Kuvia arjesta

Eilen lähdettiin heti aamusta pienelle kävelylle ja kauppareissulle. Tein meille ruuaksi kasvismakaronilaatikkoa ja Karlalle myös oman, tykkäs ihan kauheesti! Noi *Baby Wallabyn tuotteet ovat kestäneet hyvin pesua ja kovaa käyttöä. :)

Aamun leikit menossa.

Illan herkut Yle Areenan / Netflixin parissa.

Kahvilla ennen yliopistopäivää. Olli hoiti kyseisen päivän kokonaan ja sain hyvin hoidettua asioita sekä opiskeltua.

Lenkkiseura. :)

Itsetehdystä myslistä tulee superhyvää! Ohje tähän löytyy täältä. .

Lenkkimaisemia eräänä kauniina pakkaspäivänä, kun oltiin perheeni luona käymässä.

Introssa täällä Kuopiossa lounaalla sen jälkeen, kun oltiin oltu aamupäivä avoimessa päiväkodissa. Karla nukahti samantien, kun lähdettiin ja mä sain syödä ja juoda kahvit rauhassa. :)

Uuden kodin maisemia parvekkeelta. Niin talvisen näköistä vielä tässä. Tuntuu muuten, että oltais asuttu tässä jo paljon pidempään, vaikka tää on vasta kolmas kuukausi!

Yliopistolla tekemässä hommia. Pitäis useammin lähteä koko päiväksi koululle niin sais kerralla vähän enemmän eteenpäin. Noi kestomukit on muuten tosi hyviä. Pidän nykyään tota aina laukussa mukana niin ei tarvii ottaa pahvimukia kahvilassa, koululla tai muualla. Ton mukin voi pestä pesukoneessa.

Sushilla eräänä maanantaina mun siskon ja Karlan kanssa.

Viime lauantaina käytiin kirppiskierroksella ja kahvilla yhden ystäväni, hänen pienen tyttönsä sekä Karlan kanssa. Perjantaina vietiin tytöt Hop Lop:iin, oli ihan innoissaan!
Kahvia menee taas välillä vähän liikaa!

Karla alkaa olla pian liian iso tohon kantoreppuun ja pitäisi etsiä jostain sellainen, missä voisi olla jatkossa. Mitä kantoreppua suosittelisitte noin vuoden ikäiselle? 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Olohuoneen uusi tauluseinä

Yhteistyössä Poster Storen kanssa

Olen pitkään miettinyt, että haluaisin olohuoneeseen tauluseinän. Aloittaminen on vaan aina tuntunut hiukan hankalalta, minkälaisen tauluseinän suunnittelen, minkä tyyliset julisteet valitsen, minkälaisilla kehyksillä, minkä kokoiset julisteet olisivat hyvät ja niin edelleen. Poster Storen verkkokaupan inspiraatio-sivulle on kerätty tosi kivoja, valmiiksi suunniteltuja kokonaisuuksia ja sieltä löysin myös tämän kokonaisuuden. Ainut muutos, minkä tein, oli valmiissa mallikokonaisuudessa olevan tekstijulisteen vaihtaminen pilvijulisteeseen. Koin inspiraatio-sivun siis todella hyödylliseksi! Myös Poster Storen instagram-tili (@posterstore) kannattaa kurkata, siellä on lisää kuvia eri tyylisistä julisteista ja tauluseinistä. Tästä kokonaisuudesta tykkään todella paljon. Otin julisteisiin kupariset kehykset, kuten valmiiksi suunnitellussa kokonaisuudessa oli ja ne näyttävät tosi hyvältä näiden hempeäsävyisten kuvien kanssa. Kiinnitettiin julisteet taulukoukuilla, niiden avulla näiden asentaminen ei ollut vaikeaa. Nämä muuten näyttävät mielestäni vielä paljon paremmilta luonnossa kuin kuvissa. Tosi sellaisen laadukkaan tuntuiset ja hyvännäköiset. :)

Taulut tekevät kyllä yllättävän paljon sisustuksessa ja niiden avulla koko huoneen ilmettä ja tunnelmaa on halutessaan helppo vaihtaa.

