kuulumisia ja viikonloppu edessä!

Se olis sitten viikonlopun aika! Tää viikko tuntui jotenkin kiireellisemmältä kun alkoi uus kurssi yliopistolla ja muutenkin nyt on monta sellaista kurssia meneillään, joissa on läsnäolopakko. Sen lisäksi pitäisi vielä saada kasaan ne pari itsenäistä kurssia, joiden jälkeen saa hengähtää. Nyt syksyllä mulla on melko paljon opintoja, mutta kevät on sitten aika rento ainakin koulun osalta! Siirsin kandin kirjoittamisen ensi kevääseen kun alunperin mietin sen tekemistä nyt syksyn puolella. Mutta parempi näin, koska keväällä se on järkevämpi kirjoittaa kasaan kun pystyy keskittymään siihen ihan ajan kanssa. Keväällä on muutenkin paljon vähemmän kursseja nyt syksyyn verrattuna.

Näin perjantaisin on kyllä aina niin hyvä fiilis kun alkaa viikonloppu. Maanantaina ja tiistaina olin jotenkin kauheen väsynyt ja koko alkuviikko tuntui takkuavan, mutta onneksi keskiviikkona ja torstaina oli jo paljon parempi ja pirteempi olo! Varmasti toi pimeyskin osaltaan vaikuttaa siihen, että joinakin päivinä tuntuu, että on jotenkin ihan ihmeen väsynyt! Täytyy muistaa ottaa nyt päivittäin d-vitamiini ja liikkua ahkerasti sekä nukkua hyvin!

Tänään talousmatikan tuntien jälkeen käytiin Prismasta hakemassa taas jääkaappi täyteen ruokaa, kävin kehonhuoltotunnilla sekä saunoin melko pitkän aikaa. Huominen olisi tarkoitus tehdä kouluhommia, käydä treenaamassa sekä tehdä vähän blogihommia, mutta sunnuntaina olisi luvassa sitten kokonaan rento vapaapäivä! Nyt lettujen paistoon ja glögi lämpenemään! <3 Ihanaa ja rentoa viikonloppua kaikille!

Kuvat Pinterest

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Lumenen huulikiillot ja huuliöljyt


Nämä kuvissa näkyvät Lumenen huulikiillot ja huuliöljyt on mulla arkena ihan jatkuvassa käytössä. Vaikka tykkään huulipunista ja etenkin punaista huulipunaa mun tulee käytettyä melko paljon, ovat huulikiillot kieltämättä tosi käteviä arjessa kun ei tarvitse välttämättä rajata huulia ollenkaan ja tuotetta on myös helppo lisätä päivän mittaan. Kiiltoja käyttämällä meikki näyttää huolitellummalta ja näissä on myös jotenkin tosi nätit sekä luonnolliset sävyt! Aplikaattorissa on ikään kuin ns. kuoppa keskellä joka annostelee tuotetta juuri sopivasti yhdellä kertaa.<
Sävyt vasemmalta oikealle:
1. Lumene Arctic Glow Lip Oil (huuliöljy) sävy 200 Kaste
2. Arctic Glow Lip Gloss (huulikiilto) sävy 01 Säihke
3. Arctic Glow Lip Gloss (huulikiilto) sävy 07 Heijastus
4.Arctic Glow Lip Gloss (huulikiilto) sävy 04 Säde
5.Arctic Glow Lip Gloss (huulikiilto) sävy 03 Kimmellys
Huuliöljyt ovat vähän kuten huulikiiltoja, mutta kosteuttavampia, sekä koostumukseltaan kevyempiä. Ne antavat aavistuksen sävyä ja lopputulos onkin hyvin luonnollinen. Oletteko te kokeilleet huuliöljyjä vai käytättekö mielummin huulirasvoja / huulikiiltoja?
Alapuolelle otin vielä kuvat jokaisesta sävystä huulilla. Itse tykkään eniten sävyistä 04 Säde ja 03 Kimmellys.

