Tyttöjen reissu

Karlan *vaatteet ja *asusteet Newbie (haalariasu täällä) tuttinauha Baby Wallaby (täällä)

Pitkästä aikaa täällä taas! Viime aikoina ollaan vietetty viikonloppua Kuopiossa yhdessä poikaystäväni ja hänen vanhempien kanssa, oon ollut siskojen kanssa perheeni luona ja viime viikolla tehtiin Karlan kanssa yhdessä reissu Tampereelle. Oltiin ystäväni luona muutama yö ja tämä ensimmäinen hänen vähän pidempi reissunsa meni kokonaisuudessaan hienosti. Juna- ja bussimatkat sujui ihan hyvin ja nyt "uskaltaa" lähteä esim. Helsingissä käymään hänen kanssaan, kun tämäkin reissu meni niin mukavasti. Sai vähän ns. varmuutta vauvan kanssa matkustamiseen. Tampereella käytiin mm. sushilla, Ratinan ostoskeskuksessa vähän kiertelemässä ja kahvilla. Yks ilta vietettiin Karlan ja poikaystäväni äidin kanssa. Oli tosi mukava reissu! Pitää nyt nauttia tästä äitiyslomasta, kun tätä on vielä jäljellä. Nämä kuvat napattiin puhelimella reissussa ollessa. Jätin kameran tällä kertaa kotiin, kun kantamista oli muutenkin jo ihan tarpeeksi... :D

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Viikonlopun parhaat...

♥ Perjantai alkoi kauniilla auringonpaisteella ja lähdettiinkin heti aamusta kolmestaan päiväkävelylle, jonka jälkeen mentiin keskustaan Introon lounaalle. Kiva paikka ja hyvä lounas! :) Tämän jälkeen käytiin Karlan kanssa kahvilassa, kirppiskierroksella sekä etsimässä mulle uusia korviksia, kun Olli suuntasi kuntosalille. 

♥ Perjantaina illalla mulla oli SalsaStudiolla street salsa. Todella hyvä tunti! 

♥ Siisti koti, tekee aina yhtä hyvän fiiliksen! Pidettiin eilen siivouspäivää. Siivouksen jälkeen tein linssimuhennosta lounaaksi. Hyvä, nopea ja helppo ruoka. 

♥ Tänään käytiin jälleen Matkus-ostoskeskuksessa, tällä kertaa salaatilla ja päiväkahveilla. Suunnittelin myös yhtä tulevaa kampanjaa katselemalla jo etukäteen siihen sopivia vauvanvaatteita. Tästä lisää pian!

♥ Eilen pidin rentoa iltaa saunomalla ja lukemalla pitkään. Olli hoiti illan Karlaa ja sain rentoutua ihan ajan kanssa. Tein kasvonaamion, hiushoidon ja laitoin kynnet kuntoon. Tämän jälkeen luin vielä pari tuntia kirjaa suklaalevyn ja kamomillateen kanssa. 

♥ Tehtiin yhdessä lenkkejä rannassa. Tuntuu, että syksy on ollut tänä vuonna jotenkin ihan erityisen kaunis! 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Lokakuussa...

Tää postaus piti julkaista aiemmin tässä kuussa, mutta tässä loppukuukauden suunnitelmia... :)

Lokakuussa...

...Tehdään reissu hyvän ystävän luokse Tampereelle ja vietetään siellä muutama päivä. Suunnitelmissa on ainakin käydä kiertelemässä liikkeitä, pitää leffailtaa, lenkkeillä Pyynikillä, käydä brunssilla ja/tai syömässä sushia! Karla tulee siis tietenkin mukaan ja kyseessä on hänen ensimmäinen junareissu!

...Tällä viikolla tai ens viikolla lähdetään jälleen käymään perheeni luona Keski-Suomessa. Nyt ollaan oltu muutama viikko Kuopiossa, joten ihana nähdä taas perhettä!

...Aion juoda enemmän vettä ja vähentää kahvia. Pitäis ottaa aina vesipullo mukaan, kun lähtee jonnekin ja aamulla ensimmäiseksi muistaa juoda pari lasia vettä. Korvata kahvi esim. kamomillateellä. Välillä on myös parempi ottaa päiväunet kuin seuraava kuppi kahvia...

...Tehdään reissu Helsinkiin. Lähdetään siis Karlan kanssa kahdestaan Helsingissä käymään.

...Opiskelen vähän maisterivaiheen kursseja eteenpäin.

...Luen enemmän kirjoja! Kävinkin tänään kirjastosta hakemassa mm. valokuvaukseen ja raakajälkiruokiin liittyviä kirjoja.

...Edelliseen lisäyksenä: Aion kokeilla siis jotain raakajälkiruokaa. :)  

...Kuvailen ulkona, kun on vielä kaunista ruskaa.

...Aloitetaan unikoulu. Nyt yöt ovat olleet aika levottomia, joten toivottavasti tästä olisi apua.

Ollaan viime aikoina lenkkeilty tosi paljon. Niin kauniit järvimaisemat täällä Kuopiossa! (Kuvassa näkyvä vaunuverho* Baby Wallaby) ​

Päiväunilla. <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit