Mihin säästän rahaa?

.... Sydämen tykytyksiä aiheuttavaan Alexaan! 

Aloitin näin syksyn alkajaisiksi kunnon säästökuurin, käytännössä olen siis entistä tarkempi rahankäytöstäni, jotta voisin tehdä todeksi tämän haaveeni. Aloitankin tänään pitämään kirjaa kaikista menoista ja tuloista, jotta pysyisin entistä paremmin kärryillä, mihin rahaa käytän ja mihin voisin käyttää sitä entistä vähemmän. Koska rahaa menee väistämättäkin tähän valmennuskurssiin, asumiseen, matkoihin ym. pyrin olemaan tosi tarkkana, etten käyttäisi rahaa hirveästi mihinkään ylimääräiseen. Olen myös päättänyt, että jätän ulkomaanmatkan väliin tänä syksynä ja keskityn senkin ajan säästämiseen ja opiskeluihin. Elämä on päätöksiä ja laukkukokoelmani on todella vailla tätä yksilöä!
En unelmoi suuren suuresta laukkukokoelmasta, vaikka näitä rakastankin. Haluan pitää kokoelmani mahdollisimman tehokkaasti minua palvelevana, ovathan laukut käyttötavaraa! Tällä hetkellä kaipaan vain tosi paljon tällaista laukkua (kuten Alexa on) jota voi käyttää monella eri tapaa. Minulla ei ole vielä yhtään yksilöä, jossa olisi pitkä olkahihna. Alexan saa kätevästi olalle niin, että molemmat kädet jää vapaaksi, vaikkapa shoppailulle ;)  (unohtakaa kaksi viimeistä sanaa)

♥ Ja laukuista puheenollen: Olen luopumussa Louis Vuitton Neverfull MM kokoisesta laukustani monogram kuosissa. Jos haluaisitte kotiuttaa minulta kyseisen kaunokaisen, ottakaa yhteyttä (merenhelmi@hotmail.com) !

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Muutama sana rakkaudesta

Olen niin, niin tykästynyt silkkipaitoihin, tai tarkemmin sanottuna korviani myöten rakastunut näihin kaunokaispaitoihin! Suosin silkkiä päivä toisensa jälkeen etenkin kesän pukeutumisessa, enkä haluaisi millään luopua niitä edes viileimpien ilmojen saapuesssa.. Niimpä näin loppukesästä olenkin valinnut silkkitopin / paidan päälle hyvin istuvan jakun, joka saa kokonaisuuden näyttämään astetta syksyisemmältä. Niiden viileimpien ilmojen ottaessa vallan olen vielä kiepauttanut jakkuun sopivan huivin kaulaa lämmittämään - niinkin asu näyttää tyylikkäältä, sekä tuntuu lämpöiseltä! Silkkipaitojen nimeen huudan vielä siinäkin mielessä, että ne ovat yllättävän rentoja päällä, vaikka näyttävätkin hurjan kauniilta ja naisellisilta. 

Suomalaiset nahkakorkkarit kirppis / farkut mango / silkkipaita Monki (muistaakseni) / laukku Lv Alma
Tälä asulla aloitin eilen iloisena, mutta hiukan streessaantuneena kauppatieteiden perusopinnot ja näin opiskeluiden alkaessa olenkin suunnitellut teille monta mukavaa ja rentoa opiskeluasua, joilla on ihana istua tunneilla. Niistä lisää myöhemmin! 
Vastailen teidän kommentteihin illan suussa teekupponen kädessä! :)


FOLLOW ME ON FACEBOOK / BLOGLOVIN / BLOGILISTA / INSTAGRAM  @veeramerenhelmi 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Muuttopäivä

Just nyt olen ehkä niin väsynyt kuin ihminen vain olla ja voi! Valvoin viime yön yskimisen takia ja alkaa pikkuhiljaa hiukan tympäsemään kun samaa touhua on jatkunut jo yli viikon ajan.. Oloa ei helpottanut sekään asia, että edessä häämötti muuttopäivä! Onneksi se hujahti tänään kuitenkin suht. nopeasti ja aamukymmeneltä viimeinenkin tavara sai oman paikkansa uudella asunnolla. Siitä olikin hyvä mieli jatkaa päivää laskentatoimen ja kansantaloustieteen luennoille. Iltapäivällä poikkesin vielä kirjastolla ja hain kätösiini niin kurssikirjoja kuin pääsykoekirjojakin ja opiskelumotivaatio alkaa olla aika huipussaan! Vielä kun saisin Ollin tänne viereeni niin kaikki olisi loistavasti :) Onneksi Olli muuttaa tänne jo tällä viikolla! 
Tässä olisi hiukan kuvia tältä päivältä..  Alapuolella kuva rivitaloasunnoista, jonne muutin tänään! Vaikka nämä rivitaloasunnot ovat opiskelija-asuntoja, saimme ihan oman, yhteisen yksiön! Tämä olikin yllättävän iso kämppä, ja meillä on oma keittiö, vessa, eteinen, pieni vaatehuone, plus isompi huone, jonne laitoin mm. koulupöydät ja sängyn, mahtavaa! :) 

 Tässä on urakkaa...

Oletko uusi lukijani? 
Mihin minä tänään muutin ja miksi? 
Opiskelemme yhdessä poikaystäväni kanssa Alkio-opistolla, joka on Suomen suurin avoimen yliopiston kursseja tarjoava kansanopisto. Suoritamme täällä mm. kauppakorkeakoulun perusopinnot avoimen yliopiston kursseina, sekä valmistaudumme ensi vuoden pääsykokeisiin. Asumme täällä ensi vuoden toukokuuhun saakka, jonka jälkeen elämässäni kohtaa aivan uudenlaiset tuulet! ;) 


Eikö olekin kaunista? Maisemakuvat ovat otettu ihan asuntomme läheisyydestä. 

Tykkää-merkinnät

Kommentit