10 x ilon aihe pimeyden keskellä

   10 x asiaa, jotka ovat piristäneet tässä lähiaikoina...

   - Lomaan ei oo enää pitkä aika!

   - Käytiin tänään poikaystäväni kanssa circuit -tunnilla, jossa tehtiin koko treeni alusta loppuun oman kehon painolla. Oli kyllä kieltämättä tosi tehokas ja hyvä tunti!

   - Lunta taas ja viime päivinä myös auringonpaiste!

   - Yliopiston niin edullinen, mutta todella hyvä, täyttävä ja terveellinen salaattilounas!

   - Hyvä yrttitee päivän jälkeen kirjan parissa.

   - 2 tosi mielenkiintoista kirjaa on kesken: Välähdyksiä - alitajuisen ajattelun voima Malcolm Gladwell ja toinen sellainen kuin: Thinking Fast and slow - Daniel Kahneman. Suosittelen!

   - Tilasin Zalandolta uusia treenivaatteita, piristää heti treenejä. Vihdoin ja viimein sain valittua myös makkariin uudet sisustusjulisteet.

   - Synttäriviikonloppuna saa vähän rentoutua ja siihen ei oo enää kuin vähän yli viikko!

   - Pienet jutut kuten puhtaat lakanat, kynsien lakkaus, hyvä aamukahvi, kauneus ja terveys -lehti kiireen keskellä jne.

   - Sain uusia vinkkejä salilla kun käytiin pitkästä aikaa tekemässä poikaystäväni kanssa yhteistreeni salin puolella!

   Tykkää-merkinnät

   Kommentit

   talvinen asu

   Shoes Dinsko / pants Dr.Denim / jacket Globe Hope / beanie H&M / bag Burberry
   Tässä eilisen talvinen asu talvisessa maisemassa :) On kyllä niin kaunista ulkona taas kun on lunta!

   Harmaa ja tummansininen sopivat mielestäni tosi hyvin yhteen ja punainen huulipuna piristää kokonaisuutta.

   Nyt keittämään iltateetä. Tulin juuri takaisin Kuopioon ja pian saan myös poikaystäväni kotiin kun hän on parhaillaan treeneissä. Oli mukava olla pitkästä aikaa perheen luona Keski-Suomessa. Sitä yhteistä aikaa arvostaa tosi paljon kun oon nyt viime aikojen kiireiden takia päässyt siellä vähän harvemmin käymään.

   Mietin tässä muuten, että miten juhlisin 23v. synttäreitäni, jotka ovat itseasiassa jo alle kahden viikon kuluttua! Kenellään mitään hyviä ideoita?

   Tykkää-merkinnät

   Kommentit

   kuulumisia opintoihin liittyen!

   Pieni katsaus opintoihin tällä kertaa :) Eilen sain viimeisetkin isommat työt palautettua ja aikalailla voiton puolella aletaan olemaan tämän syksyn osalta. Osa kursseista kokonaan valmiina, osa tenttiä vaille tehtynä! Ja tosiaan nyt on tullut aika paljon tästä aiheesta postauksissa, mutta tämä on nyt vaan arkeani aika pitkälti tällä hetkellä treenien lisäksi :D Tuntuu muuten ihan uskottomalta ajatella, että jos kaikki menee hyvin, kahden vuoden, viimeistään kolmen vuoden kuluttua on valmistunut! Että vaikka joinakin päivinä tuntuu aluks vähän "vaikealle" lähteä vesisateessa bussipysäkille odottelemaan bussia vaikkapa niille talousmatikan luennoille (mitä nyt on ollut aika pitkiä päiviä), voin kuitenkin sanoa, että olen todella kiitollinen siitä, että saan opiskella juuri sitä mitä haluan ja saan sen koulutuksen, mistä oon pitkään haaveillut! Sanon tän varmasti aika usein, mutta ajattelenkin sitä usein! Se on nimittäin itselleni ihan äärettömän tärkeä asia tulevaisuuden tavoitteitani ajatellen. :)

   Nyt kun sain viimeisenkin tämän viikon homman (englannin videoesitelmän) vihdoin ja viimein lähetettyä ja sen hyväksytysti suoritettua, saa vähän rentoutua! Otettiin poikaystäväni kanssa pitkästä aikaa Netflix ja sen parissa onkin mennyt ihan koko ilta teetä samalla juoden. Jos teillä on muuten vinkkejä, mitä kannattaa alkaa Netflixistä katsomaan, kuulen enemmän kuin mielelläni! :)

   Huomisen luentojen jälkeen otan sitten suunnaksi Keski-Suomen ja lähden neljän päivän lomalle. Nyt oon kyllä loman tarpeessa, tuntuu niin hyvältä muutaman päivän arjesta irtiotto perheen kanssa! :)

   Tykkää-merkinnät

   Kommentit