uusia tuulia!

Tammikuussa terveellisemmän elämän, englanninkielisten kurssien ja voimaharjoittelun aloittaminen eivät olleet alkuvuoden ainoita muutoksia...
Ajattelin tulla nyt kertomaan teille, että pitkän pohdinnan jälkeen olen päättänyt ryhtyä itsenäiseksi bloggaajaksi! Perustan siis omat nettisivut ja blogini muuttaa jo ensi viikon aikana! Kerron osoitteesta tarkemmin lähempänä muuttoa.

Olen nyt lähemmäksi puolentoista vuoden ajan ollut mukana blogiportaalissa ja kokemus on ollut antoisa. Haluan koko sydämestäni kiittää koko Indiedaysin porukkaa yhteisestä ajasta. Olen muun muassa saanut ainutlaatuisia mahdollisuuksia ja tehnyt hienoja kampanjoita omien lempimerkkieni kanssa, oppinut paljon uutta ja kehittynyt bloggaajana. Nyt on kuitenkin aika hypätä uuteen vaiheeseen.

Toivon tietenkin, että te lukijat siirrytte kanssani uuteen osoitteeseen ja sen mukanaan tuomiin seikkailuihin! Minulla on paljon suunnitelmia uutta blogialkua ajatellen.

Tämä on suuri muutos, mutta jos ei uskalla kääntää elämässä sivua, ei voi koskaan tietää mitä edessä odottaa.

Ainakin viikonlopun postaukset päivittyvät vielä täällä Indiedaysin puolella. Ensi viikolla julkaisen ensimmäiset jutut omille nettisivuilleni :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

hotellivinkki Lontooseen

Brown's hotelli Lontoo / Brown's hotel London
Tää pyyheidea on mielestäni aivan loistava. Paperien sijaan pehmoisia pyyhkeitä oli käsienpesualtaiden yhteydessä ja käytetty pyyhe heitettiin sitten pyykkikoriin.
 
Lontoon matkalla majoituin Brown's -hotellissa kuten olen tainnutkin kertoa täällä blogin puolella jo aiemmin. Halusin postailla hotellista vielä yhdessä erillisessä postauksessa, Brown's jäi nimittäin mieleeni todella positiivisesti. Ystävällinen ja auttavainen asiakaspalvelu oli asia, joka ansaitsee kyllä erityismaininnan! Kun saavuin taksilla hotellin pihaan, laukkuja ei tarvinnut viedä itse huoneeseen ja taksin ovikin tultiin avaamaan. Aamupalalla ollessani tultiin muutamaankin kertaan kysymään, saisiko olla jotain erikoiskahvia, teetä tai jotain sellaista, mitä ei löydy aamupalapöydästä. Yksi tyttö taisikin mainita, ettei ole koskaan juonut yhtä hyvää kahvia kuin aamupalalla kyseisessä hotellissa. Illalla tullessani takaisin huoneeseen, oli kasvonaamio (toisena iltana kuorintavoide) tyynyllä odottamassa. Tällaiset pienet, ihanat huomionosoitukset jäävät erityisesti mieleen, miten rentouttavaa olikaan mennä kylpyyn pitkän päivän päätteeksi ja levittää kasvoille naamio vaikuttamaan.

Kokonaisuudessaan hotelli oli mielestäni ihanan viihtyisä. Lämminhenkisen ja viihtyisän siitä teki sisustuksen (kauniita kukkia, upeita taide-esineitä, maalauksia....) nimenomaan hyvä tunnelma ja ystävällinen ilmapiiri. Kun esimerkiksi etsin unenpöpperössä bloggaajaystäväni huonetta eräs aamu, tuli siivooja minut heti huomattuaan kysymään, miten voi olla avuksi. Eipä siinä sitten mennytkään kauaa kun olin oikean oven kohdalla. Kaikki jokaista pienintä asiaa myöten toimi ihan viimeisen päälle ja siellä todellakin tehtiin asiakkaiden olo mukavaksi. Voisin mennä kyseiseen hotelliin koska vain uudelleen.

Aamupalasta täytyy vielä mainita erikseen, paikka oli kuin tunnelmallinen olohuone. Gluteenittomalle ja maidottomalle ruokavaliolle oli kattavasti vaihtoehtoja valittavana. Kaikki olivat todella, todella hyviä! Ilahduin myös herkullisesta juustovalikoimasta. Terveellisiä vaihtoehtoja, kuten hedelmiä ja marjoja oli runsaasti tarjolla.

Ihan rehellisesti sanottuna en keksi hotellista ainuttakaan negatiivista sanottavaa! Sijainnista lähtien kaikki toimi niin täydellisesti. Hotelli on kuin unelma. Tietenkään hintansa puolesta paikka ei ole se osuvin valinta jos haluaa lomailla edullisesti, mutta tämä olisi ihana valinta esimerkiksi hää- tai synttärimatkalle, jolloin voi hyvällä syyllä panostaa parempaan :)

Lisää kuvia hotellista löydät halutessasi täältä.

Illallisesta ja aamupalasta postailinkin jo aiemmin täällä ja täällä postauksissa.

Hotellimajoituksen sponsoroi Netflix

 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

do all things with love

Kuvat Olli Markkanen

Kun arjessa on paljon tekemistä unohtuu usein toi otsikossa oleva lause ja alkaa helposti stressaamaan ja suorittamaan monia asioita kuten esimerkiksi itse tämän viikkoista vaativaa englanninkielistä kurssiani. Pitäisi kuitenkin pitää mielessä, ettei elämä oo pelkkää suorittamista vaan kaikesta niin työ- kuin opiskelujutuista tulisi kaikenaikaa myös nauttia niitä tehdessään! :)

Energistä viikkoa kaikille!

Tykkää-merkinnät

Kommentit