Ensimmäinen kuukausi vauvan kanssa

Pian tulee täyteen kuukausi täyteen siitä, kun meidän tyttö syntyi. Tämän kuluneen kuukauden muistan varmasti aina, monia ikimuistoisia hetkiä... Kun lääkärikäynniltä tuli äkkilähtö synnytyssalin puolelle, kun näki tytön ensimmäistä kertaa, kun ajoimme vauvan kanssa sairaalasta kotiin ja aloitimme kotona arjen pienen kanssa jne.

Nämä viikot ovat menneet onneksi hyvin. Yöt hän nukkuu hyvin ja herää syömään aika samoihin aikoihin, mutta päivien rytmissä on vielä vähän hakemista. Paljon on ollut kaikkea opettelemista ja joka päivä oppii jotain uutta. Mutta se helpottaa, kun oppii koko ajan lukemaan ja tuntemaan vauvaa paremmin.

Kun miettii näitä viikkoja (tai kuukausia) taaksepäin, tuntuu, että on tapahtunut niin paljon lyhyessä ajassa, ettei aina itsekään oikein pysy perässä. :D Mutta kaikki tuntuu niin oikealta ja hyvältä. <3

​Pidettiin mun perheen luona newborn-kuvaukset. Teen postausta newborn-kuvista myöhemmin, mutta tässä postauksessa nyt pieni kurkistus Emmin ottamiin kuviin. Hän on kyllä tosi taitava! Emmin nettisivut löydät halutessasi täältä, instagramin täältä ja facebookin täältä.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Arkimeikistä

Sain postaustoiveen siitä, mitä tuotteita käytän tällä hetkellä arkimeikissä. Juuri nyt vauvan kanssa kotona ollessa ei oo tullut meikattua lähes ollenkaan, mutta aina jos lähden esim. kaupungille, tulee tällä hetkellä käytettyä näitä tuotteita.

Hyvin usein teen tällaisen helpon ja nopean meikin: luonnollinen pohja, kulmien laitto, vaaleaa luomiväriä ja punaista huuliin! Aikaa menee noin 10 min. Tietenkin välillä on ihana panostaa enemmän ja ajan kanssa, mutta hyvin usein meikkaan vaan aika nopeesti.

- bareMinerals Original Foundation meikkipuuteri (fairly light)
- *Lumene True Mystic Curl Mascara ripsiväri (black)
- *Jane Iredale Contour Kit (Warm) paletti (samassa korostuspuuteri, aurinkopuuteri ja poskipuna) Postaus tuotteesta löytyy täältä.
- Anastasie Beverly Hills Dipbrow Pomade kulmaväri (soft brown) Postaus tuotteesta löytyy täältä
- *Lumene Nordic Noir eyeshadow palette luomiväripaletti (2 nude)
- Lancôme Effacernes Longue Tenue peiteaine (015)
- Punainen huulipuna, vaihtelee mitä käytän milloinkin, yleensä kuitenkin Lumenen tai Nyxin punaa. 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Viikonlopun suunnitelmia

Vaikka nyt on äitiysloma meneillään, oon koittanut saada hiljalleen edes jonkinlaista rytmiä näihin viikkoihin - yrittää saada tehtyä kaikki omat hommat arkena ja viikonloppuna tehdä sitten ihan muita juttuja sekä ottaa rennommin. Tää viikonloppu vietetään perheeni luona. Myös poikaystäväni ajaa huomenna töiden jälkeen tai viimeistään lauantaina aamulla tänne Keski-Suomeen viikonlopuksi. Kiva olla taas isolla porukalla!

Huomenna yritän keretä tekemään yhtä kurssia eteenpäin, otetaan kuvia tulevia kampanjoita varten, käydään vaunulenkillä ja tehdään siskoni kanssa illalla pizzaa kaikille. Lauantaille ei oo mitään ihmeempää luvassa, ollaan varmaan vaan kotona ja tehdään jotain hyvää ruokaa sekä ollaan paljon pihalla. Ihan mahtavaa keliä luvattu! <3 Sunnuntaina onkin sitten kuvauspäivä. Valokuvaaja tulee meille tänne perheen luokse ottamaan vauvasta newborn kuvat. :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit