Olen balleriinatyttö


Olen balleriina tyttö henkeen ja vereen. ;) On niin ihanaa kun teiden paljastuessa lumipeitteen alta voi taas tepastella kauniit balleriinat jalassa. Olo on niin tyttömäinen! <3 Vaikka tykkään korkkareista, mukavuudenhaluisena huudan balleriinojen nimeen. Olenkin haaveillut uusista yksilöistä, vaikka entisiä kaunistelee vaatekaapissa vaikka muille jakaa.. Guessin suloisuudet ovat kuitenkin niin ihania! 
1. 

 Guess Farold (kuvassa kengät 1 ja 6) mallin kärkiosassa oleva yksityiskohta antaa kengälle kaunista tyttömäisyyttä. Eniten mieleeni ovat kuitenkin kivan näköiset, isommalla rusetilla varustetut Guess Qarie (kuvassa 2 ja 5) balleriinat,  joissa asennetta tyttömäisen tyylin rinnalle tuo niiteillä koristeltu rusettiosa. Söpöt ja jalkaan mukautuvat Quinala (3 ja 4) baltsut ovat ehkä eniten sitä tyypillistä Guess tyyliä, näitä löytyy niin ruskean kuin tyylikkään mustankin väreissä.

♥ Guessin balleriinoja löytyy alennuksessa Spartoon sivuilla täällä ! :) 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kevään ensimmäiset kukat

 Hei kaikille,

Kesää kohden pukeutumiseni värikkäisiin vaatteisiin kuin puhkeaa kukkaan! Niimpä aurinkoisen sunnuntain kunniaksi päälleni valikoitui Espanjasta löydetty MassimoDutti ihanan sävyinen kukkapusero, joka on myös poikaystäväni ehdoton lemppari.

Olen muuten pitkään etsinyt täydellisesti istuvia kesäfarkkuja. Olen yhtä hymyä, sillä toiveeni kuultiin! Mangosta vastaan tupsahti aivan täydelliset lämpöisien ilmojen farkut.. Olen haaveillut hiukan lyhyemmillä lahkeilla varustetuista farkuista, sillä ne sopivat vallan kauniisti balleriinojen ystäväksi, ja miksi siroja, kauniita nilkkoja piilottelemaan? Uudet farkut ovat rakkauteni ja hintakaan ei tuottanut päänsärkyä! Tykkään Mangon farkuista, ne istuvat minulle parhaiten ja tuntuvat hyvältä jalassa.

Auringontäyteistä viikonloppua teille 
Balleriinat Guess Farkut Mango Paita MassimoDutti Laukku Louis Vuitton Alma 
Pysykää kuulollla! Blogikirjoituksia luvassa :) 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Espanjaan!

Tämä tyttönen lentää Espanjaan kolmen viikon kuluttua! Palma de Mallorca tulee olemaan kohde, jossa vietän rentouttavan loman hyvässä seurassa. Aamulla varasin matkat ja olen niin onnellinen! Nimittäin tästä se alkaa: ikimuistoinen kesä!! :) Kaiken lisäksi siellä on houkuttelevat shoppailumahdollisuudet, löytyy MassimoDutti, Zara myös Louis Vuitton, El Corte Ingles, The Body Shop, Guessin liike ja monia muita, joissa haluan pyörähtää! :)

Toivottavasti meitä suosii aurinko ja hyvät kelit, sillä haluamme kovasti viettää myös joitakin päiviä rannalla, nauttien hyvästä kirjasta ja hypätä mereen uimaan, vaikka vesi ei ehkä olekaan vielä niin lämmintä, kuin voisi toivoa.


Unelmien loma odottaa, joten tästä olisi korkea aika lähteä ylös, ulos ja lenkille!! 
Jos olette viettäneet ihanan loman Palma De Mallorcalla, kaikki suosittelut ja vinkit ovat lämpimästi tervetulleita :)

Ihanaa iltaa murut! 

Tykkää-merkinnät

Kommentit