syysauringossa

Täällä ollaan taas! Tämä alkuviikko on lähtenyt käyntiin ihan mukavissa merkeissä, vaikka tekemistä riittääkin juuri nyt niin paljon, ettei aika tunnu riittävän :) Tällä viikolla pitäisi mm. aloittaa pakkaaminen perjantain muuttoa varten (kyllä vain, ei olla vielä aloitettukaan), valmistautua tenttiin, aloittaa muutama uusi (itsenäinen) kurssi, käydä luennoilla, hoitaa tekemättömät koulutehtävät, salitreenit, töihin liittyvät jutut ja niin edelleen. Noh, ei ainakaan aika käy pitkäksi!

Pants Dr.Denim similar here<
 
Varmasti muuten ihan viimeisiä päiviä kun pystyy käyttämään vähän ohkaisempaa takkia, eikä tällaisella tarkene riittävän hyvin tälläkään hetkellä! Tänään oli ainakin tosi tuulinen ja kylmän tuntuinen päivä täällä Kuopiossa! Halusin kuitenkin vielä yhdet kuvat tällä ihanalla takilla, joka on pysynyt mun yhtenä lempparina vuodesta toiseen. Kuvissa näkyvää huivia ja tätä takkia on tullut nimittäin käytettyä yhtenä jos toisena päivänä tän syksyn aikana.

Mutta nyt täytyy lähteä jatkamaan hommia, palataan pian! Vastaan tänään kommentteihin!

(Postaus sisältää mainoslinkin)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Luetuimpia postauksia

Ajattelin tulla vielä pikaisesti käymään täällä blogin puolella ennen kuin aletaan viikonlopun viettoon poikaystäväni kanssa.

Katsoin äsken ihan mielenkiinnosta mitkä ovat olleet blogini luetuimmat postaukset kuluneen kuukauden ja koko blogihistorian aikana. Tosin jälkimmäinen ei todennäköisesti pidä ihan täysin paikkaansa, koska kyseiseen listaan ei ole päivittyneet ne postaukset, jotka tein ollessani Indiedaysillä. Mutta jokatapauksessa, tältä lista (ainakin suunnilleen) näyttää :)


Kuluneen kuukauden aikana (tai edellisen noin 30 päivän aikana) luetuimmat jutut ovat olleet:

1. Me muutetaan -postaus, jossa kerroin, että löydettiin uusi yhteinen koti täältä Kuopiosta. Tasan viikon päästä ollaankin siellä muuttokuorman kanssa! Ensi viikolle riittää siis hommaa kun pakataan kaikki valmiiksi ja hoidetaan vielä viimeiset asiat alta pois ennen muuttorumbaa.


2. Postaus viikonlopusta. Kuvia mm. marjareissulta, mökiltä jne. Oli kyllä yksi tämän syksyn rentouttavimmista viikonlopuista. 
Enää ei taida saada puolukkaa, mutta sieniä kyllä löytyy jos vaan sattuu metsässä oikealle paikalle. Tästä tulikin mieleen, että äiti julkaisi muutama päivä sitten postauksen, jossa oli lyhyttä juttua myös suppisten etsimisestä! Jos viikonlopulle ei ole mitään suunnitelmia, kannattaa harkita sienestämiseen lähtemistä :) Ja vaikka sieniä ei löytyisikään, on metsässä ihana käydä pienellä retkellä ja pysähtyä syömään eväät, sekä nauttimaan kahvit :) 

3. Ajatuksia opiskeluiden aloittamisesta -postaus ja asua alkusyksyltä. Kun kuvattiin toi asu, oli pakkasta (tai siltä ainakin tuntui...) ja olin noiden kuvien ottamisen jälkeen ihan jäässä koko päivän! :D Järkevää ;)

