Jotain söpöä

Minua ilahdutettiin maailman söpöimmällä blogilahjalla! Pääsin kuin pääsinkin eilen monen mutkan kautta takaisin kotiin ja keskellä yötä mielessäni pyöri päänsärky ja valtava väsymys. Pöydälläni odotteli kuitenkin yksi jos toinenkin paketti, joten piristyin samalla sekunnilla lahjat huomatessani! Ensimmäisenä hypistelin innoissani Lumenelta saapunutta lahjapakettia, joista paljastuivat hurjan ihanat kosmetiikka uutuustuotteet. 
Maaliskuusta lähtien kauppojen hyllyillä koristaa Lumenelta Natural Code Angry Birds -kosmetiikkasarja. Suloisen väriset kynsilakat ja huulikiillot tuovat piristystä meikkipussiin ja keväisiin arkipäiviin. Upeat ripset saat volyymin maksimoivalla ripsivärillä. Ovat mielestäni niin syötävän ihanan sävyisiä ja ilahduttavan värisiä kertakaikkiaan! Eikä käy elämä turhan vakavaksi kun etsii meikkipussista linnun kuvalla koristetun huulikiillon meikkiä korjaillessa.. ;) Aivan ihania!
Lumene uutuus Angry Birds kosmetiikka kaupoissa maaliskuussa 2013. Täpinöissäni lähden kokeilemaan näitä meikkejä! Ja tarkempaa arvostelua näistä Lumenen uutuustuotteista on luvassa.

Veera kiittää halauksen kera Lumenea jälleen todella kivasta lahjasta. Tämä oli tosi ilahduttava yllätys. ♥

Tykkää-merkinnät

Kevättä rinnassa

Heipparallaa! 
 Aurinko paistoi tänään ihanasti saaden inspiraationi kohoamaan kevään ja hiljalleen saapuvan kesän pukeutumista kohtaan. Vaikka olen uskollinen klassiselle tyylilleni, haluan näin kevään saapuessa alkaa suosimaan hiukan värikkäämpiä asusteita ja vaatteita. Tyylini perustuu värien osalta aikalailla neutraaleihin valintoihin: valkoiseen, mustaan, tummansiniseen, ruskeaan, beigeen, vaaleanpunaiseen ja harmaaseen. Näiden rinnalle tulen yhdistämään lämpöisempien ilmojen saapuessa hiukan värikkäämpiä asusteita ja vaatteita. 

Itseasiassa tein aivan ihanan pikkuruisen löydön lähiaikoina, kauniin Lacosten ohuen, kirkkaan punaisen nahkavyön jonka nimi on täydellinen. Sopii tummansinisien farkkujen kaveriksi paremmin kuin loistavasti! Tästä se lähtee, pirteiden värien maailmaan hyppääminen näin saapuvan kevään kunniaksi. 
Minulla olisi etsinnän alla samat ikuisuushaaveet: Burberryn trenssi ja hyvin istuvat bleiserit niin pirtsakassa keltaisen, kuin tyylikkään tummansinisen väreissä. Helpommin sanottu kuin tehty. Myös aurinkolasit ja monta vuotta haaveissa olleet Mulberryn baltsut voisivat löytää tiensä minulle tämän kevään aikana. Olen mittasuhteiltani sellainen, että minun on niin hirveen vaikeeta löytää aivan huipusti istuvaa bleiseriä. Kellään vinkkejä, mistä tällainen 160cm, lyhytselkäinen ja rintava tyttönen voisi löytää itselleen hyvän bleiserin? Zarassa on kivoja vaihtoehtoja, mutta kaikki turhan pitkiä minulle. Kiitos jo etukäteen tuhannesti! ♥

Tykkää-merkinnät

Saa kysyä!! ;)

Ihanaa maanantaipäivää kaikille! :) 
Viime aikoina elämässäni on tapahtunut paljon asioita ja pahoittelen suuresti jos en ole huomioinut jokaista teidän herttaista kommenttia. Pyrin tästä lähtien vastaamaan nopeammin teidän laittamiin viesteihin, koska olen aina todella iloinen ja otettu teidän ilahduttavista sanoistanne. <3 Mukaan on myös eksynyt huimasti uusia kasvoja, joten päätin laittaa pitkästä aikaa kysymyspostausta kehiin. 
Voitte siis kysyä minulta ihan mitä vain! Lupaan, että jokaiseen vähänkin asialliseen kysymykseen tulee vastaus! ;)

Teillä on aikaa lähettää minulle kysymyksiä keskiviikkoon 27.2 saakka!! Joten antaa tulla!! :) Voitte kysyä mitä vain haluatte! ;)

Ps!! Voisin vaikka vastata videolla teidän kysymyksiin!! :)

Tykkää-merkinnät