viikonlopun suunnitelmia

Shoes Adidas (similar here) / pants Dr.Denim / shirt Zara / sunglasses Ray-Ban / scarf Burberry / bag Louis Vuitton / watch Hugo Boss
Tää viikko meni vähän pipariksi, mutta ei voi mitään. Tän viikon olin kipeenä tähän aamupäivään saakka, enkä jaksanut/pystynyt tekemään lähes yhtään kouluhommia ja nyt kun tuntuu, että on jo melko terve olo, ei viikonlopusta ehdi paljon nauttimaan. Viikonloppuna saa nimittäin tehdä vauhdilla koko arkiviikon kouluhommat pakettiin, että joskus näin! :D Mutta aion tehdä vastapainoksi jotain muutakin ja aloittaa mm. huomenna aamun joogatunnilla (arvaa odotanko sitä!), jonka jälkeen voisin mennä infrapunasaunaan rentoutumaan sekä lukemaan jotain hyviä lehtiä. Sen lisäks käyn kirjastosta lainaamassa muutaman hyvän kirjan ja leivon vaikka pitkästä aikaa jotain! Mutta toisaalta ei haittaakaan, että viikonloppu menee pääosin kouluhommien parissa, mulla on nimittäin menossa jotenkin tosi mielenkiintoinen kurssi.

Tämän postauksen asukuvista julkaisinkin jo osan aikaisemmin, täällä postauksessa. Niissä aiemmin blogiin laitetuissa kuvissa mulla oli takki päällä ja nämä oli unohtunut vielä kansioon. :)

Ps. Aiheesta toiseen... Jos mietitte illalle/viikonlopulle jotain katsottavaa, suosittelen katsomaan tämän ruokavalioon ja terveyteen liittyvän dokumentin!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

tennarit syksyyn!

Tennarit on mulla arkena usein, lähes päivittäin jalassa. Ne on niin helppo yhdistää eri asukokonaisuuksien kanssa, ne eivät ala sattumaan missään vaiheessa päivää jalkaan ja kaiken lisäksi tennarit myös näyttävät tosi kivoilta! Esimerkiksi vaikka jalassani olisi laadukkaat korolliset nilkkurit, alkavat ne ainakin omia jalkoja sattumaan tai väsyttämään viimeistään loppupäivän aikana, mutta tennareilla voi huoletta lähteä koko päiväksi muualle ilman, että jalkoihin alkaa ottamaan missään vaiheessa päivää. Ihan parhaat ja niin käytännölliset arjessa! Converseja olen käyttänyt vuodesta toiseen ja vaikka niistäkin tykkään kovasti, halusin jotain vaihtelua. Päädyin sitten hankkimaan itselleni Niken Air Max Thea ja Adidaksen ZX Flux -kengät, mallit, joista olin haaveillut pitkään. Molemmista tykkään todella paljon, valkoiset olivat mulla jalassa enemmän loppukesästä ja alkusyksystä, nämä mustat Niket sopivat taas tähän vuodenaikaan ihan loistavasti. Musta on värinä myös turvallinen ja kyseiset kengät pysyvät varmasti hyvännäköisinä kovastakin käytöstä huolimatta. Sen lisäksi ovat myös laadukkaan oloiset, joten siinäkin mielessä hyvä ostos!
Shoes Nike / Pants Mango / Jacket Mexx / Scarf Burberry / Bag Louis Vuitton
Kun kokeilin ensimmäistä kertaa jalkaan tätä Niken Air Max Thea -mallia, olin kyllä positiivisesti yllättynyt! Niin pehmoisen ja kevyen tuntuiset, mutta kuitenkin todella hyvät sekä tukevat jalassa. Nämä tuleekin valittua eteisestä lähes jokainen kerta jalkaan!
Nämä Niken tennarit tilasin DefShop -verkkokaupasta. Kyseessä on yksi Euroopan suurimpia katu- ja urheilumuodin verkkokauppoja ja valikoima onkin tosi hyvä ja laaja! Myös itse tilaamisesta ja ylipäätään koko shoppeilukokemuksesta jäi erittäin hyvä kuva. Tilauksen tekeminen oli yksinkertaista ja paketti saapui nopealla aikataululla perille. Ja mikä on myös tärkeää, DefShopilla on maksuton vaihto-oikeus sekä 30 päivän palautusoikeus. Sen lisäks omista lempimerkeistä (Nike, Adidas) oli myös paljon eri malleja sekä värejä tarjolla. Monesti verkkokaupoista tilattaessa ongelmaksi nousee etenkin kenkien kohdalla se, että pienet koot ovat hyvin usein loppuneet, mutta tuolla oli monistakin eri malleista pieniä kokoja hyvin jäljellä. DefShopista haluaisin tilata vielä ainakin yhdet tennarit, mitä voisin käyttää sitten loppusyksystä. Mietin Adidaksen Stan Smith sekä Adidaksen Los Angeles -malleja, mutta täytyy vielä katsoa, mihin loppujen lopuksi päädyn. Hyviä kenkiä harvoin löytää käytettynä ja kun satsaa laadukkaisiin kenkiin, ne kestävät aikaa ja käyttöä, joten hyviin kenkiin olen valmis satsaamaankin.
Verkkokauppa teki muuten minusta ja tyylistäni haastattelun, mikä oli tosi kiva yllätys! Sen pääsette kurkkaamaan kokonaisuudessaan täältä :)