4. Asukuvat viikonlopulta kun kävin ystäväni kanssa kaupungilla kahvilla. Mukana myös kuulumisia, "puhelinjohtoponnareiden" testausta ja pähkäilyä Burberryn talvihuivin hankkimisesta. 
5. Viikonloppu perheen kanssa -postaus, josta löytyy kuvia mamman kasvimaan herkuista ja sunnuntaiaamun brunssilta, joka väkerrettiin pikkusiskoni kanssa. Tarjolla oli mm. "välimerellinen" gluteeniton vuokaleipä, amerikkalaisia pannukakkuja, omena-kaurapaistos ja pähkinäinen puolukkajuustokakku. Edellä mainituista herkuista on muuten tulossa ohjeet blogiin kunhan tästä kerkeän ne laittamaan :) 
Ja koko blogihistorian neljä luetuinta postausta ovat olleet:
1. Uudet Louis Vuitton laukut 2. Yo-juhlat 3. Kananmunalla hiukset hyvään kuntoon 4. Opiskelupaikka avautui

Tykkää-merkinnät

Kommentit

pari hyödyllistä ostosta!

Tämän syksyn aikana ostoslistalla oli vaikka mitä tarpeellista ja muutamia niistä oonkin jo saanut ruksattua ylitse, kuten kahvinkeittimen, uudet farkut, yövoiteen, silmänympärysvoiteen ja niin edelleen. Myös koulureppu ja lasinen juomapullo löytyivät listaltani ja mietinkin pitkään, että minkälaiset hankin.
Monet reput näyttivät liian sporttisilta ja ne mielestäni kauneimmat kuten Lv:n mallit (heh, yllätys ;D) tuntuivat taas ihan liian kalliilta. Sellaisen kalliin repun kanssa saisi myös olla ehkä vähän liiankin varovainen. Tärkeimpänä kriteerinä mulla oli kuitenkin käytännöllisyys. Mietin kyllä pitkään, että hankkisin itselleni uuden koululaukun palkinnoksi siitä, että ovet avautuivat unelmieni kouluun (tai ensin olisin tehnyt vähän töitä ja säästänyt siihen....). Yksi "ongelma" on kuitenkin se, ettei kovin hienoa laukkua kannata ainakaan vesi- ja lumisateessa kauheesti kanniskella ja nämä Suomen kelit on mitä on.... :) Eri asia tietenkin olisi jos menisi koulumatkat autolla, mutta mulla ei oo ajokorttia, eikä autoa, joten pyöräilen / kävelen kaikki matkat. Niimpä sellaisina päivinä kun pitää kuljettaa enemmän tavaraa kodin ja koulun välillä, ja jos ulkona on huono keli, reppu hoitaa kyllä täydellisesti tehtävänsä.
>
Loppujen lopuksi päädyin siis tähän mustaan Haglöfsin Tigh -reppuun medium koossa, mikä ei näytä ainakaan omaan silmään liian ns. urheilurepulta. Ja pakko kyllä sanoa näin muutamien viikkojen käytön jälkeen, että tämä tuntuu ihan ihmeen hyvältä selässä. Upottaa myös sisäänsä aika paljon tavaraa.


Lasinen juomapullo löytyi taas LifeFactoryltä. Tämä turkoosi oli mielestäni jotenkin tosi söpö! :)

Kyseisen merkin tuotteissa on monia hyviä puolia! Ne eivät mm. sisällä haitallisia kemikaaleja kuten bisfenoli A:ta, ftalaatteja tai PVC:tä. Silikonihupussa ei ole muovia ja se on 100% myrkytön. Pullon ja korkin voi pestä astianpesukoneessa. Lasisesta pullosta ei myöskään tule kemikaalien jäämiä / muovin / metallin makua juomiin. Muita näiden tuotteiden hyviä puolia voit kurkata esim: täältä. Vaikka tämä oli vähän kalliimpi moniin muihin verrattuna, laadukkaaseen juomapulloon panostaminen mielestäni kannattaa, koska tätä tarvitsee kuitenkin päivittäin :)

Nyt lähden kokeilemaan jo melko pitkän liikuntatauon jälkeen, voisinko aloittaa liikkumisen rauhallisen vesijuoksun merkeissä... Toivotaan parasta! :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit