Viikonlopun suunnitelmia ja pikaiset terveiset!

Shoes Nike
Pants Vila
Jacket Calvin Klein
Scarf Burberry
Shirt Benetton
Bag Burberry
Sunglasses Ray-Ban

Heippa kaikille ja pikaiset terveiset tässä ennen iltapalaa, saunaa ja HBO:n katsomista! Päivä meni yliopistolla kandin tekemisen merkeissä, jonka jälkeen kävin tekemässä treenin. Täytyy nyt ottaa hyvä tsemppi liikunnan suhteen ennen kesää. Tässä on kuitenkin vielä hyvin aikaa... :)
Viikonloppu mulla on tällä kertaa töistä vapaata ja oon nyt varannut sen kokonaan blogille, treenaukselle, kouluhommille, poikaystäväni kanssa olemiselle ja rentoutumiselle. Sen suurempia suunnitelmia ei siis ole, mutta tällainen viikonloppu tulee nyt kyllä ihan tarpeeseen. Pääsee omissa hommissa eteenpäin ja saa kerättyä energiaa ens viikkoa varten, jolloin on paljon kaikkea edessä. Mutta nyt haluan toivottaa kaikille rentouttavaa ja hauskaa viikonloppua! Palaillaan pian!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Loppukevään suunnitelmia

Nyt koulu ja työt ovat vieneet aikaa, mutta jos sitä yrittäisi taas ryhdistäytyä myös täällä blogin puolella. :) Tällä kertaa ajattelin kertoilla samassa postauksessa vähän omia kuulumisia lähinnä mitä seuraavat viikot tuovat tullessaan ja minkälaisia ajatuksia sekä suunnitelmia mulla on loppukevään suhteen. Tässä siis joitakin pieniä ja vähän suurempia juttuja, joihin haluaisin keskittyä nyt huhtikuun lopussa ja toukokuun aikana. Joskus esimerkiksi hyvinvointiin liittyvät asiat rullaavat melkein itsestään, joskus on taas elämässä sellaisia vaiheita kun tuntuu, että hyvinvoinnin eteen joutuu ihan kunnolla tsemppaamaan. Toisaalta ajattelen myös niin, että aina ei mielestäni tarvitsekaan tsempata kaikessa. Pitää kuitenkin aina mennä tilanteen mukaan ja kuunnella omaa kehoa sekä jaksamista!

Mutta tosiaan näihin seuraaviin asioihin pyrin nyt keskittämään parempaa huomiota tässä huhtikuun lopussa ja toukokuun aikana. Mukana on myös joitakin to do -juttuja esimerkiksi kouluun liittyen! :) Olisi kiva kuulla minkälaisia suunnitelmia teillä on nyt loppukeväälle! :)

Terveys/hyvinvointi:

- Enemmän kehonhuoltoa kuten venyttelyä ja putkirullausta.

- Ennen klo: 23.00 nukkumaan! Miten tää voikin olla välillä niin ihmeen hankalaa?

- Suht. säännöllisen unirytmin ylläpitäminen.

- Enemmän esimerkiksi yrttiteetä, vähemmän kahvia. Tässä asiassa lähden tosi helposti aina lipsumaan!

- Kuntosali 3-4 x viikossa. Pyrin siihen, että kävisin nyt 3 kertaa viikossa salilla. Joskus jos on rennompi viikko meneillään, voi viikkoon lisätä sen neljännen kerran. :)

- Runsaampi aamupala! Nyt se on taas kiiressä jäänyt monesti vain yhteen keitettyyn kananmunaan tai banaaniin... Pitäisi alkaa tekemään taas iltaisin esimerkiksi smoothieta / tuorepuuroa jääkaappiin odottamaan aamua.

- Ruokavalioon enemmän kasviksia ja juureksia, sekä marjoja. Marjoja saa hyvin upotettua esimerkiksi smoothien sekaan. Myös puurossa ja kaurajogurtissa marjat ovat tietenkin ihan superhyviä!

- Meikittömien päivien pitäminen. Ihan rehellisesti sanottuna en edes muista milloin viimeksi olen viettänyt päivän ilman meikkiä! Oon nyt ollut käytännössä joka päivä jossain, joten näin ollen on siis tullut meikattua ihan päivittäin. Tekisi kuitenkin iholle ihan hyvää säästyä edes joinakin päivinä kosmetiikan myrkyiltä. Toisaalta oon nyt käyttänyt enemmän luonnonkosmetiikkaa, se on kuitenkin parempi vaihtoehto. Käytän kuitenkin edelleen paljon myös ns. normikosmetiikkaa.

- Sen välttäminen, ettei tulisi liian pitkiä ateriataukoja. Pyrin nyt siihen, että kuljettaisin omat eväät aina laukussa mukana. Esim. pähkinät, avokado, banaani, smoothie, kuivatut hedelmät, tumma suklaa ovat helppoja ja nopeita eväitä/välipaloja.

