Kohti uusia tuulia!

Tulimme juuri siskoni kanssa pieneltä kävelyltä kun kävimme hakemassa postista Mulberryn lähettämän paketin. Ulkona oli jotenkin niin kaunista, tallustelin Uggeilla lumisateessa ja mietin miten hyvä mieli minulla onkaan usein tähän aikaan vuodesta. Syntymäpäivä lähenee ja kouluhommien osalta tuntee olevansa voiton puolella. En olekaan teille vielä kertonut, mutta olen ihan superylpeä itsestäni! Enää on jäljellä kansantalouden tehtävien palautus ja kauppakorkean perusopinnot on saatu päätökseen! Tämä syksy on ollut vähän kiireinen (en vähättele, ettenkö olisi nauttinut haasteista, kaipaan haasteita) ja opiskeltavat asiat eivät aina olleet ihan helpoimmasta päästä, niin paljon uusia asioita kun oli.. Mutta miten iloinen olenkaan, että pääsen jo pian aloittamaan pääsykokeisiin valmistautumisen. Kohti uusia tuulia!

Enää muuten viikko ja muutama päivä niin 20 ikävuotta napsahtaa täyteen! Kun täytin 19, se ei tuntunut miltään, yksi ikävuosi lisää -so what. Miten 20 voi samalla tuntua niin paljolta ja vähältä? Olenko ihan hupsu kun edes pohdin mitään tällaista? Ensimmäistä kertaa syntymäpäivä jännittää minua!

Mitä sitten toivon elämältäni ollessani 20... Ainakin haluan nähdä maailmaa! Matkustella ja saada koulupaikan. Olla rohkea.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Niin suloinen takki!

Viime viikolla julkaisin asukuvan, jossa olin pukeutunut tyttömäiseen mustaan hameeseen, sekä nättiin MassimoDutin paitaan! Ensimmäinen kuva näyttää ehkä tutulta? ;) Alunperin minulla oli tarkoituksena julkaista siinä samassa postauksessa asukuvaa myös takin kanssa, jonka heitin päälleni kun lähdimme kävelemään kohti kahvilaa, mutta unohdin kokonaan! Niimpä asukuvat tämän takin kanssa tulevat nyt hiukan jälkijunassa.
Suloinen Globe Hope takki on ollut käytössäni viime talvesta lähtien ja tiiviisti olemmekin pitäneet yhtä! Takki on ollut lämmittämässä minua ehkä tämän syksyn jokaisena päivänä. Se on lämmin, mutta en ole aivan varma kuinka kylmillä ilmoilla sillä vielä tarkenee, kovin paksua kangasta takki ei kuitenkaan ole. Toisaalta minulla on tapana käyttää näin pakkasien saapuessa ihania Super Size villiksiä, joten paksun villapaidan ja tämän takin yhdistelmällä talven kylmyydessä voisi jopa tareta! :)
Pienen kävelymatkan ajaksi kietaisin kaulaan ikisuosikkini Burberryn huivin, joka sopii mielestäni kauniisti takin tummansiniseen sävyyn.
Nilkkurit / FLexx
Hame / Zara
Paita / MassimoDutti
Takki / GlobeHope
huivi / Burberry
laukku / vanha suomalainen retrolaukku
Enää ei tarkene hameella.. Toinkin jo kotoa tänne Jyväskylän asunnolle paksut toppahousut! Taidan vetäistä tästä lähtien ne jalkaan kun sipsuttelen kohti koulun aamupalaa näin aamuisin. Nyt haluan toivottaa kaikille onnellista päivää! Huomenna on perjantai <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kimalletta kynsiin Essieltä!

Olen täällä ihan ihastuneena Essien "Luxeffects" uutuuskokoelmaan upean sävyisiä glitter-päällyslakkoja. Kyseisillä lakoilla saa näyttävän näköiset kynnet vaikka pikkujouluihin, talven juhliin, ihan arkeen tai muuten vain itsensä hemmotteluun. Viikonloppuna innostuinkin lakkaamaan kynnet Essien punaisella lakalla ja päälle levitin kultaista kimalletta! Äitikin huomautti ohimennen - ompas neidillä kauniin näköiset kynnet :)
Luxeffects-lakoissa on 4-5 eri kokoa olevia kimallehiutaleita ja helmiäishippuja (kuulostaapas ihanalta) ja lopputuloksesta tulee mielestäni huolitellun ja juhlavan näköinen. Jos käyttää hillitymmän sävyistä kimallette kuten valkoista helmiäistä, saa tyttömäiset ja tosi kivat kynnet arkeen! Nämä ovat siis päällyslakkoja, joilla voi levittää kimalletta sävylakkojen päälle.
Kulta ja tummansininen ovat lempparini.
Viime viikonloppuna kokeilin näitä ensimmäistä kertaa! Pariksi valitsin Essien kirkkaan punaisen lakan ja tämän uutukaisen kullan: yhdistelmä oli täydellinen :)
Ensi viikonloppuna kokeilen uutta yhdistelmää, ehkä sinistä ;)

Kun olen ehtinyt kokeilemaan lakkojen enemmän, laitan kuvia eri sävylakkojen + glitterlakkojen yhdistelmistä (kynsissä) :)

- Tuotteet saatu testaukseen blogin kautta, Essieltä.

Tykkää-merkinnät

Kommentit