lomakuvia

Viime vuosi oli ihana monelta osin ja siihen sisältyikin sylikaupalla hyviä, hymyn huulille tuovia muistoja.. Uppouduin hetkeksi tässä lukemisen keskellä (kolme koetta tulossa) viime vuoden lomakuvien pariin ja ne saivat minut jotenkin niin hyvälle mielelle! Ikään kuin voisi elää samat hetket uudelleen ja voi miten malttamattomana odotankin ensi kesän lomaa, haaveissa olisi nimittäin tehdä matkoja jonnekin kauemmaksi :)


Viime kesän puolella lentokone nousi kolmeen eri kohteeseen ja jokaisella kerralla vieressäni istui yksi elämäni tärkeimmistä ihmisistä. Ensimmäisen kollaasin kuvissa shoppailimme poikaystäväni kanssa Palmassa ja nautimme auringosta Alcudian hiekkarannoilla. Itseasiassa seuraavana päivänä lähdin (matkalaukkua purkamatta) uudelle lomalle, äidin kanssa juhlimaan yo-juhliani Turkkiin (se oli kirjaimellisesti äkkilähtö). Päästyämme Turkkiin, otin kaiken irti yo-juhlapäivästäni, uin ja snorklailin meressä, herkuttelin kahviloissa, nautin auringosta ja tunsin oloni niin vapaaksi! Se päivä jaksaa ilahduttaa minua edelleen, miten paljon odotinkaan, että lukiotaival päättyisi!
Benidorm , Alicante , lomakuvia , lomakuvia bloggaaja , Paulo Coelho Alkemisti , Alcudia hiekkarannat , Louis Vuitton Palma , Starbucks , Converse All star asu , lomakuvia espanjasta , lomakuvia espanja , lomakuvia turkki , lomakuvia Turkista , Alanya kuvia
Heinäkuussa taas suuntasimme rakkaan ystäväni kanssa Benidormiin ja seikkailtiin samalla reissulla myös Alicantessa. Minun ja Aneten lomamatkat ovat aina yhtä hauskoja ja ikimuistoisia, sillä kömmellyksiltä me ei vaan vältytä yhdessä. Eksyimme mm. Benidormissa myöhään illalla ja näin päin pois - sellaista pientä tapahtuu väistämättäkin meidän yhteislomilla ;) Viikkoon sisältyi shoppailua Alicanten alennusmyynneissä, junalla matkaamista, drinkkejä meren rannalla, auringon palvomista, hyvää ruokaa, herkuttelua.. Rentoa lomailua.
Minne päin te haluaisitte matkustaa? Kaunisteleeko teidän kalenterissa varattu lomamatka? <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

instakuvia ja kuulumisia

Kivaa aamua vähän harmaasta säästä huolimatta! Onneksi ollaan kuitenkin jo kovaa vauhtia menossa kevättä kohti.. Eilen aurinko pilkotti kauniisti pilvien välistä ja nättiä keliä on luvattu myös muutamille seuraaville päiville! Etsinkin eilen nilkkurit ja converset esiin, balleriinat saivat jäädä vielä odottelemaan. Voi miten odotankaan sitä kun kadut ovat ihan sulaneet ja pääsee tepastelemaan balleriinoilla! Oli muuten järvikin jo aikalailla sulanut kun olimme lenkillä viikonloppuna ystäväni kanssa.
Tässä olisi taas kuulumisia instagram kuvien kera! Olen yrittänyt parantaa päivittelytahtiani instagramin suhteen, pikkuhiljaa pikkuhiljaa... ;) Viime viikolla kävin pikavisiitillä Helsingissä ja 1. Starbucksissa. Samalla reissulla löysin myös niin ihanat Ray Ban aurinkolasit. Ne taitavatkin päästä pian käyttöön kun saadaan aurinkoisia päiviä! 2. Kolme koetta pääsykoealueesta on merkattu kalenteriin.. Ei tuu lomalla ainakaan tekemisen puutetta ;) 3. Kamera on myös käynyt kuumana tämän viikon aikana. Olympus Pen Lite E-PL5 kamera on ihan huippu, jaksan päivä toisensa jälkeen ihastella miten hyviä kuvia pienellä ja näppärällä kameralla saakaan aikaan. 4. Keski-Suomessa on kaunista kun on paljon järviä. Viime viikonloppuna lenkkeilimme ystäväni kanssa yli kahden tunnin edestä, toivottavasti näemme pian uudestaan.
- Instagram @veeramerenhelmi

Tykkää-merkinnät

Kommentit

talvipäivän asua

Nilkkurit Italialaiset / housut Zara / villapaita 2hand / laukku Modele / pipo Bula
Hei ja aurinkoista päivää kaikille! Lupasin eilen julkaista asukuvia, joten tässä olisi eilisen päivän asua. Mitäs sanotte kokonaisuudesta? Ps. Olen tehnyt teille valmiiksi tulevia postauksia, luvassa on esimerkiksi juttu huivikokoelmastani, sekä yhdestä ihanasta hajuvedestä, jota käytän arkena! Niin ja kiitos kuvista kuuluu äidille.
Follow me on FACEBOOK / BLOGILISTA / BLOGLOVIN / INSTAGRAM @veeramerenhelmi

Tykkää-merkinnät

Kommentit