Inika Organic kosmetiikkaa testauksessa

   *Yhteistyössä Inika Organic
   Nyt kun odottaa vauvaa, oon ollut tarkempi mitä kosmetiikkatuotteita käytän arjessa. Tietenkin voisin olla vielä tarkempi, mutta oon yrittänyt kiinnittää asiaan aikaisempaa enemmän huomiota. Osan ns. normikosmetiikan tuotteista oon jättänyt kokonaan pois.
   Inika Mineral Foundation SPF 25 Unity - Inika Mineraalipuuteri spf 25

   Normikosmetiikan meikkivoiteet vaihdoin kesän jälkeen Inika merkin Loose Mineral Foundation SPF25 mineraalipuuteriin. Inikan tuote-esittelyn mukaan 100% puhtaat maasta johdetut mineraalit sulautuvat helposti ihoon ja tekevät ihosta viimeistellyn. Olen täysin samaa mieltä, koska mielestäni tämä tuote jättää tasaisen ja luonnollisen näköisen lopputuloksen. Tämä myös peittää yllättävän hyvin erityisesti ihon pieniä virheitä. Näkyvimpiin näppyihin ja tummiin silmänalusiin laitan vielä erikseen peitevoidetta. Lisäksi tässä tuotteessa on SPF25 -suojakerroin, se on luonnollisesti vedenkestävä, ei sotke ja on allergia- ja ihotautilääkärien testaama.

   Oon sanonut tämän aikaisemminkin, mutta sanompahan vielä kerran: kun käyttää puhtaista raaka-aineista valmistettuja kosmetiikkatuotteita, tulee itselle huomattavasti parempi olo kun tietää, että ne ovat kuitenkin parempi ja terveellisempi valinta. :)

   Käyttö:
   Annostele pieni määrä jauhetta esimerkiksi purkin kannelle. Pyyhkäise kabuki-sivellintä puuterijauheessa. Tämän jälkeen levitä tuotetta kaikkialle kasvoille. Toista jos haluat peittävämmän lopputuloksen.

   Tuotteesta tarkempaa infoa löydät halutessasi esimerkiksi täältä.
   Inika Certified Organic Perfection Concealer - Inika Sertifioitu Orgaaninen peitevoide

   Tää peitevoide on kevyen tuntuinen ja jättää kauniin pinnan, mutta peittää kuitenkin esimerkiksi tummat silmänaluset ja ihon punaiset läntit hyvin. On ollut myös riittoisa, koska tuotetta tarvitsee yhdellä kertaa hyvin pienen määrän!

   Käyttö:
   Käytä sivellintä tai taputtele sormenpäillä peitevoidetta silmiesi alle tummentumiin tai vähennä punoitusta ja pigmenttejä.

   Tuotteesta lisätietoa löydät halutessasi esimerkiksi täältä.
   Aikaisemmin julkaisin postauksen Inika huulipunista. Sen löydät täältä.

   Inika merkin tuotteita Suomessa myy esimerkiksi Kikas.

   *Tuotteet on saatu testikäyttöön

   Tykkää-merkinnät

   Kommentit

   27.12

   Pian sitä juhlitaan taas uutta vuotta. Voisin ehkä koota jossain vaiheessa kuvia tältä vuodelta eri postaukseen ja muistella tätä vuotta tarkemmin. Mutta tähän vuoteen on mahtunut melko paljon kaikkea ja monia uusia juttuja. :)

   Keväällä aloitin uudessa työssä, kirjoitin kandidaatintyön työhyvinvoinnista ja suoritin kandivaiheen kursseja. Kesällä mm. olin töissä ja tein kesäopintoja. Loppukesästä saatiin vauvauutiset. <3 Syksyllä aloitin maisterivaiheen opinnot, tein töitä (kirjoitin uuden työsopimuksen ja jatkoin töitä samassa työpaikassa), tein jonkin verran blogitöitä sekä suoritin viimeiset pakolliset kandivaiheen kurssit loppuun. Syksyyn kuului myös mm. ensimmäiset neuvolakäynnit, jännittävää aikaa. Ja tietenkin vuoteen on mahtunut tosi paljon kaikkea muutakin kuten reissut, ihanat lomat jne.
   Ensi vuosi tuleekin olemaan sitten hyvin erilainen. :)

   Tälle loppuvuodelle on monia mukavia juttuja luvassa. Vietän vielä hetken aikaa lomaa perheeni luona, jonka lisäksi juhlitaan poikaystäväni kanssa uutta vuotta ja hänen synttäreitä vähän jälkikäteen.

   Kuvat Lempi

   Tykkää-merkinnät

   Kommentit

   Joululomalla

   Ensinnäkin paljon kiitoksia kaikille onnitteluista edelliseen postaukseen ja instagram-kuvaan. :)
   On kyllä ihanaa olla lomalla pitkästä aikaa. Eilen oltiin päivä mummolassa, saunottiin siellä pihasaunassa pari tuntia, pelattiin yhdessä korttia, syötiin mummon tekemiä jouluruokia ja niin edelleen. Nyt leivotaan siskon kanssa koko ilta mm. pizzaa kukkakaalipohjalla ja gluteenittomia lettuja.

   Ja tässä pikaisesti asu jouluaatolta. Oon nyt käyttänyt mekkoja lähes päivittäin, niin mukavia päällä tällä hetkellä...
   Palataan pian!

   Tykkää-merkinnät

   Kommentit