Viime viikkoina...

Tässä oltiin Karlan kanssa hyvän ystäväni luona (hänellä melkein saman ikäinen tyttö myös) viettämässä aamupäivää. Oon saanut täältä Kuopiosta todella hyviä ja läheisiä ystäviä näiden vuosien aikana. <3

Viime sunnuntaina kävin jazz-tunnilla, afro-jazzissa sekä kehonhuolto-venyttelyssä. Vaikka rakastan tanssitunteja, tuntui, että kehonhuolto-venyttely oli nyt tunti, jota todella tarvitsin! Arki on jotenkin niin kiireistä, että tollainen rauhallinen tunti teki ihan älyttömän hyvää. Pitää alkaa käymään siellä jatkossa useammin. 

Matkuksessa kierroksella. Käytiin etsimässä Karlalle juhlamekkoa synttäreille ja jotain muuta pientä, tarpeellista kotiin.

Viikonlopun leffa + herkkuilta. Ikean irtokarkkivalikoimalle suositus!

Vm-Carpetin uusi matto on niin kiva! Valkoinen väri on tietysti aika arka, mutta pitää olla tarkkana sen kanssa. Toi beige alusta on Karlan leikkimatto ja se on PikkuVaniljasta hankittu. Ollut tosi tarpeellinen hankinta, etenkin kun Karla oli pienempi!

Kaappien täydennystä...

Tänään Karlalla oli seuraa, kun ihana pieni tyttö oli meillä hoidossa. :)

Synttärimekkoa etsimässä... Oon yrittänyt etsiä mekkoa myös käytettynä, mutta vielä ei olla löydetty sopivaa.

Uunikasvikset, yks meidän vakioruuista. :)

Pian on kaikki lumet vihdoin sulaneet!

Nyt ollaan käyty aika paljon leikkipuistoissa. On ollut niin kauniita, aurinkoisia päiviä, joten on ollut ihana olla paljon ulkona.

Rakastan tätä maisemaa, mihin aina aamuisin herätään. :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Uutta olkkarissa

Hankin viime viikolla olkkariin roosan väriset pellavaiset tyynynpäälliset, eikö olekin nätin väriset. :) Myös vm carpetin hattara-matto saapui perille ja se on kyllä tosi kaunis ja laadukkaan tuntuinen. Matosta tulee pian kuvia. Nyt alkaa siis olkkari olla vihdoin ja viimein valmiina ja pikkuhiljaa tämä koti muutenkin. Tyynynpäälliset ovat H&M Home sarjan ja kangas tuntui hyvältä ja sellaiselta jämäkältä. Toivottavasti kestävät hyvin käyttöä, ainakin vaikutti yllättävän hyviltä.

Me jatketaan täällä nyt Karlan iltatoimia. Pian siis pieni kylpyyn ja sitten kirjan pariin! Rentouttavaa iltaa kaikille! <3


Tykkää-merkinnät

Kommentit

Tytön päivärytmi (nukkuminen ja syöminen)

Tästä aiheesta joku laittoi vähän aikaa sitten postaustoiveen, joten tässä olisi meidän pienen tytön päivärytmi (pian vuoden ikäinen) nukkumisten ja syömisten suhteen.
Ps. Nyt on ollut aika paljon vauva-aiheisia postauksia, mutta muitakin juttuja on tulossa. :)

06.00-06.30 Karla herää
07.00 aamupala
10.30 lounas
11.00 päiväunille ulos (nukkuu noin 3 h)
14.00 välipala
16.30-17.00 päivällinen
16.45-17.15 välisellä ajalla tarvittaessa lyhyet unet / huilaaminen äidin sylissä
19.30 iltapala
20.00 nukkumaan

Lisäksi Karla juo nokkamukista ja imetän edelleen noin 3-4 kertaa päivässä. Ja Karla on siis vielä kokonaan kotona, ei oo päiväkodissa. :) 

Onko siellä noin vuoden ikäisillä minkälainen rytmi? :) 

Tykkää-merkinnät

Kommentit