Aamu Lontoossa

Eilinen oli kokonaisuudessaan ikimuistoinen. Meillä oli ohjelmaa Mr Selfridge sarjaan liittyen ihan aamusta iltaan (lähdettiin aamulla kahdeksalta aamupalalle ja palasin hotellille joskus puolen yön aikaan), mutta palaan eiliseen vielä tarkemmin tulevissa postauksissa. Tänään nukuin pitkään, univelkaa oli nimittäin sen verran, että päätin nauttia ihanan pitkistä yöunista. Herättyäni suuntasin aamupalalle, joka oli monipuolinen ja täytyy sanoa, etten ole varmaan koskaan aikaisemmin saanut niin hyvää palvelua kuin täällä Browns -hotellissa. Voin siis lämmöllä suositella kyseistä hotellia.

Jos joiltakin on mennyt edelliset postaukset ohitse, olen Netflixin järjestämällä matkalla Lontoossa Mr Selfridge -sarjaan liittyen.
Tämän postauksen jälkeen suuntaan Bicester Villageen, eli merkkituotteiden outletkylään! Haaveilla on näköjään tapana tuoteutua. Olen nimittäin niin monen vuoden ajan puhunut, että vielä lähden ihan mielenkiinnosta käymään Lontoossa ja kyseisessä outlet-kylässä. Itseasiassa tällä kertaa en tarvitse mitään uutta, mutta pakko lähteä kuitenkin käymään siellä, jos vaikka löytäisi jotain "tarpeellista" :D

Kuulumisia reaaliajassa löydät instagramista @veeramerenhelmi :) Sinne laitoinkin jo aamulla muutamat kuvat hotellin aamupalasta. Palataan pian!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Hansu
,
Toi aamupala näyttää aivan uskomattoman herkulliselta ja terveelliseltä 😃
merenhelmi,
Aamupala oli kyllä hurjan hyvä! Mutta eniten minua yllätti palvelu, mikä oli oikeasti ihan huippua! 😊
merenhelmi.indiedays.com