Aamu ja kuulumisia

Tänään on ollut aivan ihana aamu! Olen nukkunut yhdeksään, tehnyt aamupalaa ja käynyt lenkillä. Iskää taas huvitti kun kuvasin näitä mun aamupaloja..  :D Kaikki ei aina ymmärrä tätä blogin pitämistä. ;) Eilen minulla piti olla vapaapäivä, mutta lähdinkin työpaikalle auttamaan tyttöjä, oli kyllä todella mukavaa! 
Tänään ei ole luvassa töitä, eikä koulua.. Lukuunottamatta sitä, että opiskelen matematiikkaa itsenäisesti, mutta en ihan koko päivää kuitenkaan... Lähdetään nimittäin käymään Jyväskylässä kun haen mun uudet silmälasit, jotka ovatkin odotelleet liikkeessä jo vähän aikaa... Käydään myös Katriinan kaupalla ja kahvilassa siskojen kanssa. 
Eilen illalla valvoin vähän liiankin myöhään kun lähdin vielä yhdentoista aikaan pitkälle lenkille, tein The Body Shop kasvonaamion, kestovärjäsin kulmat, lakkasin kynnet, laitoin kynttilän palamaan, musiikkia soimaan ja tein vatsalihaksia, selkälihaksia ja syvävenyttelin tunnin. En olekaan venytellyt varmaan vuoteen ja sen kyllä huomasin... :D Pakko ottaa tavaksi, tulee paljon parempi olo kun lihakset ei ole koko ajan jumissa. 
Kosmetiikasta puheenollen...  Tämä on ehkä yksi parhaimmista kirjoista mihin olen törmännyt. Rita Stiens - Totuus kosmetiikasta. Se totuus voi tulla yllätyksenä, järkyttää ja olla jotain mitä ei ole ehkä ajatellut joka aamu ripsiväriä laittaessa, kasvoja pestessä tai kynsilakkaa poistaessa.. Tästä kirjasta kerron myöhemmin lisää. Huippukirja jokapauksessa, suosittelen. 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Eve e,
Saisimpa mäkin tollasen itsekurin kuin sulla ja innostusta kouluun ja läksyihin. Oot kyllä upee ihminen! 😊
www.blogger.com/profile/089628600000291591
Anonyymi
,
Hei miten tollasta irtoteetä käytetään? Tarkoitan siis kotioloissa, koska olen ollut kahvilassa töissä ja siellä valmistettiin kyllä, mutta isompia määriä... 😉 Mielestäni maistuu paremmalta kuin "pussitee"
Anonyymi
,
onko äitisi katriinan kaupassa töissä? ja onko se keskustassa se kauppa?
Anonyymi
,
Lisääää videoita 😊)!
Anonyymi
,
Et tainnut tänä aamuna kovin paljoa aamupalaa syödä? 😊
merenhelmi,
Apuaa!!:) joo täytyy uskaltautua!:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Jogurttia+mysliä ja omenan. 😊 Yritin ottaa niistä kuvaa, mutta ne kuvat eivät näyttäneet oikein onnistumisen merkkejä. 😃
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Kiitos!<3 Kun innostun opiskelusta, teen todella paljon kouluhommia. Välillä teen paljon töitä ja koulu jää vähemmälle. Mutta onneksi lukio on melkein käytynä jo. 😊

Kiitos ihanasta kommentista. <3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Moi 😊

Minulla on sellainen teepannu, johon laitan kiehuvaa vettä ja heitän irtoteetä teepannuun. Sitten kaadan sihdin läpi teemukiin!:) Niin maistuukin! Paljon paremmalta mielestäni. 😊 Irtotee on kyllä hyvää, etenkin vihreä tee irtona.
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Äiti on Katriinan kaupassa töissä:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167