Raikas tuoksu kevääseen!

  En tiedä minkä takia, mutta nykyään mulle tulee jotenkin yllättävän helposti päänsärkyä voimakkaista hajuvesistä. Koska hajuvettä tykkään kuitenkin välillä käyttää, yritän olla tosi tarkkana minkä päädyn hankkimaan, ettei tuu tehtyä hutiostoksia. Kun kävin Tukholmassa kokeilin laivalla ollessani tätä Elisabeth Arden Green Tea Cucumber -tuoksua ja tykästyin samantien. Oon itseasiassa nuorempana käyttänyt vuosia tätä alkuperäistä tuoksua (Elisabeth Arden Green Tea) ja tykkäsin siitä myös! Tämä Cucumber -tuoksu on jotenkin todella raikas, puhdas ja kevyt. Kaiken lisäksi myös hyvin edullinen. Pullon hinta on ostopaikasta riippuen noin 20€. Ainut miinus on se, ettei tuoksu pysy kovin kauaa iholla ja sitä joutuu lisäilemään päivän mittaan, mutta tätä voikin käyttää hintansa puolesta myös "body spray" tyylisesti. Saa nimittäin hetkessä jotenkin sellaisen raikkaan ja hyvän fiiliksen! :) Suosittelen kokeilemaan jos et kestä voimakkaita tuoksuja ja jos etsinnässä on tällainen kevyt ja ns. virkistävä tuoksu. Tästä mulle ei tuu ainakaan yhtään pää kipeäksi.
  Kuvassa näkyy myös Nurme merkkinen kuorintavoide. Nyt kun ulkona on taas mennyt reippaasti pakkasen puolelle, on ihoni jotenkin aika kuivan oloinen. Niinpä olen koittanut kiinnittää huomioita erityisesti ihon kuorintaan ja kosteutukseen. Sain testattavaksi jo jonkin aikaa sitten tämän Nurme kuorintavoiteen, jota lähdin mielenkiinnolla kokeilemaan. Kauniit pakkaukset ja luonnonkosmetiikka herättävät helposti mun mielenkiinnon. Nurme tuotteita valmistaa pieni perheyritys Virossa tarkoinvalikoiduista raaka-aineista ja näitä saa nykyään ostettua myös Suomesta. Vaikka en hennokaan yleensä ostaa kuorinta-aineita uutena vaan kuorin ihon useimmiten ihan vain esimerkiksi kahvinpuruilla / sokerilla + hunajalla / suolalla + oliiviöljyllä, oli tämä kieltämättä jotenkin tosi hyvän tuoksuinen ja ihana hemmottelutuote! Iho jäi tällä tuotteella kuorimisen jälkeen hiukan öljyiseksi, mutta se oli toisaalta ihan hyvä, koska ihoni onkin tarvinnut lisäkosteutusta. Öljy imeytyy ihoon kuitenkin aika pian kun on kuivannut ihon ja lopputuloksena on kosteutetun tuntuinen ja pehmoinen iho. Suosittelen kokeilemaan kyseisen merkin tuotteita! :)

  *Kuorintavoide on saatu testaukseen

  Tykkää-merkinnät

  Kommentit

  Sunnuntain ajatuksia

  Rento viikonloppu takana. Joskus tekee hyvää pysähtyä... Se on itselleni nimittäin välillä rehellisesti sanottuna tosi haastavaa. Nautin siitä, että on paljon tekemistä, enkä aina malta pysähtyä. Oikeastaan oman hyvinvoinnin kohdalla ehkä se suurin ja itselleni vaikein kehityskohde onkin juuri riittävän levon ja palautumisen muistaminen ja oikeastaan tarkemmin sanottuna sen toteuttaminen käytännössä. Sitten kun riittävän palautumisen unohtaa ja painaa vaan eteenpäin, keho muistuttaa aika pian, ettei liian kovaa tahtia voi jatkaa loputtomiin... Sama kävi taas kerran ja tämä viikko meni vähän penkin alle. :) Imusolmukkeiden tulehdus ja niin edelleen. Nyt siis tästä taas viisastuneena pyrin siihen, että annan kehon oikeasti palautua riittävästi. Joten toisaalta tämä oli tosi hyvä opetus jälleen :) Mutta jotta ei tarvitsisi opetella tätä samaa asiaa aina kantapään kautta, poikaystäväni osti mulle HBO:n ja vaikka pakotan itseni välillä vaan istumaan alas ja tuijottamaan "aivot narikkaan" sarjoja muutamaksi tunniksi :D Muistutuksena siis, että älkää unohtako levon ja palautumisen merkitystä. Antakaa itsellenne aikaa välillä olla vaan, oikeasti rentoutua sekä kuunnelkaa kehoanne. <3

  Rentouttavaa sunnuntai-illan jatkoa kaikille! :)

  Tykkää-merkinnät

  Kommentit

  Mitä karkkien tilalle?

  Monesti esimerkiksi sipsien tai karkkien ostaminen viikonlopuksi on vain tapa ja niitä tulee haettua kaupasta, vaikka niitä ei varsinaisesti tekisikään mieli. Ja jos niitä tekee mieli, makeanhimon voi saada taltutettua yllättävän hyvin myös esimerkiksi kuivatuilla hedelmillä, tuoreilla hedelmillä, pähkinöillä, marjoilla, itsetehdyllä terveellisellä mehulla, banaanipannareilla, raakakakulla, teellä + hunajalla ja raakasuklaalla, jotka ovat huomattavasti terveellisempiä vaihtoehtoja! :) Voi päättää esimerkiksi etukäteen, että tänä viikonloppuna herkuttelen vain ns. terveellisesti. Toki välillä saa ja pitääkin herkutella niin kuin itse haluaa, vaikka niillä sipseillä ja irtokarkeilla, mutta jos tuntuu, että niihin jää helposti koukkuun ja/tai niitä haluaa vähentää, on yllättävän paljon myös oikeesti hyviä ja terveellisiä vaihtoehtoja tarjolla.

  Kannattaa muuten kurkata tekemäni postaus tähän aiheeseen liityen: "makeanhimosta ja karkkilakosta". Kun valkoisesta sokerista on tarpeeksi pitkään erossa, ei sitä edes tee erityisemmin mieli ja on hyvin helppoa jättää karkit ja muut epäterveelliset herkut hyllyyn. Toisaalta olen taas huomannut senkin, että jään sokeriin (tarkoitan nyt lähinnä valkoista sokeria sisältäviä herkkuja kuten munkit, karkit, suklaa yms) todella helposti koukkuun ja silloin niistä on ihan ihmeen vaikeaa päästä irti!

  Tänään kun mulla ja poikaystävälläni oli herkkupäivä, päätin kasata vähän terveellisemmän lautasen leffan pariin. Näiden pilkkomiseen ja laittamiseen meni vain noin 7 min :) Appelsiini, viikunat, omppu ja kiivi ovat niin makeita, että vievät makeanhimon hetkessä mennessään :)

  - Pehmeitä viikunoita (Pirkka luomu)
  - Porkkanoita
  - Paprikaa
  - Appelsiini
  - Kiiviä
  - Luomu omenaa
  - Tahinia

  Ps. Vastaan kaikkiin edellisien postauksien kommentteihin viimeistään huomenna aamulla ihan ajan kanssa! Kiitos niistä! :)
  Rentouttavaa iltaa kaikille! <3

  Tykkää-merkinnät

  Kommentit