aamu turkissa ja vinkkejä Alanyaan

Tässä on tältä aamulta kuvia. Ollaan nyt molempina päivinä tehty itse aamupalat. Suosittelen Alanyan keskustan alueella SOK, BIM ja A-101 - ruokakauppoja. Niistä ollaan haettu hedelmiä, ayran-juomaa (tosin olen ollut pääsääntöisesti maidottomalla ruokavaliolla, enkä oikein osaa sanoa, sopiiko se minulle vai ei...), vettä, kananmunia sekä pähkinöitä, joista saa koottua jo ihan herkullisen ja täyttävän aamupalan. Jokin päivä mennään METRO-tukkuun, joka on saksalainen tukkuliike. Siellä myydään mm. varmasti aitoja Converseja ja ruokavalikoima on myös ihan toista luokkaa kuin näissä keskustan alueella olevissa ruokakaupoissa. METRO-tukkuun on vähän käveleminen ainakin tästä keskustasta, mutta sinne pääsee kätevästi bussilla. Paikallisbussin hinnaksi tässä Alanyan alueella tulee 2 liiraa (0,69 euroa) ja bussilla saa matkustaa niin pitkälle kuin se menee.
Ihana ystäväni Essi! Myöhemmin kirjoitan miten tutustuimme! ;) Se on ihan oma tarinansa.
Yläkuvassa tämän aamun aamupalaa. Hedelmien lisäksi söin pähkinöitä, keitin kananmunia ja Clipperin teetä.
Tänään syötiin siis parvekkeella aamupala ihan kaikessa rauhassa ja mentiin vähäksi aikaa lukemaan lehtiä ja ottamaan aurinkoa aurinkotuoleille. Essi jäi vielä ottamaan aurinkoa ja mä suunnistin tänne Starbucksiin. Ja todellakin suunnistin.. En ymmärrä miten en voi vieläkään hahmottaa missä kohtaa meidän hotelli on! Jotenkin niin ihmeellisessä mutkassa :D Vaikka oon ollut monta kertaa Alanyassa aikaisemminkin ja olin ihan varma, että osaan kävellä hotellilta Starbucksiin, löysinkin itseni pääkadun sijasta satamasta :D Täällä Starbucksissa on muuten aika edullista, koska kurssi on tällä hetkellä yllättävän hyvä. 1 eurolla saa noin 2,8 liiraa. Yhden keskikokoisen minttuteen hinnaksi tuli 4 liiraa, joka on euroissa 1,38€. Alanyassa tämä Starbucks on ihan ykkönen! ;)
Lisää kuulumisia ja kuvia täältä meidän lomalta luvassa!
Osan näistä suositteluista olen kirjoittanut aikaisemminkin, mutta tässä nyt uusintana kun lomakuvia ja vinkkejä Alanyaan toivottiin.
Jatkan illalla kommentteihin vastaamista! Kiitos kaikille! :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Moikka murunen! Ei ole pitkä aika niin nähdään! <3 Loma oli kaikinpuolin ihana. Lämmintä ja aurinkoa. <3
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Moikka Laura!

Pahoittelut viivästyneestä vastauksesta, mutta aloin kokeilemaan maidotonra ruokavaliota kun huomasin, että osa maitotuotteista tekee minulle aina tosi limaisen olon kurkkuun. Silloin kun käytin paljon maitotuotteita, minulla oli aina yskä kun oli niin paljon limaa kurkussa. Tai ainakin uskon, että maitotuotteiden käyttämisellä oli siihen vaivaan yhteys. Ei ole ollut hankalaa noudattaa maidotonta ruokavaliota, tai siihen tottuu. Tosin nyt olen käyttänyt silloin tällöin mozzarellajuustoa, fetajuustoa, sekä kermaa, koska minusta tuntuu, että ne sopivat minulle. Mutta mm. maidon, maitorahkan, luonnonjugurtin... Olen jättänyt ihan kokonaan pois. Maitorahkasta minulle tuli aina maha kipeäksi ja maito teki myös huonon olon. Maitorahkalla huomasin olevan selvän yhteyden huonoon oloon, sillä illalla kun olin syönyt maitorahkaa, tuli huono olo aina samantien. Tällaisia helpotuksia on ainakin itselläni ollut 😊 Mm. maito tekee kauhean liman kurkkuun ja maitorahka muuten vaan tosi huonon olon, sekä kipeän mahan. Kannattaa ehdottomasti kokeilla, jos maidottomasta ruokavaliosta olisi apua. Ja voihan olla, että osa esimerkiksi juustoista voisi sopia sinulle? Minusta ainakin tuntuu, että jotkut juustot sopivat hyvin itselleni ja niistä ei ole tullut mitään ongelmia. Mutta nämä tällaiset asiat selviää vain kokeilemalla 😊 Toivottavasti tästä oli jotain apua. Kerro ihmeessä jos kokeilet ja miten se auttoi, jos auttoi.

Ihanaa, rentouttavaa illanjatkoa 😊
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi
IP: 82.99.3.229