Blackswan

Rentouttava viikonloppu takana rakkaiden kanssa ja nyt olisi suunta kohti Jyväskylää, mennään nauttimaan kupit vihreää teetä erään ihanan kanssa! ♥ Päivän asuni koostuu mustan, kullan ja punaisen yhdistelmästä,  joka näyttää aina tyylikkäältä ja kauniilta. Kokonaisuus on mielestäni klassisen kaunis! Nuttura on rakkauteni, voisin useammin pitää hiuksia söpöllä nutturalla. 


Nilkkurit Flexx Farkut Benetton
Laukku Louis Vuitton
Kello Omega
Kauluspaita H&M Kynsilakka Dior

Toivotan teille ihanat päivänjatkot! 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Millainen on unelmiesi mies?

Ja taas yksi osio vastauksia teidän laittamiin kysymyksiin! Vielä tämän jälkeen on luvassa 1 osio. Edelliset blogikirjoitukset, joissa olen vastannut teidän laittamiin kysymyksiin löytyvät täältä, täältä  ja täältä ja täältä.Unelma ammattisi?
- Tätä kysyttiin jo aiemmin, mutta: Kaupalliseen alaan liittyvä, jossa voisin mahdollisesti yhdistää kosmetiikan ja kauneuden. Haluaisin edetä työssä pitkälle, saada paljon vastuuta ja tuntea onnistumisen tunteita, sekä kehittyä aina vain paremmaksi. Koskaan ei tule olemaan täysin "valmis", mutta aina voi kehittyä siinä mitä työkseen tekee.
Paljonko tienaat blogilla?
- Mikä on paljon?
Jos voisit antaa vinkin 15-vuotiaalle itseltäsi, niin mikä se olisi?- Ei kannata kapinoida, vaan kuunnella kiltisti vanhempien neuvoja. :) He ovat yleensä aina oikeassa monessakin asiassa. Niin ja kannattaa opiskella ahkerasti, nukkua hyvin ja harrastaa liikuntaa. :) 
Oletko syntynyt Suomessa?- Olen. 
Oletko koskaan saanut negatiivista palautetta blogistasi? Jos olet niin millaista?- Kyllä. Varmasti aika moni blogin kirjoittaja joutuu kohtaamaan saman. Mistähän olisi ollut aiheellista kritiikkiä.. Ei tule nyt mieleen mitään yksittäistä esimerkkiä. Aika suuri osa negatiivisesta palautteesta on ollut niin sanotusti "turhaa suunsoittoa" :) Mutta olen tottakai saanut oikeasti kritiikkiä, niin sanottuja parannusideoita blogin suhteen jne joita on ollut tottakai mukava lukea. :) 
Miten suhtaudut negatiiviseen palautteeseen?- Aiheellinen kritiikki on tietenkin ok. :) Aiheettomat negatiiviset kommentit jätän omaan arvoonsa ja niistä en välitä vähääkään. 
Missä maissa olet käynyt?- Pohjois-Amerikassa ja Euroopan maissa. Tänä vuonna matkustelen paljon. ;)

Onko isäsi alunperin amerikkalainen vai suomalainen, joka on vain muuttanut Amerikkaan?- Alunperin amerikkalainen. 
Unelma lomakohde?- Haluan Intiaan meditoimaan. Maailma on täynnä unelma lomakohteita. :) 
Tulevaisuuden haaveet?Tässä muutama...

- Matkustella paljon
- Asua ulkomailla
- Elää elämä, jossa on paljon onnea, rakkautta ja menestystä
- Olla hyvä, huolehtiva ja rakastava äiti
- Tanssia balettia
- Päästä kauppakorkeakouluun. Tai opiskelemaan kauneusalaa.
- Nähdä maailmaa!!!<3 
- Oppia hyvin puhumaan kieliä. Haluan oppia ruotsin ja englannin todella hyvin.
- Kehittyä blogin kirjoittajana ja oppia paremmaksi valokuvaajaksi.
- Oppia golfia, laitesukeltamaan ja laskettelemaan laudalla.
- Lähteä merelle purjehtimaan.

Mikä on ollut kallein ostoksesi?- Louis Vuitton Alma laukku. Mutta samalla sekunnilla kun näin laukun niin tiesin, että se on minun. Laukku on elämäni rakkaus;)

Missä olet töissä?- Vastaan urheiluvaateosastosta Citymarketissa.
Kuinka monta kertaa olet seurustellut?- En ikinä aiemmin ennen tätä hetkeä.

Kuinka monta kertaa olet seurustellut?- En koskaan aikaisemmin ennen tätä hetkeä.

Suosikkivaatemerkit?
- Burberry, Gant, Ralph Lauren, Gant, Hilfiger jne.

Missä haluaisit asua viiden vuoden kuluttua?- En ainakaan Suomessa.

