Pikaiset terveiset ja iDeal Of Sweden alennuskoodi

Täällä vietetään vappua ihan kotona poikaystävän kanssa. Munkkia, simaa, sauna ja Netflix -parasta just nyt. :)

Kuvassa mun uudet *puhelimen kuoret iDeal Of Sweden valikoimasta. :) Koodilla VEERAKAUTTO saat -20% alennuksen iDeal Of Sweden tuotteista // You can use VEERAKAUTTO to get 20% off on iDeal of Sweden on idealofsweden.com 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Ei niin kiva viikonloppu

Oltiin suunniteltu kaikkea mukavaa viikonlopulle mm. siskoni piti tulla meille Kuopioon muutamaksi  päiväksi. Kaikki suunnitelmat menikin nyt ihan uusiksi ennen viikonloppua yhtäkkiä alkaneen selkäsäryn vuoksi. Ensin olin Jyväskylän sairaalassa, kun se oli perhettä lähempänä ja sieltä ajettiin vielä Kuopion sairaalaan, jossa olin sitten yötäkin. Kiitos KYS todella hyvästä hoidosta. <3 Syy löytyi toisesta munuaisesta, mutta kaikki on nyt onneksi hyvin ja pääsin kotiin huilaamaan ja odottelemaan vauvan syntymistä. Mutta oli kyllä kieltämättä rankat edelliset päivät huh! 

Tänään Olli tuli hakemaan mut kotiin aamupäivästä ja lähdettiin päiväunien jälkeen (olin kyllä niin, niin poikki näistä päivistä!) syömään kaupungille ja sieltä satamaan jätskille. Saa nähdä mitä ensi viikko tuo tullessaan, toivottavasti vihdoin ja viimein vauvan, ei jaksais enää odottaa!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Tällä viikolla...

- Eilen olin päivän Helsingissä. Otin aamulla junan Kuopiosta Helsinkiin ja matka meni nopeasti koneella hommia tehden ja aamuteetä juoden. Kävin mm. pressipäivillä, Paulig Kulmassa kahvilla ja kaupoilla kiertelemässä. Oli muuten varmaan viimeinen reissu yksin vähään aikaan. Kohta sitten matkustetaan pienen kanssa. :)  Iltapäivällä hyppäsin bussiin ja matkustin perheeni luokse Keski-Suomeen.

- Eilen illalla tulin siis pariksi päiväksi perheeni luokse. Täällä on aina niin mukava käydä! <3

- Kävin alkuviikosta neuvolassa ja siellä oli onneks kaikki hyvin. Huomenna alkaa raskausviikko 39. Saa nähdä kauan tässä vielä menee. Mulla oli aluks sellainen tunne, että tää syntyy ajoissa, mutta nyt sen sijaan tuntuu ennemminkin siltä, että menee varmaan ylitse...

- Ellokselta tilaamani upea Axx-marmoripöytä on saapunut perille!

- Oon käynyt kuvailemassa rannassa yhteistyöhön liittyviä kuvia. Oli niin kaunis aurinkoinen iltapäivä. Välillä vaan istuskelin, join kahvia ja nautin auringonpaisteesta. Ihana kevät!

- Yks ilta kuvailin kaukolaukaisimella odotuskuvia ja nappasin mm. tän postauksen kuvat.

- Tällä viikolla oon tehnyt makaronisalaattia tällä ohjeella pariinkin kertaan. Niin nopea, helppo ja hyvä ruoka. Tai hiukan itseasiassa muutin tota kyseistä ohjetta esim. fetajuuston vaihdoin kovaan juustoon. 

- PikkuVaniljalta tilasin ihanan kevytlämpöpussin vauvalle. Se lähtee myös sairaalaan mukaan. :)

- Lähden takaisin Kuopioon huomenna tai ylihuomenna ja pikkusiskoni tulee mun kans Kuopioon ainakin muutamaksi päiväksi. Hänen kanssaan käydään ainakin syömässä, kahvilla, shoppailemassa, ehkä elokuvissa (pari lippua pitäisi käyttää pois), tehdään ruokaa ja ehkä myös leivotaan vähän jotain hyvää! 

- Vaikka siskoni tulee viikonlopuksi mun kans Kuopioon, on mulla vähän töitä ainakin lauantaille. Sunnuntaina yritän pitää kokonaan vapaapäivää. <3

Kiva viikko ollut kyllä tähän mennessä! 

Tykkää-merkinnät

Kommentit