- Treenaaminen iltapäivällä, viimeistään alkuillasta. Ennen treenasin usein iltaisin (välillä liian myöhään) ja huomasin, että se tietenkin vaikutti uneen ihan yllättävän paljon! Iltaisin oli ihan ylienerginen olo eikä meinannut saada unen päästä millään kiinni. Niinpä oon nyt yrittänyt suunnitella aikataulut niin, etten treenaisi illalla liian myöhään.

- Uusien juttujen kokeileminen treeneissä. Nyt oon vähän jämähtänyt samoihin liikkeisiin. Onneksi saan taas uusia vinkkejä poikaystävältäni kun käydään hänen kanssaan tällä hetkellä samalla salilla.

- Lenkkeilyn lisääminen! Lenkkeily tuntuu vähentävän stressiä tehokkaasti ja parantaa mielialaa.

- Nyt viime aikoina oon käyttänyt superfoodeja normaalia vähemmän, mutta nyt ajattelin ottaa ne taas kunnolla käyttöön! :)

Koulu/työ:

- Kandin palautus. Tuntuu, että koko ajan on ollut kaikkea muuta niin kandin kirjoittaminen on aina jäänyt ja jäänyt. Mutta pitäisi nyt ottaa itseäni niskasta kiinni ja oikeesti ahkeroida se vihdoin ja viimein kokonaan valmiiksi. Ei kuitenkaan puutu enää paljoa, onneksi! En oo jotenkin saanut siihen kovin suurta motivaatiota koko kevään aikana, vaikka aluksi lähdinkin tekemään sitä ihan hyvällä fiiliksellä... Niin se motivaatio vaan karisi aika nopeasti. ;)

- Materiaalin opiskelemista uuteen työhön liittyen. Tää on mukavaa puuhaa, koska asiat on tosi mielenkiintoisia!

- Organisaatiopsykologian uuden kurssin aloittaminen ja sen saaminen valmiiksi ennen kesää. Sen lisäksi pitäisi suunnitella mitä opintoja aion suorittaa kesän aikana. Mietin nimittäin, että tekisin joitakin kursseja kesällä.

- Blogin toivepostauksien toteuttaminen. En ole unohtanut teidän laittamia toivepostauksia, en ole vain millään kerennyt toteuttamaan niitä vielä! Mutta asia tulee korjaantumaan. :)

Muut:

- Parvekkeen siivous ja laittaminen kesäkuntoon.

- Kukkien hankkiminen parvekkeelle kun ilmat ensin vähän lämpenevät.

- Vaatekaappien siivoaminen ja turhien vaatteiden vieminen kierrätykseen / laittaminen myyntiin. Paljon oon jo laittanut mm. vaatteita eteenpäin, mutta tässä riittää edelleen projektia.

- Loppujen kesävaatteiden tuominen alakerran varastosta ja niiden järjesteleminen kaappeihin.

- Pienten juhlien järjestäminen kotona! Siskoni sai lukion päätökseen ja mä työpaikan, jonka halusin tosi paljon! :)

- Useammin rentojen vapaapäivien pitäminen. Niitä tarvitsee välillä!

- Kuvien ottaminen mm. poikaystävästä, siskoista ja isoveljestä. Tai heistä olen ainakin luvannut ottaa kuvia. Suunnittelin myös, että teettäisin kuvia ihan siis valokuvien muodossa ja lajittelisin kansioihin. Kyllähän kuvat tietenkin säilyvät myös koneella, mutta on se jotenkin ihan eri juttu kun ne teettää!

- Uusien ruokien kokeileminen. On mukavampi kokkailla kun kokeilee välillä jotain uutta.

- Makkariin "valokuvakehyskokoelman" tekeminen. Ostinkin jo Ikeasta uusia kehyksiä tätä varten.

- Blogiin enemmän asukuvia ja tyylijuttuja! :)

- Sen muistaminen, ettei elämä oo niin vakavaa ja kaikki järjestyy tavalla tai toisella. :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Lauantai!

Viikonloppu! Tää viikko on painettu yliopistolla kouluhommia ja kandia eteenpäin ja ens viikolla pyrin saamaan kandin sitten ihan kokonaan valmiiksi sekä palautukseen. Nyt viimeistelen tätä postausta kahvilassa ennen töiden alkamista. Tänään oon töissä kuuteen jonka jälkeen lähdetään viettämään iltaa työkavereiden kanssa. Huomenna mulla on sitten tän viikon ainut vapaapäivä ja aion kuvien mukaisesti juoda jälleen aamukahvit sängyssä ihan rennosti, katsoa jotain hyvää sarjaa sekä tehdä vähän normaalia paremman aamupalan! :D Huomenna tosin pitää tehdä vielä jonkin verran kouluhommia ja käydä salilla, mutta aion nauttia myös siitä, että voi vaan olla! :) Nyt vielä pikaiselle lounaalle ennen työvuoroa! Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

Tykkää-merkinnät

Kommentit