Kauneus vai älykkyys?- Ei tollaista voi oikein kysyä. Millä tavalla, kumpiko? Vastaan, että molemmat. Sisäinen kauneus on ulkoista kauneutta tärkeämpää.

Mitä kadut?
- En kadu mitään. Olen tehnyt elämässäni virheitä ja sellaisia asioita, jotka olisin voinut jättää tekemättä. Mutta olen ottanut niistä opikseni. Elämä on kasvun aikaa ja kaikesta oppii. Katuminen ei saa aikaan kuin negatiivisia tuntemuksia. Pyrin ajattelemaan niin, etten kadu yhtään mitään. Ajatellaampas näin... Olisiko elämäni tällaista juuri nyt, jos en olisi tehnyt kaikkia niitä virheitä? Tykkään elämästäni hurjasti tällä hetkellä ja olen kiitollinen niistä asioista, joita voisin (periaatteessa) katua. Kaikki päätökset ja elämässä tapahtuneet asiat ovat vieneet elämää eteenpäin tavalla tai toisella. Yksi asia vaikuttaa aina toiseen... En kadu mitään.

Kuinka useit kokkaat?- Saamme koululla kolme kertaa päivässä ruuan, joten tämän vuoden aikana olen kokannut todella vähän. Ensi kesänä alan tekemään enemmän ruokaa.

Millainen asuntosi on, onko sinulla kämppiksiä?- Asun nykyisessä asunnossani enää kuukauden. Ennen kesää muutamme poikaystäväni kanssa Tampereelle, mutta emme ole vielä löytäneet hyvää asuntoa. Asun tälläkin hetkellä poikaystäväni kanssa.

Kolme parasta asiaa ulkonäössäsi?- Pitkät, hyväkuntoiset ja vahvat hiukset, huulet ja silmät.

Kolme asiaa joista et pidä ulkonäössäsi?- Ei tule mieleen mitään tiettyjä, mutta haluaisin olla paremmassa kunnossa ja alan kesällä liikkumaan todella paljon! :)

Oletko koskaan seurannut mitään tiettyä "teinityyliä"?
- En ole.

Millainen olit ylä-asteella?- Olin todella kiltti tyttö.

Lempikouluaineesi?- Psykologia, äidinkieli ja terveystieto
Mitä mieltä olet maahanmuuttajista?- En valitettavasti ota tähän asiaan kantaa täällä blogin puolella. Eikä tohon kysymykseen voi yksiselitteisesti vastata.

Mistä kalliista hankinnasta haaveilet?- Kultaisesta kellosta, kultakaulakorusta ja aidoista helmikorviksista. 
Jos saisit valita yhden niin mitä laukkua käyttäisit joka päviä loppuelämäsi ajan?- Louis Vuitton Alma laukku, ja mustana. 
Mitä kieliä puhut?- Suomen lisäksi englantia ja ruotsia. Mutta haluaisin oppia ne kielet paremmin.

Montako tuntia tietokoneella olet päivässä?- Blogin takia monia tunteja, riippuu päivästä. Useimmiten 1-4h.

Suosikkiherkkusi?- Tummasuklaa.
Nypitkö kulmakarvojasi?- Nypin ja kestovärjään.

Syötkö koskaan mitään roskaruokaa?- Todella harvoin.

Mikä on sun lempiruoka?- Monet herkulliset kasvisruuat. Ei ole mitään tiettyä.

Kuinka monta miestä sulla on ollut, eli kuinka monen kanssa ole ehtinyt seurustelemaan?- En ole seurustellut koskaan aikaisemmin, ennen tätä hetkeä.

Tapailetko jotakin miestä/seurusteletko?
- Seurustelen.

Missä hänet tapasit?- Kun olin pelaamassa sählyä. 
Mitä seuraat tv:stä?- En mitään. Katson telkkaria todella vähän. Jos jotain katson telkkarista, katson joskus harvoin jotain leffoja mitä ollaan vuokrattu. 
Haluaisitko lapsia?- Oi, kyllä haluan.

Missä asuisit jos voisit asua missä missä vain?- Australiassa.

Paljonko kallein laukkusi on maksanut?- Hmm. Alma oli muistaakseni 1300.
Milloin olet viimeksi suudellut?- ;)

Kerro jotain ensirakkaudestasi?- Lupaan, että kerron jokin kaunis päivä. :)
Onko sulla ajokortti?- Ei vielä. Ajan ajokortin ulkomailla jossain vaiheessa.

Suositko luomua?- Kyllä. Pyrin suosimaan luomua niin paljon kuin mahdollista.

