Odotuskuvia

Veera-raskaus-blogi

Veera-raskaus-blogi-2

Veera-raskaus-3

Aika alkaa käymiin vähiin, joten oon ottanut muistoksi nyt jonkin verran erilaisia odotuskuvia. Tässä niistä muutama, jotka kävin ensimmäisenä läpi, paljon on vielä muistikortillakin... Kivoja muistoja sitten jälkikäteen ja osan esim. meidän yhteiskuvista ajattelin teettää ja laittaa vauvakirjaan

Tällä hetkellä ollaan Helsingissä minihotellilomalla ja kun päästään kotiin, ajattelin tehdä postausta tästä reissusta. Myös postausta ihonhoito- ja kosmetiikkatuotteista on luvassa! Ruokapäiväkirjaa on toivottu ja yritän sen saada tehtyä tässä jossain välissä myös. :) Mutta palailen paremmalla ajalla sitten kotona! Ihanaa iltaa kaikille! 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Jotain uutta..

Olin pitkään miettinyt uuden puhelimen hankkimista ja päädyin sitten Iphone 8 plus -puhelimeen, josta tykkään tosi paljon! Iso näyttö tulee varmasti olemaan kätevä, kun puhelimella tulee tehtyä paljon myös töitä, vastailtua sähköposteihin jne. Vielä pitäisi hankkia tähän suojakuoret ja päädyn varmaan valitsemaan jotkut Ideal Of Swedenin valikoimasta. Niitä oon käyttänyt myös aiemmassa puhelimessa ja ne ovat kestäneet tosi hyvin käytössä!

Mutta nyt laittamaan ruokaa, silittämään loput vaatteet ja tekemään yks kurssi loppuun! Ylihuomenna lähdetäänkin sitten heti aamusta sinne Helsinkiin parin päivän lomalle poikaystäväni kanssa. Viikonloppu ja alkuviikko ollaan perheeni luona. Kiva loppuviikko siis luvassa, nyt vielä tämän ja huomisen aikana loput työt pakettiin ennen reissua! :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Week 34

Kuulumisia tähän väliin! Nyt on jo viikko 34 meneillään ja loppujen lopuksi todella vähän enää jäljellä! Edelleen olisi vaikka miten paljon tekemistä, mutta eihän tää elämä ikinä valmiiksi tuu! Vähän tätä kaikkea hankaloittaa vaan tää väsymys, heräilen öisin todella usein ja valvon monia tunteja putkeen ihan pirteänä, päivisin sitten väsyttää senkin edestä... :) Mutta tää heräily on kuulemma aika yleistä tässä loppuajalla. Muuten oon onneksi voinut ihan hyvin ja oon iloinen (ja helpottunut!), että ollaan jo tässä vaiheessa! <3 Nyt pitää vaan nukkua päikkäreitä, juoda paljon vettä, yrittää syödä mahd. terveellisesti ja olla stressaamatta! 

Ps. Jos teillä on postaustoiveita, laittakaa niitä tulemaan! Kivaa viikonloppua kaikille! 

Tykkää-merkinnät

Kommentit