Kotona taas

  Hypättiinkin jo eilen junaan ja tultiin illalla takaisin Kuopioon. Meidän asunnossa oli nyt yöllä niin kuuma, että oli pakko nousta ylös jo ennen viittä. :D Mutta saa ainakin omaa aikaa, kun jaksaa vaan nousta Karlaa aikaisemmin.
  Miten upean näköistä oli auringonnousun aikaan! Aikaisissa aamuissa on kyllä aina ihan oma tunnelmansa. <3 Tulinkin heti herättyäni tähän parvekkeelle ja sain ihan hyvin tehtyä yhtä kurssia eteenpäin sekä juotua kahvit kaikessa rauhassa... Mulla on nyt jotenkin ihan hyvä opiskelumotivaatio taas, olis niin kiva jos saisi koulun alta pois ensi vuonna, joten sitä kohti. :D Mutta saa nähdä!

  Tälle päivälle onkin luvattu tosi lämmintä keliä, tuntuu jo nyt, ettei pysty olemaan edes tässä parvekkeella! Mennään rannalle ja satamassa käymään aamupalan jälkeen ja loppupäivän suunnitelmat onkin vielä ihan auki. Nyt pitää kuitenkin nauttia näistä kesäisistä, vapaista viikonlopuista, kun kohta monet viikonloput menee töissä. :) Onneksi kesää on vielä noin kuukausi jäljellä! 

  Ihanaa viikonloppua kaikille!

  Tykkää-merkinnät

  Kommentit

  Loma lähenee loppuaan

  Loma perheen luona alkaa lähestymään loppuaan ja tässä viikonlopun aikana palataan takaisin Kuopioon. Niin kiva olla aina perheen kanssa ja onneksi välimatka Kuopioon ei ole mikään kovin pitkä!

  Aivan ihana, lämpöinen keli on ollut tällä viikolla ja Karla on saanut viettää käytännössä koko viikon äidin pihalla. Kuvissa näkyvä mopo on ollut ihan paras lelu ja sitä hän on työntänyt pitkin nurmikkoa vaikka miten paljon! :D

  Mulla on ollut jotenkin ihmeen väsynyt olo jo jonkin aikaa, joten kävin hakemassa Floravital-rautavalmisteen. Hemoglobiini on mulla usein vähän alhainen. Käyn vielä varmuuden vuoksi mittaamassa sen Kuopiossa niin tietää tarkemmin tän hetkisen tilanteen. En tiedä kuvittelenko vain, mutta nyt on ollut jo pirteämpi ja normaalimpi olo, kun oon tätä hetken käyttänyt.

  Lettuja ollaan paistettu terassilla moneen kertaan. Tein taikinasta gluteenittoman ja maidottoman (käytin kauramaitoa) niin letut käyvät myös Karlalle. Karla on siis nyt maidottomalla ruokavaliolla, kun hänellä on allergiatesti maitoon liittyen menossa.

  Melkein tän koko viikon Karla on nukkunut jotenkin aika huonosti ja heräillyt monesti yöllä. Hänelle tuli tällä viikolla poskihampaita ja se on varmasti vaikuttanut asiaan! Nukutetaan aina kotona Karla pinnasänkyyn, mutta nyt siitä ei oo tullut oikein yhtään mitään... Parina viime päivänä ollaan siis alettu Karlan kanssa vierekkäin nukkumaan jo 21 aikoihin ja yöt ovat menneet paremmin, kun on saanut olla vieressä. <3

  Ollaan nyt useana päivänä käyty äidin ja Karlan kanssa kirppiksillä ja kierrätyskeskuksissa ennen Karlan lounasta ja tehty itseasiassa tosi hyviä löytöjä! Pyrin ostamaan mahdollisimman vähän uutena vaatteita (ekologisuus) ja tuleekin aina tosi hyvä mieli, kun tekee käytettynä hyviä löytöjä! Viime aikoina ollaan taas innostuttu kiertämään kirppiksiä ja kierrätyskeskuksia myös Kuopiossa ja etenkin Karlalle on löytynyt paljon hyviä vaatteita.

  Karla on parhaillaan päikkäreillä, joten yritän hetken vielä keretä tekemään yhtä kurssia eteenpäin. :)

  Tykkää-merkinnät

  Kommentit

  Kesäreissu perheen luokse

  Huomenta! Tässä puhelinkuvia edellisiltä päiviltä, jotka ollaan vietetty pääosin täällä äidin ihanassa pihassa! Tultiin tänne lauantaina ja ollaan mm. käyty mummolassa, kierretty kirppiksiä ja tehty tosi kivoja löytöjä, grillattu pihalla, paistettu lettuja terassilla, otettu kuvia, syöty siskon tekemää raakasuklaata, lenkkeilty sekä laitettu papan keräämiä mustikoita Karlalle pakkaseen talteen.

  Äiti oli löytänyt Karlalle nätin valkoisen mekon. <3

  Kahvitauko Jyväskylän Picnic-kahvilassa. Ollaan tultu nyt usein junalla Jyväskylään oman auton sijasta niin ei oo tarvinnut aina Ollin viedä meitä. Mun piti siis hankkia kortti tänä kesänä, mutta ei olla vieläkään keretty alkaa harjoittelemaan ajamista! Ollaan siis mietitty, että Olli opettaisi mut ajamaan, mutta kunhan tässä vaan löytyisi jostain aikaa sille.

  Siskoni Lempi teki meille raakasuklaata yks päivä. Tästä tuli kyllä tosi hyvää! Pitää kysyä häneltä ohje ja tehdä tätä myös Kuopiossa.

  Kesä ja kukat. <3

  Siskoni kokkaili meille yks ilta myös tosi hyvät ruuat pihalla. Pitää tehdä joku päivä itsekin täytettyjä paprikoita ja herkkusieniä, ihan älyttömän hyviä!

  Papan keräämiä mustikoita Karlalle. Suunnittelin vähän alustavasti jos ensi viikolla pääsisin mökille ja kävisin mustikassa niin saisi pakkaseen! :)

  Iso tyttö jo.

  Ei oo helppoa tämän ikäisten kuvaaminen, kun eivät pysy hetkeäkään paikoillaan. :D

  Äidin piha on niin kaunis ja sitä saa pysähtyä ihastelemaan monta kertaa päivässä.

  Kohta juostaan!

  Mä meen tästä aamukahville terassille ennen kuin Karla herää ja alkaa hänen aamujutut! Aurinkoista päivää kaikille, ihan mahtavaa keliä luvattu tälle viikolle! :)

  Tykkää-merkinnät

  Kommentit