Eikös sulla ollut lukiossa lyhyt matematiikka? Miten olet sillä pärjännyt kauppatieteiden ja psykologian tilastotieteen opinnoissa?- Oli lyhyt matematiikka ja voin kertoa, että vaikeaa on ollut! Mutta kaikesta selviää ja kaiken oppii jos tarpeeksi haluaa. Mutta on ollut hankalaa matematiikan kanssa. 
Millainen suhde sinulla on alkoholiin?- Nykyään juon alkoholia todella vähän. 18 vuotiaana join useammin. Tällä hetkellä pidän alkoholilakkoa, en juo (ainakaan) kolmeen kuukauteen pisaraakaan alkoholia.

Mitä asioita arvostat eniten elämässäsi?- Äitiä. <3
- Terveyttä- Itseäni- Hyvää, terveellistä ruokaa- Henkistä ja fyysistä hyvinvointia


Millainen on unelmiesi mies?- Olli on.. Pitkä, urheilullinen, rehellinen, itsestään huolehtiva, kunnianhimoinen, komea, ymmärtäväinen, rohkea, ystävällinen, kiltti, luotettava, fiksu, itsevarma, impulsiivinen, jolla on positiivinen ja hyvä asenne elämään. Joka kohtelee minua todella hyvin, ja arvostaa minua. Mies, jonka seurassa voin olla täysin oma itseni ja jonka kanssa on helppoa olla. Sellainen, kenen kanssa voin keskustella asioista ja jolla on hyvät ihmissuhdetaidot. Joka osaa arvostaa myös pieniä hetkiä.<3  Ja arvostaa minua. :) 
Ps! Vastaan kommentteihin kun tulen illalla töistä kotiin! Nyt ihanaa päivänjatkoa ihanat! ♥

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Katsokaa miten upeat ripset!

Sain blogini kautta upean tilaisuuden päästä kokeilemaan kosmetiikan maailmaan saapunutta uutukaista. Olen niin kiitollinen saadessani tehdä yhteistyötä monien eri kosmetiikkafirmojen kanssa, rakastan hurjan paljon kauniiden ja ihanien tuotteiden kokeilemista ja niiden arvostelemista. Tällä kertaa vuoroon pääsee kauniit säihkyripset aikaan saava uutuus, joka kantaa nimeä The Rocket Volum Express ja kyseessähän on Maybellinen tuote. 

Odotukset olivat aika korkealla tämän ripsivärin suhteen, josta ollaan kirjoiteltu blogimaailmassa aika paljon muutamien viikkojen aikana. Tätä uutuutta ovat kokeilleet monet eri kosmetiikan ystävät, ja paljon kehuja onkin sadellut! Mielenkiinnolla lähdin kokeilemaan, onko tämä kaikkien lupauksiensa veroinen. Minulla on suhteellisen tuuheat, aika mustat ja pitkät ripset entuudestaan, mutta ripsiväriltä toivon usein täydellisyyttä. Ja mitä tämä lupaakaan? -Maksimaalista tuuheutta ilman paakkuja. 

Aamun meikkiä tehdessäni ihastuin ripsiväriin aivan täysin. Vaikka harjasosa on suhteellisen iso, sillä sai aikaan todella kaunista jälkeä. Ripset kiittivät upeasta lopputuloksesta. Tuotteella sai aikaan niin maksimaalista tuuheutta, mutta myös pituutta kehuttavasti. Paakkuja ei ilmaantunut ollenkaan, vaikka levitin aika innoissani monia, monia kerroksia.

Samalla näytän teille mitä tuotteita käytin tämän päivän meikkiin. Luonnollinen, kaunis meikki syntyi The Maybelline The Rochet Volum Express ripsivärillä, Lumene uutuus hohdeluomiväreillä, sekä Lancomen rajauskynällä. Ripset taivutin Tana merkkisillä kullan värisillä taivuttimilla, jotka ovat aivan huiput. 
Ensin levitin vaaleaa Lumenen hohdeluomiväriä koko luomelle, kirkastamaan katsetta. Jonka jälkeen otin käyttöön Lancomen rajauskynän ja tein aika ohuet rajaukset. Tässä välissä taivutin ripset ja lopuksi levitin muutamia kerroksia Maybellinen ripsiväriä. Pikaisen, mutta luonnollisen ja hienon silmämeikin tekemiseen kului aikaa alle viisi minuuttia. 

Kiitän vielä tästä mahdollisuudesta päästä kokeilemaan uutuusripsiväriä. Olen aivan myyty tällä tuotteelle, lopputuloksesta tuli mielestäni todella hieno ja näyttävä, ripset ovat erotellut, pitkät, tuuhean näköiset ja mikä parasta: ei paakun paakkua! Lämpöiset suositteluni. Tuote takaa lupaukset! 
Mitä mielipiteitä teissä on herättänyt tämä uutuusripsiväri? 
>

Tykkää-merkinnät

Kommentit