Jos joku muukin miettii esimerkiksi tauluseinän tekemistä, koodilla "kautto30" saatte -30% alennuksen Poster Storen julisteista. Tarjous ei koske kehyksiä eikä Selection-julisteita. Koodi on voimassa 15.3.2019 saakka.

Poster Storen julisteet löydät tästä linkistä.

Mukavaa uutta viikkoa kaikille!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Viikon sisällä...

​Viime viikonloppuna matkustin Karlan kanssa junalla Jyväskylään. Matkalla pysähdyttiin kahvilaan ja siellä törmättiin sattumalta mun isoveljeen, joka oli tullut kyseiseen paikkaan lounaalle. Istuttiin tunti jutellen, kahvia juoden ja syöden.

Matkustetaan Karlan kanssa aika paljon junalla Kuopion ja Jyväskylän väliä. Karlalle asu, mikä ei oo liian kuuma eikä liian kylmä, valmiit evässmoothiet, maissinaksut, nokkamuki + maito, kantoreppu (tykkää yleensä olla siinä), puhdistuspyyhkeet, lelut jne auttavat, että matka sujuu hyvin. Tosin aina matka ei mee hyvin, vaikka miten yrittäisi. :D

Karla lähdössä junaan, ei kovin innokkaan näköisenä. :D Meidän pitäis muuten hankkia pian turvaistuin ton kaukalon tilalle. Vinkkejä mikä olis hyvä, otetaan vastaan. :)

Sunnuntaina otettiin näitä yhteiskuvia meistä, joita julkaisinkin jo aiemmin. Tää oli kaikista mun lemppari, Karla haluais aina maistaa kaikkea mitä syön ja juon...

Talvisen näköistä edelleen. Maanantaina lähdettiin ajamaan Ollin vanhempien luokse ja siellä oltiin ihan torstaihin saakka. Karla sai olla nyt kerralla pidemmän aikaa toisessa mummolassa ja meillä olikin tosi mukavaa. Lenkkeiltiin, päästiin kahdestaan saunaan (aina ei oo niin helppoa arkena päästä edes saunaan rauhassa :D), Ollin äiti teki tosi hyviä ruokia jne.

Takkatuli ja suklaata...

Luonnonrauha. <3

Torstaina ajeltiin kotiin päin ja ilta meni tauluja seinään kiinnittäessä, tavaroita purkaessa ja kotia siivotessa. Illalla saatiin kun saatiinkin tauluseinä valmiiksi ja siitä tuli kyllä tosi kiva. Postausta tauluseinästä tulee pian! Instagramissa valmis tauluseinä jo näkyikin (@verakautto).

En muista miltä päivältä tää on, mutta tuttu näky meillä iltaisin, kun Karla nukkuu. Läppäri, teetä, hyvää iltapalaa ja joku sarja hetkeksi pyörimään.

Aamun smoothie! Tähän taisi tulla banaania, omena, marjoja ja kauramaitoa. Tosi helppo ja nopea siis!

Naistenpäivän kunniaksi sain ruusuja ja suklaata. Ihan parasta toi dominosuklaa. :)

Perjantaina pidin kuvauspäivää yhteen kampanjaan liittyen, kun Ollilla oli aamupäivällä vain yhdet luennot. Lauantaina aamupäivällä lähdettiin taas junalla kohti Jyväskylää ja pysähdyttiin matkalla Picnic-kahvilaan salaatille. Lauantaina ja nyt sunnuntaina oon tehnyt kampanjapostausta ja viettänyt aikaa mun perheen kanssa. Rento viikko siis ja huomenna pitäis aloittaa taas hommat. Olis suunnitelmissa aloittaa mm. yhtä supertyölästä kurssia ja kaikkea roikkuu kalenterin "tee heti" -listalla...

Tykkää-merkinnät

Kommentit