Arctic Glow Lip Gloss (huulikiilto) sävy 03 Kimmellys:
Arctic Glow Lip Gloss (huulikiilto) sävy 01 Säihke:
Lumene Arctic Glow Lip Oil (huuliöljy) sävy 200 Kaste:
Arctic Glow Lip Gloss (huulikiilto) sävy 07 Heijastus:<
Arctic Glow Lip Gloss (huulikiilto) sävy 04 Säde:
Tarkemmat tuotetiedot ja kuvaukset tuotteista löydät halutessasi Lumenen sivuilta täältä.

*Tuotteet on saatu testikokeiluun

Ps. Osoitteeni on muuttunut! Uusi blogiosoitteeni on: www.veerakautto.com
Edellinen osoite (www.merenhelmi.com) toimii vielä jonkin aikaa, mutta laittakaa joka tapauksessa muistiin uusi osoite! :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

uusi viikko käyntiin!

Maanantai on yks mun lempipäivistä. Koko viikko edessä ja voi aloittaa niin sanotusti puhtaalta pöydältä. Mulla on yleensä tapana aina joko sunnuntaina tai viimeistään maanantaiaamuna suunnitella, mitkä ovat kyseisen viikon tavoitteet ja to do -jutut. Tavoitteet voivat olla ihan pieniä asioita esimerkiksi oman hyvinvoinnin edistämiseksi, mutta yleensä otan tehtäväksi myös yhden tai kahden suuremman projektin.
Tietenkään näin tarkkaa listaa en normaalisti tee, mutta nyt "loman" jälkeen oli mukava suunnitella vähän tarkemmin ja päättää tsempata tämä tuleva viikko!

- Tarkoituksena olisi saada kasaan viikossa yks 6 opintopisteen itsenäinen kurssi. Siinä tulee olemaan varmasti eniten hommaa.

- Treenata 3-5 kertaa salilla (sen mukaan miten kerkeää) sekä käydä ainakin yhdessä ohjatussa joogassa.

- Juoda joka aamu 2 isoa lasia vettä tyhjään vatsaan ja muistaa ottaa vesipullo mukaan yliopistolle, sekä juoda runsaasti vettä päivän aikana.

- Vähentää kahvin juomista niin, että päivän aikana tulisi juotua korkeintaan 2 kuppia. En tosin tiedä miten hyvin se tulee onnistumaan jos kouluhomman kanssa joutuu enemmänkin istumaan :D

- Mennä nukkumaan viimeistään klo: 23.00. Miten se voikin olla aina niin haastavaa?

- Joogata arkiaamuisin 15-20 minuutin ajan. Se tekee keholla niin hyvää ja päivä lähtee pienen joogan jälkeen huomattavasti paremmin käyntiin.

- Syvävenytellä ainakin yhtenä iltana.

- Lukea mielenkiintoinen Maaret Kallio Lujasti Lempeä -kirja loppuun (tai sitä kirjaa edes jonkin verran eteenpäin) ja raivata muutenkin aikaa lukemiselle.

- Pyöräillä kouluun bussilla menemisen sijasta.

- Panostaa aamupalaan!

- Ottaa regulat entsyymivalmiste ja vitamiinit päivittäin. Nyt vitamiinien ottaminen on taas vähän jäänyt.

- Tehdä bulletproof -kahvia!

- Käydä sovittamassa Leviksen farkkuja ja jos löytyy hyvät, ostaa ne.

- Kokeilla uusia VSCO filttereitä kuviin. Ostin 04 paketin vähän aikaa sitten ja on kyllä ihanaa päästä testailemaan niitä.

- Tehdä hiushoito levittämällä luomu kookosöljyä hiuksiin ja hiuspohjaan.

- Viettää aikaa poikaystäväni kanssa nyt kun ollaan oltu yli viikko eri paikkakunnilla.

- Käydä kuvaamassa ainakin yks syksyinen asu ja tehdä tietenkin blogia.

Minkälaisia suunnitelmia teillä on tälle viikolle? Ja laittakaa ihmeessä palautetta, tykkäättekö tän tyylisistä postauksista?

Tsemppiä ja energiaa kaikille uuteen viikkoon! Tehdään tästä edellistä parempi!

Ps. Osoitteeni on muuttunut! Uusi blogiosoitteeni on: www.veerakautto.com
Edellinen osoite (www.merenhelmi.com) toimii vielä jonkin aikaa, mutta laittakaa joka tapauksessa muistiin uusi osoite! :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit