Purppurapilviä

On pakko tulla vinkkaamaan teille uusista Lumene Trend Collection kynsilakoista aivan ihastuttavissa sävyissä! Olen käyttänyt näitä muutamaa lakkaa jo viikosta toiseen, niin paljon ihastuin näihin sävyihin. Tykkään käyttää myös punaista lakkaa, mutta näin syksyn aikan on kiva vähän vaihdella lakkoja ja käyttää jotain aivan erilaista! Joissakin näissä uusissa Lumenen lakoissa on kaunis metallinhohde, jolla saa aikaan näyttävän lakkauksen esimerkiksi juhliin! Myös kuvissa näkyvä kuutamon kutsu on mielestäni aivan upea sävy, josta on tullut jo vakiolakka arkeen.
Lue tekemäni arvostelu näistä Lumenen lakoista: Lumene Gloss&Care kynsilakat arvostelu.
Lumene Trend Collection uutuus kynsilakkoja..
Lumenen lakat ovat yksiä lemppareitani!
Lakkasimme siskoni Lempin kanssa kynnet Lumenen syksyn 2013 uutuussävyillä, joita ovat Purppurapilvet sävynumero 33, sekä Viileät yöt sävynumero 32.
Mielestäni molemmat sävyt näyttävät tosi tyylikkäiltä ja tyttömäisiltä.
Postaus on toteutettu yhteistyössä Lumenen kanssa. Lakat ovat saatu blogin kautta testaukseen.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Vagabondin kaunokaiset!

Sain hienon mahdollisuuden päästä mukaan Indiedaysin ja Vagabondin kampanjaan jossa valitsin kuvattavaksi kolmet upeat kengät tämän syksyn ja talven mallistoista. Näiden kaunokaisten ympärille loihdin kolme omantyylistä syksyistä asukokonaisuutta, joissa halusin säilyttää yhtenäisen, klassisen, sekä yksinkertaisen linjan, käyttämällä jokaisessa asussa mustia housuja, sekä Alma laukkuani. Innostuin kampanjasta hurjan paljon, sillä kyseinen merkki on pysynyt kenkien suhteen lempparina ja vuodesta toiseen. Vagabondilta (tykkää Vagabondista facebookissa täällä!) löytyykin monipuolinen valikoima tyylikkäitä, laadukkaita ja upeita nahkakenkiä.

Kampanjaa varten poikkesin Vagabondin Espoon toimistolla ja valitsin tämän syksyn ja talven mallistoista seuraavat yksilöt!
1. Vagabond mustat maiharit
Nämä voisin haluta itselleni vaikka samantien! Olen etsinyt tällaisia täydellisiä mustia maihareita ties kuinka pitkään... Tämä Elba malli on kivan siro ja kengät ovat todella laadukkaat, sekä tuntuvat jalassa aivan ihanilta. Näillä olisi mukava tepastella kaupungilla, koulussa.. Joten olisivat myös hyvin käytännölliset, aivan parhaat arkikengät!
2.Vagabond matalakantaiset nilkkurit
Tällaisia matalakantaisia nilkkureita olen himoinnut jo pitkään! Mielestäni näiden malli ja väri ovat todella upeita! Kengät ovat tällaiselle mukavuudenhaluiselle tyttöselle kuin unelmien täyttymys, niin hyväntuntuiset ovat jalassa. Sirot Cary nilkkurit voi vielä yhdistää niin hameen kuin housujenkin kanssa, joten ovat kaikenlisäksi hyvin käytännölliset.
3. Vagabond nilkkurit tolppakorolla
Syksy on ehdottomasti nilkkurien aikaa! Olen käyttänyt Vagabondin nilkkureita jo vuodesta toiseen, niin ovat mieleeni! Niimpä valitsin kuvissa näkyvät Marion nilkkurit kivalla tolppakorolla, jotka olisivat arkeen aivan täydelliset! Näissä kengissä on sitä jotain, näyttävät mielestäni niin tyylikkäiltä ja loistavasti syksyyn sopivilta!
Mielestäni syksyyn sopii vallan kauniisti niin ruskean ja beigen sävyt, viininpunaista ja khakinvihreää unohtamatta! Mustaa tykkään myös käyttää aika paljon vuodenajasta riippumatta.. Se näyttää aina klassiselta ja hyvältä. Tällä kertaa pysyttelin kaikissa asuissa hyvin syksyisessä värimaailmassa...Mitäs sanotte asuista ja kengistä? Itse meinaan ehdottomasti hankkia mustat maiharit!
PS! Nyt sinulla on loistava tilaisuus osallistua Vagabondin mahtavaan kilpailuun, jossa voit voittaa 100€ arvoisen lahjakortin Vagabondille!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Itsevarmuutta vaatteilla!

Tässä olisi päivän asua, jolla lähdin kahvittelemaan yhdessä poikaystäväni kanssa! :)
Pukeutuessaan vaatteisiin, joissa itsellään on hyvä olla, välittyy se koko olemukseen ja olokin tuntuu itsevarmemmalta. On mielestäni tärkeää etsiä itselleen vaatteita, joissa tuntee olonsa kaikinpuolin hyväksi ja joissa on yksinkertaisesti: hyvä olla. Pukeutuessaan vaatteisiin, joissa itsellään on hyvä olla, välittyy se positiivisella tavalla koko olemukseen.. Näiden ajatuksien myötä olenkin päättänyt panostaa aamuisin hiukan kauemmin asukokonaisuuden valitsemiseen, eikä aika ole mennyt hukkaan! Näin toimialla olen nimittäin pelastanut monen monta päivää ja tuntenut oloni koko päivän ajan jotenkin itsevarmemmaksi ja hyväntuulisemmaksi.. Kyllä, naisilla on oikeus rakastaa vaatteita, kenkiä, huulipunia, laukkuja...
Saappaat Tamaris / housut MassimoDutti / paita Mango / jakku Jackpot / huivi Mulbery / laukku Lv

Tykkää-merkinnät

Kommentit