VUODEN KOHOKOHDAT

Pian olisi taas aika kääntää elämässä sivua ja toivottaa vuosi 2014 lämpimästi tervetulleeksi! Istuimme juuri yhden rakkaan ystäväni kanssa iltaa kilistellen kuohuvalla, sekä muistellen vuoden 2013 tapahtumia..
Mietin tässä juuri kuluneen vuoden mieleenpainuvimpia hetkiä ja ne olivat varmasti (aikajärjestyksessä) ensitapaaminen poikaystäväni kanssa, lukiosta valmistuminen, kesä ja ulkomaanmatkat, blogin siirtyminen Indiedaysille ja samalla bloggaamisesta työn saaminen, syksyllä kauppatieteiden opiskeluiden aloitus (avoimen yliopiston kursseina), sekä syntymäpäivä kun täytin 20 vuotta. Paljon on tapahtunut ja toivottavasti kaikkea ihanaa on myös luvassa tulevana vuonna. Mitkä ovat teidän vuoden 2013 kohokohdat? :)
Nyt jatkan uuden vuoden juhlimista äidin kanssa, suuntaamme terassin porealtaaseen katselemaan raketteja :)
Halauksen kera mitä ihaninta ja upeinta uutta vuotta kaikille, mahtava vuosi on edessä <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

HERKUTTELIJA

Saappaat Bianco / farkut Zara / takki Esprit / huivi Burberry / laukku Lv
Ajattelin tulla teille pikaisesti näyttämään kuvaa asustani jolla lähdin käymään siskoni kanssa kaupassa. Kävimme hakemassa juustokakkuun tarvittavia aineksia.. Nyt kun on vielä lomaakin jäljellä, voi kaikessa rauhassa leipoa ja tehdä asioita, joille ei välttämättä riitä aikaa kun pääsykokeisiin lukeminen jatkuu! Jos muuten innostutte leipomaan vaikka tänä iltana, tämä juustokakun ohje osoittautui ainakin herkulliseksi, sen löydät täältä.
Ps. Voi kun saataisiin edes hiukan aurinkoa ja valoa niin asukuvia olisi ihan mahtavaa kuvailla ulkona! Kevät olisit jo täällä :)

Follow me on FACEBOOK / BLOGILISTA / BLOGLOVIN

Tykkää-merkinnät

Kommentit

VIIKONLOPPU

Siskoni nappasi eilen muutaman kuvan meikistä, ennen Jyväskylään lähtöä! Oli muuten ihanaa aloittaa päivä kaikessa rauhassa meikkaillen ja aamukahvia samalla nautiskellen :) Eilen vietimme siis yhteisen päivän poikaystäväni kanssa kaupungilla asioita hoitaen, sekä kahvilassa istuskellen ja höpötellen. Etsin uudet salikuulokkeet, jotka ovat tosi hyvät ja vein Applen huoltoon. Toivottavasti se ei viivy siellä kovin pitkään, sillä Surface Pro:hon en ole vielä hankkinut Photoshop kuvankäsittelyohjelmaa, pitäisi kyllä! Mutta eiköhän tässä jotain keksitä ;) Päivämme oli kyllä tosi mukava! Löysimme kaikki tarvittavat pikkuostokset ja ilta jatkui yhdessä ruokaa laittaen, sekä Mad Men tuotantokausia katsellen (kyllä, oon koukussa siihen...) vaniljaroiboostee sekä ihana vieressäni. Tänään nukuimme pitkään ja päivä on mennyt rennoissa tunnelmissa siskojen kanssa aikaa viettäen.
Ps. Pitäisi aina pitää kameraa mukana, harmitti kun jäi viikonlopun kuvat ottamatta! Miten teidän viikonloppu on mennyt? :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit