mitä tänne kuuluu?

Heippa kaikille! Tässä olisi taas pitkästä aikaa vähän kuulumisia. Tuntuu, että päivät menee ihan kauheella vauhdilla ohitse ja oon ollut taas koko ajan vauhdissa, perus Veera! :D Nyt kirjoittelen postausta perheeni luota Keski-Suomesta. Tulin tänne eilen illalla viettämään viikonloppua. Oikestaan halusin tulla ottamaan siskoistani ihan ajan kanssa ihania kesäkuvia nyt kun heillä alkoi lomakin! Ja pidän tällä hetkellä kirppispöytää Citypörssi nimisellä kirppiksellä Kuopiossa, joten tulin samalla reissulla hakemaan myös lisää vaatteita mun pöytään. Tähän viikkoon on kuvailun ja kirppispöydän alkamisen lisäksi sisältynyt muun muassa pitkä pyöräretki Saaristokaupunkiin yhdessä poikaystäväni kanssa, lenkkeilyä kauniissa kesäisessä ilmassa, kaupungilla jätskin syömistä, äkkilähtöjen selaamista, leipomista, hammaslääkärissä käyntiä, ystävän luona kahvittelua ja töiden tekemistä. Pähkäilin myös pyykinpesukoneen ostamista ja laitoin sen sitten vihdoin ja viimein tilaukseen! Joskus on ilot pienessä, mutta voi että olen innoissani kun uusi pesukone vihdoin ja viimein saapuu meille ensi keskiviikkona, niin iloinen oikeesti :D Mulla meni niin hermo jonottaa omia vuoroja, ravata pyykkejä alakertaan, maksaa yli neljän euron kertapesumaksuja ja ripustaa omia vaatteita kaikkien muiden ihmisten vaatteiden sekaan kuivumaan. Oma pyykinpesukone helpottaa kyllä todella paljon... :) Mutta kaikin kaikkiaan mukava viikko on takanapäin!  Ensi viikolla olisi tarkoitus käydä vähän sisustusostoksilla ja äiti, sekä tytöt tulevat aika varmasti mun luokse Kuopioon!

Mutta nyt juoksuhousut jalkaan ja siskoni Lempin kanssa lenkille!

Ps. Näitä kuvia tulossa lisää yhteen hyvinvointiin liittyvään postaukseen!

(Kuvat on ottanut siskoni Linnea)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

huipputarjous

Yhteityössä Kuntokeskus Huippu
Moikka kaikille! Nappasin nämä kuvat äsken viidessä minuutissa kaukolaukaisimen kanssa ja sainkin sitten juosta tukka putkella bussiin kun oli kiire jo ennestään :D En ole tainnut koskaan juosta matkalaukun kanssa keskustan kautta seitsemässä minuutissa bussiasemalle, mutta kiireestä viis, sain kun sainkin kuvat postausta varten ;)

Mutta aiheeseen.. Olen kertonut aikaisemminkin, että treenaan kuntokeskus Huipussa Kuopiossa. Tosin nyt on tullut väkisinkin muutaman viikon tauko pitkittyneen flunssan takia, mutta ensi viikolla olisi tarkoitus suunnata takaisin painoharjoittelun, joogan, tanssin, kahvakuulan ja kehonhuoltovenyttelyn pariin. Ne vaan pysyttelevät mun omina lemppareina, vaikka täytyisi kyllä kokeilla myös joitain minulle ihan uusiakin ryhmäliikuntatunteja. Mutta olen tykännyt treenata kyseisessä paikassa! Voin siis lämmöllä suositella sitä kaikille muillekin. Ja jos olet miettinyt, että ottaisit näin kesän kynnyksellä kuntosalijäsenyyden, Huipulla on nyt todella edullinen tarjous. Uudet asiakkaat saavat nimittäin koko loppuvuoden treenit yhteishintaan 199€ (hinta sisältää ryhmäliikuntatunnit ja kuntosalin käytön 24/7 vuoden loppuun saakka). Ehkä parasta mitä itselleen voi tehdä, on huolehtia omasta kropasta ja hyvinvoinnista :) Nyt jos ottaa jäsenyyden, tulee ainakin liikuttua myös kesällä ja voi luvata itselleen terveellisemmät elämäntavat loppuvuotta ajatellen :) Toki terveellinen elämä sisältää paljon muutakin kuin liikuntaa, mutta kyllä se liikunta vaan antaa hurjasti energiaa ja auttaa jaksamaan arjessa! :) Pirteää ja iloista viikonloppua kaikille!

Lisää tarjouksesta voit lukea halutessasi täältä.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Aussie suihkugeelit

Tuotteet on saatu blogin kautta testikäyttöön 
Onko siellä ruudun takana suihkugeelin ystäviä? Jos on, niin oletteko huomanneet, että Aussie on tuonut markkinoille uuden tuotesarjan? Tai itseasiassa nämä tulivat kauppoihin jo alkuvuodesta, mutta kuitenkin suhteellisen uusista purnukoista on kyse.

Koska kyseessä on yksi mun lempimerkeistä, olin innoissani kuullessani tästä uudesta tuotesarjasta (vaikka suihkugeelin ystävä en varsinaisesti olekaan). Päätin kuitenkin antaa näille mahdollisuuden ja Aussie Fresh Mate Body Wash -tuotetta nyt muutaman kuukauden käyttäneenä voin todeta, että tuohan se kieltämättä suihkuhetkeen sellaisen oman pienen "luksuksen". Etenkin rankan kuntosalitreenin tai juoksulenkin jälkeen on kiva levittää iholle vähän suihkugeeliä, tulee heti jotenkin raikkaampi olo. Ja näissä on kyllä huumaava tuoksu! Itse jäin siis koukkuun, vaikka ennen en ole suihkugeelin käyttämisestä erityisemmin perustanut. En oo aikaisemmin käyttänyt suihkugeeliä muun muassa siitä syystä, koska monet kuivattivat ihoani. Näitä käyttämällä en ole kuitenkaan huomannut, että ihoni olisi kuivunut.


Oma lempparini on Aussie Fresh Mate Body Wash. Siinä on mukana muun muassa eukalyptuksen uutetta. Tykkäsin myös Aussie No Rush Body Wash - purnukasta, johon on laitettu sekaan jojobaöljyä. Hintakaan näille ei ollut paha. Suihkusaippuan suositushinta on 400 ml purkille on 10,50€ ja 250 ml purkille 7,50€. Itse laitan tätä suihkussa ollessani vain ihan pienen tipan ja hyvin on kestänyt. Otin yhden näistä käyttöön alkuvuodesta ja sitä on edelleen aika paljon jäljellä... Mutta mitenkäs te, tykkäättekö käyttää suihkugeeliä tai oletteko kokeilleet näitä Aussien tuotteita?

Tykkää-merkinnät

Kommentit