- Yhteistyössä Def-Shop

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Regulatista energiaa ja vastustuskykyä

Ennen kuin syksy ja arki alkoivat kunnolla, kävin taas hankkimassa itselleni Regulat Pro -entsyymivalmisteen käyttöön. Koska kyseessä on melko hintava tuote, odotan aina, että se tulee edes pieneen tarjoukseen ennen kuin hankin sitä lisää. Ainakin Sokoksella tämä näkyy olevan aika usein tarjouksessa ja sieltä olenkin hankkinut tätä nyt edellisinä kertoina. Tietenkin voisi selvittää jos jostain ulkomaalaisesta nettikaupasta pystyisi tilaamaan Regulatia edullisemmin kuin Suomesta, mutta en ole vielä kerennyt paneutumaan siihen sen tarkemmin. Jokatapauksessa, vaikka tämän käyttäminen jonkin verran vuositasolla maksaakin, on se pieni hinta siitä, että kyseessä on kuitenkin tuote, minkä käyttöönoton jälkeen monet aiemmin vaivanneet terveysongelmat helpottivat/hävisivät kokonaan. Sen lisäksi tämä myös auttaa jaksamaan arjessa paremmin.

Regulatista on saatu apua mm. ihannepainon saavuttamiseen, hiusten vahvistumiseen, iho-ongelmiin, maken himoon, lihas- ja nivelvaivoihin, uniongelmiin, kroonisiin tulehduksiin ja ruuansulatusjärjestelmän ongelmiin. Tuote sopii kaikille, koska on ns. ravintoa. Se on luomua ja sopii myös vegaaneille.
(Etenkin tähän aikaan vuodesta kun kalenteri on täynnä niin koulu- kuin blogihommiakin, ei sairastelulle olisi oikein aikaa, joten senkin takia yritän nyt muistaa ottaa regulatia niin aamulla kuin illallakin!)


Osa ei usko tuotteeseen ja osa taas ei "pysty" elämään ilman. Mutta sen oon itse huomannut, että aina kun käytän tätä ahkerasti, en tule esimerkiksi flunssaan ollenkaan. Nyt en ollut jotenkin kaikkien kiireiden keskellä muistanut käyttää tätä hetkeen (vaikka aina pyrin olemaan tarkka tällaisten juttujen kanssa) ja eilen heräsin aamulla flunssaiseen oloon. Tällä hetkellä voimat tuntuu olevan ihan nollissa! Niinpä päätin, että aion tän pullon käyttää Regulatia niin, että otan sitä jopa 2 kertaa päivässä, jonka lisäksi pyrin kiinnittämään erityishuomiota siihen, että parannan vastustuskykyä muillakin keinoilla kuten ottamalla päivittäiset vitamiinit, juomalla pakuriteetä, c-vitamiinijauhetta, auringonhattu-uutetta (Echinacea purpurea, Echinacea angustifolia), lisäämällä paljon valkosipulia, inkivääriä ja kurkumaa ruokien sekaan (ja tekemällä esimerkiksi inkivääriteetä), pesemällä käsiä ahkerasti, muistamalla säännölliset ruoka-ajat, harrastamalla liikuntaa, juomalla runsaasti vettä, välttämällä stressiä, nukkumalla tarpeeksi sekä jatkamalla sokerilakkoa. Tämä flunssa saa nimittäin olla tämän syksyn viimeinen!
Mutta vinkkinä siis, että jos tämä Regulat ei ole vielä tuttu niin kannattaa ihmeessä lukea kattava postaukseni aiheesta, minkä löydät halutessasi täältä! :) Siellä on tarkempaa tietoa regulatista, sekä omat käyttökokemukseni.

 

Tykkää-merkinnät

Kommentit