitusten jälkeen aika hiukan raottaa elämääni?

Tällaisissa tunnelmissa vietettiin muuten eilen rauhallista iltaa.. Glögiä ja suklaata

Olen saanut onneksi kaikki asiat vihdoin ja viimein hoidettua opiskelupaikan ja muuton suhteen, monta lappua onkin ollut täytettävänä.. Tosin siellä uudessa paikassa asun vain toukokuuhun asti, jonka jälkeen palaan ehkä takaisin kesäksi kotiin, koska opiskelu päättyy toukokuun 15päivä.. Jääköön se nähtäväksi, mitä elämällä on annettavana ensi kesänä ja seuraavana syksynä... Siitä olen ainakin varma, että jokin kaunis päivä muutan vielä ulkomaille! :) Mutta nyt on kevät edessä lukemista ja ainakin tällä hetkellä motivaatio on kohdallaan. Toivon että se pysyy! :)
Tänään.. Rentoudun. Käyn myös töissä tekemässä lyhyen vuoron ja illalla katsotaan ehkä Linnean kanssa jotain hyviä leffoja ja tehdään yhdessä ruokaa. Ainiin, vähän jännittävää: A oli löytänyt minulle kuulemma jonkin ihanan lahjan Helsingistä!!:) Minun lahjaideani Anetelle nyt peruuntui.. Hän osti itse sen mitä olin ajatellut hänelle hankkia.. Olen ajoissa hänen synttärilahjan suhteen. :D Mutta haluan etsiä hänelle sellaisen lahjan mistä hän varmasti pitää todella paljon ja miettiä harkiten mikä sellainen olisi.. 
Kivaa lauantaipäivää ! <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Talven piristys

Hei :)
Olen niin rakastunut suunnittelemaan asukokonaisuuden yksinkertaisesti ja klassisesti, yhdistäen viininpunaista ja kultaa. Ensimmäisestä väristä onkin noussut pikkuhiljaa yksi lempparini.. Edellä mainittujen, kahden lyömättömän kaksikon ympärille olenkin rakentanut asun kuin asun jo monena päivänä. Tänään tein siihen pienen poikkeuksen.. Viininpunainen vaihtui aavistuksen pinkkiä taittavaan sävyyn. Etsiessäni päivän asuuni vaatekaapista MassimoDutin huivin, huomasin että yksi ihanimmista Lumenen huulipunista sopi huivin kaveriksi vallan mainiosti.
Nimittäin: Lumene Raspberry Miracle Lipstick sävy 04 Heather day -syyskanervat, jota huulillani on yläkuvassa. Huulipuna on kaikin puolin yksi parhaimmista mitä olen käyttänyt vähään aikaan! Kirjoitinkin viime viikolla saman sarjan huulipunasta blogiini, eri sävystä vain.
Voin vain kehua näitä Raspberry Miracle sarjan punia. Levittyy tasaisesti ja helposti, on ihanan voidemainen koostumukseltaan ja todella kauniin sävyinen erityisesti tämä syyskanervat. Kyseisellä huulipunalla olen saanut itseni ihmisen näköiseksi monenakin aamuna jos kasvoilta on muuten paistanut pahasti väsymys. Piristää muutenkin päivää näin pirteät ja ihanat sävyt. :) Erityisesti tämä Syyskanervat  saa kehuni kivasta ja hiukan erilaisesta sävystään, mitä olen aiemmin tottunut käyttämään. Lumenen kosmetiikassa on hyvä hintalaatu suhde ja huulipunat ovat aika pitkäkestoisia.
PS! En ole oikeasti näin pinnallinen kuin blogi antaa ehkä ymmärtää. Olen lukenut tänään kirjastolla niin paljon tietoa sisältävää ja oikeasti vaikeaa tekstiä kaikkine kaavoineen.. (Jokainen kappale on täytynyt lukea muutamaankin kertaan, ennen kuin se on uponnut tähän kalloon...) Niimpä näin illalla keskityn vaikka sitten niinkin hömppään, kuin huulipunan arvostelemiseen. ;)
Käväisin muuten tänään työpaikallani ja ostoskoriin tipahti muutama uusi kosmetiikkatuote. Uskokaa tai älkää, ne ovat tarpeellisia. :D Kirjoitan uusista tuotteista lähiaikoina. Illanjatkoja kaikille!
>

Tykkää-merkinnät

Kommentit